2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856445 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

Demirorenden Hesap soracağım dedi !! Şimdi İse Bir kısmını senet yapacağız bir kısmını da Tribün sponsorlufu vererek halledecegiz diyor !! 3 Yılda ne değişti ??
Herşey Beşiktaşılara açık olacak kulubu taraftar yonetecek Şeffaf olcagız dedi !! Hani Şeffaflık ???
Taraftarını Mahkemeye veren , Davası devam eden davada Taraftarını medyaya röportaj vererek SUÇLU ilan eden , Sürekli bahaneler üreten bir başkanımız var birde bu açıdan bak olaya @Ayberk abi
Benim bildiğim, YD ile anlaşmaya gidip borç durumunu bu şekilde hallediyorlar. yıllarca sürecek mahkemeler yerine, kulübün eski başkanınından davacı olmak yerine böyle bir yol izlemek seçilmiş. kötü diyebilir miyiz?
Yönetiminin hataları vardır ve olacaktır ama benim gördüğüm, eleştirinin yerini yerme alıyor. bence bunu hat etmiyorlar Yunus kardeşim 
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı forzatunga

Bu tür forumların amacı eleştirmek zaten, pohpohlamak değil, Genel kurulda ve etraflarında yeterince pohpohlayan insan var. Kimse mükemmeli bildiğini iddia etmiyor ama bazı şeyleri örneklerle açıklayabilirsin. Bugün Sevilla kulübünün Beşiktaş'tan daha çok mu taraftarı var daha çok mu imkanı var? Hayır ama iki senede bir Uefa kupasını alıyorlar istiktarlı bir şekilde. Bu yapılanmayla alakalı bir şey. Bugün kurumsallık lafını buradaki insanlar çıkarmadı şu an yönetimde olan insanlar çıkardı. Milyon dolarlık şirketlerini acaba profesyoneller mi yönetiyor yoksa kendileri mi? Bizim istediğimiz milyon dolarlık şirketlerini profesyonellere bıraktıkları gibi futbol işini de profesyonellere bırakmaları. Bu kadar basit.

Tamam da burdaki yaklaşım dediğin gibi değil ki.Görevdeki herkes gerizekalı,cahil,hatta hiyanet içinde.
Ütopik beklentiler üzerinden yapılıyor bütün eleştiriler, bir şeyin oluru makul olanı vardır biraz gerçekci olmak lazım eleştrirken.Burası türkiye, yöneticinin de taraftarın da çapı belli.
Bu herşeyi çok iyi bilen arkadaşlar arada bir düşünmeli bence acaba ben de yanılıyor olabilir miyim diye.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:35:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
biz BEŞİKTAŞ LIYIZ diye mutlu oluyoruz

bilmem kimin ismini kap ta görüp,  renklilerle sidik yarışı yapanlar düşünsün mutluluğu

forum iyice ağlama duvarına döndü

beşiktaşın yönetimine futbolcusuna sallamak burdada iyice moda 

güya bu bölümde sadece transfer konuşulucaktı

veli yokmuş sakatmış  koysun ESLEMİ  renkliler gibi hep paraylamı çözülücek sorunlar

adam 0 vaatle  2000 tl hiç bir değeri olmayan üyelik sattı  40 m Euro topladı

biz klübe üye bulamadık 1200  tl ye

sonra trilyonluk iş adamları twitirden sallıyor  yönetime

Yaşını yazar mısın Ayhan geçen @Necmi abi rica etmişti senden ve herkesten hitap açısından.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EagleForce

Cevap çok basit kardeşim, para yok.

Eneramo, Sezer Ozturk, Mustafa Pektemek, Necip Uysal, vs. karin tokluguna oynuyor cunku.

Çevrimdışı canU

Adamlar geldiklerinden beri kulübü kurtarmak için uğraşmaktan sportif başarı elde edemediler.
Hatırlarsan seçimlere de tek aday olarak girmişti Fikret Orman. bu kadar yükün altına girip sorumluluk alacak kimse çıkmadı

abi tek aday olarak girmedi 2 aday daha vardı yaparlardı yapamazlardı orası belirsiz ama vardı yoktu değil. Evet o durumda altına girdi helal olsun stadı yaptı gene helal olsun. Allah razı olsun şu stat tek başına büyük iş hangi kulüp kendi yapıyor. Ama biz inşaat şirketi ya da GYO değiliz. Gene şampiyon olacağız vs yerine para yok ama basket salonu yapıcaz diyor. İlk seçimde neydi vaadi profesyonelleşeceğiz. Üzerine ÖÖ geldi 1 sene dayandı gitti adam. Şimdi gene demirören döneminden ne farkı var bu yapılanmanın o da her sene yapılanmaya giderek borcu 33lerden aldı 600lere dayadı. Böyle giderse kurtuluşumuz değil bu yönetim vizyon vs yi geçtim. Profesyonelleşme nerede diye sormak benim hakkım. Taraftarın verdiği parayı iş bilmeyen adamlar harcıyor bu yapıyla yarışamayız. Karşında senden daha fazla parası olan ve lobisi her türlü desteği olan bir topluluk var yarışma şansın yok böyle. İstediğin transferi yap bu kafayla olmaz. Dönen paralar az buz paralar değil işi bilmeyenin eline nasıl bırakılır bu paralar olacak iş değil.

Bakın stat konusunda bir kişi ekstra birşey söylüyor mu söylemiyor neden çünkü işi biliyorlar çok da güzel yapıyorlar. Ya burada olay şu benim programcı olarak gidip avukatlık yapmam gibi birşey yönetimin transfer yapması.

Çevrimdışı Ayberk

Geleceğe yönelik plan olduğunu, Tosic ve Beck'in bu 1 aylık periyotta yeterli buluyorsunuz yani doğru mu anlıyorum?
planları sadece transferler olarak mi algılıyorsunuz?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

16 temmuz kamp bitiyor. Yarın 10 temmuz. Yarın bile açıklasan 1 isim, 12 temmuzda ilk idmanına çıkar. Daha şenol hocanın ismini öğrenene kadar kamp biter. İlk kampa yetişrtirmek istiyoruz, arayışlarımız devam ediyor..

linnes için amazonların messisi sanki deyince anlamalıydık zaten, amazonlardan messi arıyor fikret başkan.

Çevrimdışı ayayhan

ya bu nasıl ezikliktir arkadaş daha sahaya çıkmadan yenildik mahvolduk

adamların aldığı adamları sayıp ağlamak

sonrada kendi futbolcuna sallamak

bumu taraftarlık

ya bitek benmi 20 m Euro adam görücegime alt yapıdan genç bir çocuk görünce mutlu olan

Çevrimiçi Samet Ç

Şurada yazılan yazıları gördükçe iyicene sinirleniyorum. Herkese iyi geceler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:38:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamlar geldiklerinden beri kulübü kurtarmak için uğraşmaktan sportif başarı elde edemediler.
Hatırlarsan seçimlere de tek aday olarak girmişti Fikret Orman. bu kadar yükün altına girip sorumluluk alacak kimse çıkmadı

Fikret Orman ne zaman tek aday girdi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa seçimleri?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Bertug

SPORX.COM ‏@sporx  31 dk.31 dakika önce
Şenol Güneş: "Her bir oyuncu performansını %1 artırsa toplam %11 başarı artar"

Nereye el sallıyoruz  :ebebe:

Çevrimdışı ugurkartalizma

Ulan yazık ya şu forumun haline ayıp ya.Şurda fener iki adam aldı diye herkes kulübü kendini ne hallere getirmiş ya tepeden tırnağa.Bu takım yıldızlarlamı şampiyon oldu,paraylamı oldu bu mu sizin Beşiktaşlılığınız.Bütün şampiyonlukları her hücresiyle kenetlenmesiyle aldı bu Beşiktaş.Ama fener bastı paraları aldı adamları ezdiler bizi dimi,bizde her sene hocaları yıldızları alıp eziyoduk herkesi her zaman.Yok plansızmış programsızmış bilmemneymiş.Ne biliyosun ya bu kadar herkes duyum peşinde herkes bi iyi habere günlerce kapılıyo bi kötü habere günlerce sövüyo.Bu kadarmı basit çalışıyo bu kafalar anlamıyorum şu forumu.Kimisi yaptıgı yanlışı yüzsüzlüğe vuruyo,kimisi canı sıkıldıkça boş sallıyo, kimisi sırf mesaj sayısı kasıyım diye boş boş yazıyo önce bi kendimize bakalım ya şurda biri bi tarafı gösterse herkes o tarafa alıyo gazı en yaşlısından gencine.Bide şu futbolu sadece burdakiler biliyomuş gibi davranılması yokmu en bombası da o.Hiçmi sizin kadar maç izlemiyo yönetimdeki adamlar hiçmi onların çoluğu çocugu fm oynamıyo.şurda bin tane isim geçiyosa dokuzyüz tanesi net fm den görme söyleme kimileri bir oyuncu anlatıyo sanırsın günü adam 100 saat yaşıyo.bizde akşama kadar maç izliyoruz ama adını bilsekte adamın izlemeye fırsatımız olmuyo ya.Biraz açık olun net olun bu kulüp batakta ama hiçbişey bu kulübün şampiyonluguna başarısına çomak sokamaz bu kulübün bileşenleri dik durursa şayet.Bize dedemiz babamız Beşiktaşlılığı böyle öğretmedi yazık haftaya üç transfer olcak rüzgarlar tersine dönecek açık ve net.Hepimiz sabırsısız çok geç kaldılar hatalar yapıyolar halen kulübün içinde var birsürü gereksiz ama her şeyin bi işleyişi var hiçbişey istediğin şekilde olmaz tam.Herkes gerçekleri içinde bulunulan durumları bilip ona göre davranmalı.ve son olarak @atalay gibi gerçekten bilgi alıp söyleyen bişeyler duyup paylaşan herkesi buradaki herkes duymak ister eminim doğru çıkar çıkmaz o son ana kadar belli olmaz.Ama şu sosyal gibi işi artık pişkinliğe yüzsüzlüğe vuranları özellikle daha genç arkadaşların hayalleriyle oynayanları engellemek gerek..

Çevrimdışı canU

ya bu nasıl ezikliktir arkadaş daha sahaya çıkmadan yenildik mahvolduk

adamların aldığı adamları sayıp ağlamak

sonrada kendi futbolcuna sallamak

bumu taraftarlık

ya bitek benmi 20 m Euro adam görücegime alt yapıdan genç bir çocuk görünce mutlu olan

ya biz boşuna konuşuyoruz tamam kardeşim biz yıldız gelmedi 20 milyonluk adam gelmedi diye üzülüyoruz sinir yapıyoruz. altyapıdan biri çıksa bir tek sen sevinceksin biz ağlayacağız tamamdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 21:40:09
  • Beşiktaş / Bodrum
planları sadece transferler olarak mi algılıyorsunuz?

Ben transferdeki planlardan bahsettim.

Nihayetinde biz futbol takımıyız ve bu oyuncularla yönetiliyor. Saha ve top var eksik olunca kaybediyorsun, devamında para da kaybediyorsun. Prestij de.

Diğer alanlarda yaptıklarını takdir ettim demin tartışmaya bile gerek görmüyorum onları o yüzden sadece transferi soruyorum size?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GökhanG

Yönetimi eleştiren kişiye neden hemen Aşırı tepki gösteriyorsunuz , Açıklar mısınız ??? @Ayberk abi
Burada kimse Başkanın yaptıklarını inkar etmiyor , Tam aksine Herkes takdir ediyor ve Ondan başkasının bunları yapamayagını düşünüyor , En azından ben böyle düşünüyorum ....
Stad , Sponsor ve Borç azalışındaki başarıları Asla küçümsenemez ve İnkar edilmez!!! Sıkıntı yönetim şekliinde ve yönetim bazında , 3 YıldIr adam akılı bi yönetim kadrosu kuramadı , Koca kulubu 3 Kişi yonetiyor , Fikret Orman , Albayrak ve Anç !!! Sen hiç başka yönetici ismi duyuyormusum Medyada ??? Yönetim inanılmaz zayıf bu bir gerçek , Öncelikle iyi bir yönetim kadrosu kurulmalı , 3 Kişiyle olacak iş değil bu !!! 3 Kişi koca kulubu yönetemez ....
3-4 Yıldır , Sıfır kupa , Beğenmediğiniz TR kupası bile alamadık , futbolda 3.culuge abone olduk , Basket takımı tarihinde ilk kez Play oflara kalamadı , Voleybol takımı küme düştü!!! Daha ne olsun açıklarımısn ???
Burası BEŞİKTAŞ !! Bursaspor değil !!!
Başarılı olAmayan gider !! Beşiktaş Başarılı olmak zorundadır hedefi her zaman Buyuktur , Bu büyüklüğü kaldıramayanlar gereğini yapıp Görevi bırakmalıdır !!!
İlk yıl Kan ve göz yaşı vadediyorum dedi , Kimse itiraz etmedi hepimiz EYV dedik :tabe: :tabe:
Fakat 3 Sezondur aynı şeyleri tekrar edince Artık sabır falan kalmadı yani Açık ve Net !! Bu senede Şampiyonluk ve Kupalar gelmezse Başkan o Koltukta kalamaz zaten ...
bişey dicem.. Ben aylardır bu forumu takip ediyorum bi süre ziyaretçi bi süredir de üye olarak burdayım.. Yunus Emre her zaman bu forumdaydı ve bu forumun demirbaşlarından,nedense son zamanlarda adam ne dese @Necmi abiden ondan bundan ayar yiyor. Burası forum burayı sevimli yapan da farklı Türden insanlar olmasına rağmen saygılı olmamızdır. Forum burası ya madem bu kadar katı ve işinize gelmeyen yazılara tahammülsünüz açmasaydınız.
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı atalay

son olarak @atalay gibi gerçekten bilgi alıp söyleyen bişeyler duyup paylaşan herkesi buradaki herkes duymak ister eminim doğru çıkar çıkmaz o son ana kadar belli olmaz.Ama şu sosyal gibi işi artık pişkinliğe yüzsüzlüğe vuranları özellikle daha genç arkadaşların hayalleriyle oynayanları engellemek gerek..

Yok hocam yalan söylüyormuşuz biz. Öyle diyorlar.

Eyvallah.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 21:42:46 atalay ]

Çevrimdışı yavvuzz

Beyler transfer olayına siz çok kafayı taktınız , gerekli yerlere bakıyorlardır. Eninde sonunda alınacak , sıkıntı yapmayın .

Çevrimdışı Ersoy

Şenol Hoca iyi konuşuyor,inanmış.Teknik direktörün iyiliğinden kaparız 3.lüğü bari.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ugurkartalizma

Yok hocam yalan söylüyormuşuz biz. Öyle diyorlar.

Eyvallah.

Sen takma hocam bizde okuyoruz tek tek mesajları fırsatımız oldukça gerekli gördükçe yazmaya çalışıyoruz.Kimin ne oldugunu da görüyoruz

Çevrimdışı Ayberk

Fikret Orman ne zaman tek aday girdi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa seçimleri?
2 kişi daha varmış, 300 er küsür oy almışlar. atlamışım onu

Çevrimdışı Renton

Forum efsane :D :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı yigitcan1903

Stat açılana kadar yarıştan koparsak yaptıkları statta istifa sesleri eşliğinde yol alır yönetim

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kongre tribünü yansıtmaz
İstifa diye bağırılınca istifa edilmiyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar delirdi transfer istiyor. Yok mu bi duyumcu biraz değişiklik olur  :D
Korku akıl katilidir.