2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853866 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

fırat günayer : Gelmesi zor..Maliyeti yüksek..Olma ihtimali düşük..Ancak o bahsedilen "yıldız" forvet oyuncusu Dzeko..Menajerler önerdi..Sponsorsuz zor..

Çevrimdışı Anıl

fırat günayer : Neyi bekliyorlar? Bir sol kanat oyuncusunun peşindeler..İsmini saklıyorlar..Ancak gelirse "özel seyircisi olur yarım sezonda" diyorlar.
O isim de Robben'dir büyük ihtimalle.

O yıldız, DEV forvet de Dzeko.

Şuan da takımın durumu: Ayranı çok içmeye tahtıravanla gider sıçmaya.

Çevrimdışı talha

fırat günayer : Neyi bekliyorlar? Bir sol kanat oyuncusunun peşindeler..İsmini saklıyorlar..Ancak gelirse "özel seyircisi olur yarım sezonda" diyorlar.

Yeter lan yeter yükseltmeyin şan şu beklentiyi bir camianın şahsiyetsiz olmayan karakterli muhabiri neden bir elin parmaklarını geçmez
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

baskı yapalım aldıralım cucak'ı, yönetimden izliyorlar burayı. balaz cucak istiyoruz, ey yönetim.
İzliyolarsa evimden aldıracaklar birazdan beni :evillol:

fırat günayer : Bursaspor'un belirleyeceği bonservis bedeline göre Beşiktaş karar verecek..Fiyat makul olursa, Belluschi için teklif yapılacak..

Çevrimiçi Samet Ç

Badem'in dediğine göre Robben gelecek  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

5)Balazs Dzsudzsak..Oyuncu Bjk'nin teklifini kabul etti..Kulübünde de sıkıntı yok..Ancak yönetim kesin kararını vermedi.. (Bekliyorlar)

Bak bak bak lükse bak. Asıl hedef olan Di Maria'dan cevap bekliyoruz heralde :D

Açıklıyorum beni alıcaklar. Yarım yarım yardırıcam sol kanatta. İnanılmaz sol ayağımnan yabıştırıcam ortaları ama istediğimden 500 bin euro az verdiler. Kararımı daha vermedim.

Badem'in dediğine göre Robben gelecek  :halay: :halay: :halay:
Bu Yönetim mi getirecek ROBBENi :kop: :kop:

Çevrimdışı mert_

Abi sen beni yanlış anlıyorsun ben zaten Adnan Polat olursun derken onunla aynı şeyleri yapıyor demiyorum. Tabi ki transferler daha iyi, tesisleşme daha iyi.

Benim kastettiğim bu yolun sonu stad açıldığında yönetim protestosuna, istifaya çağırılmasına gidiyor. Benim demeye çalıştığım şey oydu :) @mert kcptl
haa o ayrı @Anıl :) o zaman adnan polat örneğine gerek yok, o durum büyük camialarda hiçbir şeye bakmaz sadece sportif başarıya bakar o da sürekli olacak :) mesela ünal aysal 3 senesinin 2sinde şampiyon olmuş, ş.liginde ç.final görmüş 3. senede onu da istifaya çağırdılar :) bizde biraz daha sabırlı taraftar ama sportif başarısızlıklar sürekli hale geldiği zaman bi noktadan sonra normal :) yönetime talip olan herkes bunu göze almıştır ve dozunda olursa doğruya da sevk edebilir  :eyes

Çevrimdışı Tugay

İnternetten takip ettiğimle bundan daha iyi gündem özetlerim.Nasıl spor muhabiri olmuşlar hayret ediyorum.

fırat günayer : Taraftarın isteğine kayıtsız kalamadı Bjk yönetimi..
Gelir mi gelmez mi bilmem ama Quaresma iş yapar mı sorusu tartışılmaya başlandı..

Çevrimdışı Madalex

Bu Beşiktaş muhabirleri attıkları tweetlerle, yaptıkları haberlerle, söyledikleri sözlerle Beşiktaş Başkanını taraftarın önüne atıyorlar... Örnek bu macarla ilgili adam kabul etti yönetim bekliyor!... Öle bir isim geliyor ki mario gomez yedeği olur anca!...Vesaire vesaire... Acaba diyorum ki, ince bir çalışmamı var :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Fatih Berker

Oo Cucak'ta mı alternatifmiş  :D Ne prestijli takımmışız be gözüm yaşarıyor.Asıl hedef Kagawa heralde.

