Ben Türk kültüründeki biat etme olayını oldum olası anlamadım, anlayamayacağım.
Bir insan iyi şeyler yapıyorsa o insan eleştirilemez olmamalı, olamaz.
Bak sordum cevap veremiyorsunuz o zaman neden bu atar?
Biz Orman'ın yaptığı işlere kötü mü diyoruz? Stat, davalar, sponsorluklar hepsini gayet iyi yönetti.
Ama transferde futbolda ve sportif başarıda YOK. Bunu söylemem neden rahatsız ediyor? Sıra ona gelmedi ne demek arkadaşlar?
Para harcanıyor para. Geçen sene 17 harcandı. Bu sene 18 nasıl para yok nasıl sıra gelmedi?
Çıkın evet çok doğru işler yaptı ama futbolu yönetemiyor diyin ya bunun nesi zor bu kadar? Bu adam kusursuz mu? Planı yok ki 1 aydır sadece Beck'i getirebildi diyin.
Önceden anlaşamadı çünkü planlamadı diyin neyi zor bu kadar?
Biat etmeyle ne alakası var Çağrı alternatif kim Nazmi Koca mı?
Nerde adaylar haydi buyursunlar seçime girsinler seçilirlerse onunda arkasında durulur ,kongrenin tercihi neyse saygı duymak lazım.
Burda yapılan herşeyi biliyorum,yönetim hiç bişey bilmiyor ardından dalga geçmeler,capsler, hakaretler ...... Algı operasyonunu kendi kendimize yapıyoruz.
Yanlışları söylemeyelim mi? Söyleyin de biraz had bilmek lazım.Olasılıklar üzerinden bütün eleştiriler.Şu nasıl,bu nasıl alınmaz vb...
Varsa forumda bir uygulama tıklayarak yönetimi düşürüp yerine ''futboldan anlayan,vizyon sahibi yöneticiler'' getiebileceğimiz tıklayalım gelsin.
Ama yönetim bu ve bir daha ki kongreye kadar bu kalacak.Burda millet kendini tatmin edecek diye klübü yıpratmaya gerek yok.
Aziz 50 milyon euro harcayıp şampiyon olurduk ama batardık dedi ,şimdi yaptıklarına bakın ama bizim taraftarın gözünde planlama vizyon oldu bu.Nasıl oluyor bu iş arkadaş.İtiraf edin kendinize yıldız istiyorsunuz,arkadaşlarınıza ezilmemek için şu an hırslandınız yönetim de transferler de 2 gün önce aynı durumdaydı çünkü.Ne değişti 2 gün de rvp geldi.
Bu da çok anormal bişey değil taraftar elbet ister ,ondan beslenir motive olur filan ama daha transfer dönemi bitmedi.
Geçen seneki başlıktan ''bu yönetim kimseyi alamaz'' ''demba ba filan gelmez hayal görmeyin'' postlarını toplayıp gelsek 15-20 sayfa yapar en az.