Çevrimdışı tunçdündar

tahminleri alalım, remy ile anlaşıldı, dzeko neden olmasın diye bekletiyorlar. rhodolfo'dan vazgeçtiklerine göre büyük ihtimal dinamo moskova ile paket anlaşması yaptılar, douglas&dzsudzsak.

Çevrimiçi Samet Ç

Twitter'ı olan şu hesaba Dzsudzsak'ı yazsın bunlar beceremeyecek bu işi yoksa.

@BesiktASK

Çevrimdışı Alparslan

Yeter lan yeter yükseltmeyin şan şu beklentiyi bir camianın şahsiyetsiz olmayan karakterli muhabiri neden bir elin parmaklarını geçmez
Beklentinin yükselmesi normal değil mi sence. Yapılan rakip transferlerinden sonra doğal olarak herkez bizden de bir hamle bekliyor. Futbol ne için izlenir. Sadece sahada deli gibi koşan adamlar için değil. Tabi ki taraftarlar sahada yıldız oyuncu görmek isterler. Biz elimizdekini de verdik.  Sen ben forma aşkına izleriz belki. Ama herkes aynı değil. Yeni nesil yıldız bekler bu doğal. Tüm dünyada bu böyledir. Endüstriyel futbol böyle bir şey.

rhodolfodan vazgeçtiğimize göre douglas gelicek ya dniprodaki ya moskavadaki.Edin dzeko hayal olur en kötü remy kiralarız.Belluschi villarelle anlaşmak üzere.Yarım sezon dediği oyuncu bence Arda Turan oda gelmez bize.Quaresma'yı yönetim almaz.Dzduak klübü ile sözleşme yenilicek diye biliyorum.

Çevrimdışı canU

macarla anlaşıp bekletiyor olamazlar  :ebebe: yok yok okadar da değil ya değildir :alala: he ayrıca ister robben i alsın ister dzekoyu ister ikisini birden bu kafayla yürümez. 8 sene yd yaptı olmadı olmaz da bu kafayla. neyse daha da birşey demeyeceğim yönetimle ilgili şu seçimler bir gelsin de ozaman konuşuruz. ama macarla anlaşıp da bekletiyorlarsa çok güzel laflar hazırladım onlara.

Çevrimdışı Alparslan

Transferi biz forum olarak yapabilsek şu anda transfer başlığını çoktan kilitlemiş yeni sezonda neler yaparızı konuşuyor olurduk.

Çevrimdışı Bertug

Bize olcay şahan müstehaktır. dzsudzsakı bekletiyoruz bak bak havalara bak  :s20:

Çevrimdışı talha

Beklentinin yükselmesi normal değil mi sence. Yapılan rakip transferlerinden sonra doğal olarak herkez bizden de bir hamle bekliyor. Futbol ne için izlenir. Sadece sahada deli gibi koşan adamlar için değil. Tabi ki taraftarlar sahada yıldız oyuncu görmek isterler. Biz elimizdekini de verdik.  Sen ben forma aşkına izleriz belki. Ama herkes aynı değil. Yeni nesil yıldız bekler bu doğal. Tüm dünyada bu böyledir. Endüstriyel futbol böyle bir şey.

Bana yararlı adam lazım yıldız değil Quaresma şu ülkeye gelecek em büyük yıldızdır ne yaptı ne bıraktı bize bana ne lan önceden nerde oynamış bana bende oynadığında iş yapacak adam lazım

Ama bu fırat gibi bir kaç tane soytarı inadına isim beklentisini büyütüp belki iki gram mantıklı hareket yapacak yönetimin önünü kesiyor.

Adamın yazdığına bak macarı geride bırakacakmış ben istemiyorum ben macarı istiyorum yönetimin akıllısınız istiyorum renkliler bir transfer yaptı diye kaprisi girmeyeninden
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 00:55:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fırat Gunayer :
Beşiktaş taraftarının yoğun ilgisi ve talebinden dolayı , Yönetim Quaresma ile aradaki buzu eritmiş durumda , İlgileniliyor :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Sen Gel hele Gel :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Yalan kardeşim boşuna sevinme.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Dzutszak ın hem kendisiyle hemde kulubuyle anlaşıyoruz ama bekletiyoruz, Çok ilginç :alala:
Yahu neyi bekliyorsunuz biz daha fazlasını istemiyoruz zaten , Dzutszaka fitiz biz !!
Sanki Robben le goruşuyorlarda , Bekletiyorlar Dzutszakı !!
3 Taksitle odenmek üzere 6 Milyon € teklif ederiz , Almanlar kapıdan kovar bizi :bandit: :bandit: