2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861264 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Bu 5 kisilik ekip vardiyali calisiyor her saatte her turlu pompalamayi yapabilne kapasitelerine sahipler :)
Twitterdan pompalandikca burasida civil civil olur 11-12 gibi klasik dongumuz.Bakalim yarin kimin KAP i gelecekmis
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Akten

Sol kanat alınmaz, Olcay ilk 11 oynarsa ben bu yönetime ağır küfredicem artık.

Çevrimdışı Onur Can

Abartmıyorum.

50 milyon euro verin yine olmaz. Yapamazlar. Beyin yok.

Futboldan anlayan yok. Mevki planlayan yok. Yok.

50 milyonu verseniz gider 20 milyona Dzeko alırlar DEV Gelsin diye.

Sabır sabır yeter aynısını geçen sene de oldu öyle bir hale getiriyorlar ki gelen adamın keyfini çıkaramıyoruz stresten.

Dzsudzsak senin başına konan talih kuşu şu sezonda. Parayla alsan 10 milyona alamayacağın adam 3 milyona inmiş.

Onu kullanmazsan neler olacak bak o zaman gör. 15. hafta yeni açtığın stadyumda maçı da başkanlığı da kaybedersin.

Yapma be Çagri abi, adamlarin geliri yillik 200 milyonsa seninki 70 milyon ve bununla stat yapiliyor. Buna ragmen onlarla yarisiyorsun. Su anda önemli olan kadro planlamasi felan degil; gelir yaratmak. Gelirlerin onlara yaklasmadikca sampiyon olsan bile Atl. Madrid gibi olursun. Bir sonraki sene yine 3.

Senin Van Persie'yi alma sansin yok. 0. Sifir. Sneijder sana asla gelmez. Onlar tutup getirebiliyor. Nasil yarisacaksin? Gelir yaratarak, o da statla olacak ancak. Simdi gelen gelirleri de stada harciyoruz. Su anda transferler konusunda onlarla yarismamizi bekleyen taraftari anlamiyorum. Biz iki yil önceki Töre gibi genç kendini kanitlamak isteyen gençlere yönelip kumar oynayabiliyoruz ancak. Kendini kanitlamis oyuncu getiremezsin. Getirebilecegin en iyi oyuncu Sosa, Ba. O kadar. Yapacak birsey yok. Yönetimin suçu yok.

Düsünsenize Bursaspor taraftari yönetimine kiziyor, niye Fener Nani'yi alirken biz yildiz almiyoruz diyor. Komik olmuyor mu biraz? Besiktasi bu hallere düsürenlere küfür edilsin, Besiktasi kurtarmaya çalisanlara degil.

Çevrimdışı Bertug

Rvpnin yilligi 6m euro diyelim. Besiktastan onumuzdeki sezon para alacak vasifsiz oyuncularin maaslarina bakalim. Gokhan suzen 550 bin, sezer 1 milyon, pektemek 1.5 milyon, tolga zengin 1.3 milyon, ismail koybasi 700 bin. Etti mi 5 milyon euro. Hadi simdi de yuksek maas takim ici denge yanan eve girdik stad yapiyoruz dese ya baskan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Twitterdan pompalandikca burasida civil civil olur 11-12 gibi klasik dongumuz.Bakalim yarin kimin KAP i gelecekmis
Bana sosyal bilmem neyi getirin  :evillol:

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Ba yo satarken düşünce şuydu şimdi netleşiyor. Biz 1 senedir transfere bakmadık alcak adam yok boşta satalım da bonservis verebilelim. Ya şunu anlarım yönetimde iş yapan 2-3 kişi var herşeye koşamıyorlar bilgileri de yetmiyor. E o zaman profesyonel getir. Ertanı getirme mesela. Scout ekibi baktın yararsız değiştir. Ama en başı profesyonel getir. Başkan adım gibi eminim seçimde bir profesyonelle ya anlaşacak ya da getircem diyecek maksimum 6 aya da kovacak

Çevrimdışı KAP

Başlığı kitleyelim bence buradan ne köy ne de kasaba olur bize 
 :steamed: :steamed:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Tugay

Bu sağda solda umut pompalayanlar dikkat ettiyseniz yönetimde tanıdığı olanlar.Akılları sıra yönetime toz kondurmayacaklar taraftarı enayi yerine koyacaklar...

Çevrimdışı Renton

Metin albayragi izledim az once stoper ve forvet arayisi var dedi hadi iyiyiz yine

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Yapma be Çagri abi, adamlarin geliri yillik 200 milyonsa seninki 70 milyon ve bununla stat yapiliyor. Buna ragmen onlarla yarisiyorsun. Su anda önemli olan kadro planlamasi felan degil; gelir yaratmak. Gelirlerin onlara yaklasmadikca sampiyon olsan bile Atl. Madrid gibi olursun. Bir sonraki sene yine 3.

Senin Van Persie'yi alma sansin yok. 0. Sifir. Sneijder sana asla gelmez. Onlar tutup getirebiliyor. Nasil yarisacaksin? Gelir yaratarak, o da statla olacak ancak. Simdi gelen gelirleri de stada harciyoruz. Su anda transferler konusunda onlarla yarismamizi bekleyen taraftari anlamiyorum. Biz iki yil önceki Töre gibi genç kendini kanitlamak isteyen gençlere yönelip kumar oynayabiliyoruz ancak. Kendini kanitlamis oyuncu getiremezsin. Getirebilecegin en iyi oyuncu Sosa, Ba. O kadar. Yapacak birsey yok. Yönetimin suçu yok.

Düsünsenize Bursaspor taraftari yönetimine kiziyor, niye Fener Nani'yi alirken biz yildiz almiyoruz diyor. Komik olmuyor mu biraz? Besiktasi bu hallere düsürenlere küfür edilsin, Besiktasi kurtarmaya çalisanlara degil.

Bi dk bi dk gelir 70 milyon falan değil başkana göre 60 milyon uefa geliri ve 150 milyon stat geliriyle 180 milyon bir karışıklık olmasın:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 19:47:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Güzel kardeşim bak senin yaşındayken Demirören dönemini en ağır şekilde yaşadım. Görebileceğimin en kötüsünü gördüm yani.

İyimserliğini de anlıyorum ama mantıklı düşünmen gerek duygusal değil.

Söylediklerinin hepsini doğru kabul edelim hiç problem değil. Onun üzerinden de basit konuşalım.

Senin elinde 18 milyon cash para var. 3.5 milyon da hakkın var 21.5 milyon euro harcama hakkın var. Bütçe filan hepsini bir yana bırak bu senin şuan harcayabileceğin para.

Sen bu parayı doğru kullanabilirsen ben senin dediğin gibi Beşiktaşın geliri 500 milyon tl olunca da sana güvenirim.

Ama sen 21 milyon varken ilk kamp biterken daha 1 adam dışında adam getiremediysen en ufak planın yoksa ben seni tekme tokat kovarım taraftar olarak, hakkımdır da.

Alman gereken oyuncular belli ama daha adlarını ilk defa duydukları için görüşmeye 10 gün önce başlıyorlar.

Plan düzen disiplin scout ekibi dahil koca bir SIFIR.

Son olarak başkan Beşiktaş'ın bütçesnin bu sene 400 milyon olduğunu bizzat kendi beyan etti artık eşitiz yani başkana göre.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

Metin albayragi izledim az once stoper ve forvet arayisi var dedi hadi iyiyiz yine

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
birde yüzsüz yüzsüz çıkıyorlar tv'ye yazık gerçekten
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar kızgın olabilirsiniz ama bu yöneticilere ya da oyunculara hakaret etme hakkını vermez.

Yazarken seçtiğiniz kelimelere dikkat edin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 19:49:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Devamlı scout ekibimiz var, başında Fikret Demirer var onlar izliyor alıyoruz diyorlar değil mi?

Senin böyle plan programın varsa Gökhan Keskin nereden çıktı bir anda?

Senin baş gözlemcin Fikret hoca değil mi? Hani çok güveniyordun neden son Keskin izleyip rapor veriyor?

Olumsuz rapor verdiği adam da Vagner LOVE! Zaten ölmüş adamı hem izlemiş hem olumsuz rapor vermiş.

Geçin yemiyor artık yeter.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Devamlı scout ekibimiz var, başında Fikret Demirer var onlar izliyor alıyoruz diyorlar değil mi?

Senin baş gözlemcin Fikret hoca değil mi? Hani çok güveniyordun neden son Keskin izleyip rapor veriyor?

Olumsuz rapor verdiği adam da Vagner LOVE! Zaten ölmüş adamı hem izlemiş hem olumsuz rapor vermiş.

Bu haberi duyunca gercek olma ihtimaline 0 verdim zaten degildirde olmaz ki boyle bir sey vagner love diyoruz

Çevrimdışı Tolga

:) Danny niye alınmadı Çağrı kim Sosa var diye istemedi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Maksimum 3 transfer bekliyorum.

Stoper - Forvet - Sol açık..

Rhodolfo - Adebayor!! - Remy alıp kapatırlar. Çok fazla bişey beklemeyin daha. Yok 2. stoper, yok Göbek diye..

Stoper için hali hazırda (Gelecek olanla birlikte) 4 stoper + Necip planlaması vardır.

Göbek için zaten Şenol Hoca 5 adam saymıştı Veli'nin yerine geçen gün.

İlk 11 : Cenk - Tosic - Rhodolfo - Ersan - Beck - Tolgay - Atiba - Remy - Sosa - Töre - Adebayor

Kadromuz bu olur.

Adebayor gelirse de ben kendimi keserim kederimden muhtemelen. Hayırlısı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ba'nın alınmasında başkan Önder Özen'in çok büyük payı olduğunu ve tüm ilişkilerini kullandığını belirtmişti. Ba'yı 6 milyon euroya almak Önder Özen'in başarısı mıdır Başkanın başarısı mıdır? 13 milyon euroya satmak büyük başarıdır bunun hakkını vermeliyim. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 19:53:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu haberi duyunca gercek olma ihtimaline 0 verdim zaten degildirde olmaz ki boyle bir sey vagner love diyoruz

Yahu haberi boşver.

Gökhan Keskin kim ya?

Saygısızlık olarak algılanmasın. Bundan 2 ay öncesine kadar kimdi anlamında soruyorum? Nereden çıktı birden? Bilirkişi mi?

Süper yetenekleri mi var son o izleyip karar veriyor. Fikret Demirer ne işe yarıyor o zaman?

Zamanında dedik burada o zaman yönetim scout ekibini yüceltti dediler. Geçiniz. Yücelten Önder Özen'di. Kovdukları adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Arkadaşlar kızgın olabilirsiniz ama bu yöneticilere ya da oyunculara hakaret etme hakkını vermez.

Yazarken seçtiğiniz kelimelere dikkat edin.
Kizginlik degil artik sabret sabret sabret yalanlar yalanlar sonra besiktas taraftari en evhamli taraftar en degisken taraftar ya bu taraftarin omru sabretmekle gecti demba satilsin diyenlerin en basindaydim belkide paraya iyi isler yapariz diye ama gel gor ki beni pisman ettirdiler hala cikip 20 eylulde stat bitecek diyor yeter da artik oynamayin su taraftarla

Çevrimdışı Orhan_

Forumun çıldırma vakti gelmiş. Üzülmeyin 4-5 saate sakinleştiriciler gelecek ve yeni bir güne daha umutla uyanmak için uyuyacaksınız. Transfer dönemi başlar başlamaz söylediğim bir şey vardı. İsimleri falan boşverelim, bizim için vakit çok daha önemli bir konudur diye. Ve biz yine geciktik. Bu gecikmelerin bedelleri her anlamda ağır olacaktır demek isterdim ama ülkenin geneline yayılmış "kurumları parselleme" olayı bizim takımda da var. 5 10 senemiz kaldı. Sonra esamemiz bile okunmaz hale gelebiliriz.

Çevrimdışı Renton

Yahu haberi boşver.

Gökhan Keskin kim ya?

Saygısızlık olarak algılanmasın. Bundan 2 ay öncesine kadar kimdi anlamında soruyorum? Nereden çıktı birden? Bilirkişi mi?

Süper yetenekleri mi var son o izleyip karar veriyor. Fikret Demirer ne işe yarıyor o zaman?

Zamanında dedik burada o zaman yönetim scout ekibini yüceltti dediler. Geçiniz. Yücelten Önder Özen'di. Kovdukları adam.
Valla gokhan keskini onemli goreve getirme cabasi var bi adana olayi vardi orayada gokhan keskini soktular sportif direktor dediler gokhan keskin icin simdi oyuncu izlemeye gidiyor herhalde baskan etinden sutunden faydalaniyor :D.Benim cok merak ettigim andreas beck transferi nasil gerceklesti kim yapti bu isi onun elinden opecegim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 19:56:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Sakın ola bu da transfer isyanı olarak görülmesin.

Yıldız manyağı oldunuz diyenler bir anda çıkıveriyor çünkü.

Bu isyan plansızlığa.

Şuraya 5 tane adam yazarız ismi hiç bilinmeyen sadece düzenli izleyenlerin bildiği ama taş gibi takım oluruz. İsim manyağı değiliz, en azından buradaki ortamda.

Podolski Nani geçin bunları. Gs zaten bitmiş kılını kıpırdatamıyor.

Ama adam Souza, Kjaer, Van Persie eklemiş kadrosuna. Adam güçleniyor geçen sezon gibi olmayacak.

Buna mı isyan ettik? Hayır gerekenleri yapın biz yine yeneriz dedik. Ama elinde para varken gerekeni yapmazsan hesabın en ağırı sorulur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bugun enerji kapasitemizi arttırmak karari aldık.fabrikayi buyutup daha fazla uretim yapmamiz gerekiyor,bunun da yolu daha fazla enerji tuketiminde geciyor.

Kapasitemizi arttirmak icin 2 şeyi degistirmemiz gerekiyor;
birisi trafoyu degistirmek digeri de ADP (ana dagitim panosu) nu degistirmek.

Maliyet cok onemli oldugu icin bir maliyet hesabi cikarttik ve 100.000 € civari bir maliyetle bu isi yapabilrcegimizi öngördük.ama bu is icin actiklari butce 50.000€ olunca şefimiz bu isi nasil daha ucuza,butcemize gore halledebiliriz yolunu arama basladi.

Biraz kafa patlattiktan sonra iskenderundaki fabrikanin bizim istedigimiz trafodaki standartları sağlayan bir trafosunu daha dusuk kapasitede çalıştırdığını fark ettik.

Fabrika ile iletişime gectik ve bizim trafomuzu onlara gonderip onlarin trafosunu da kendimize aldik ve sadece nakliye parasi vererek 63.000€ luk bir masraftan kurtulduk.

Sadece ADPyi alarak isi nakliye ve iscilik dahil 43.000 ile hallettik,butceden de 7000 € kar ettik.

Bu ivir zivir gereksiz seyi niye anlattigima gelirsek,isi biline her şey kolay,paran mi yok alternatif bulacaksin.bonservisini odeyemiyorsan kiralayacaksin.butcede ona gore yer acacaksin.isi zamaninfa halledeceksin.kamplari kacirtmayacak,is bitirici olacaksin.

İsi bilene boyle,bilmeyene tabii ki zor.isi bilen cikar isini yapar,bilmeyen de anca konusur bahane siralar.her iste durum boyledir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben 30 yaşındayım bana koyuyor bu olanlar. 40 50 yaşındaki adamlar ne düşünüyorlar acaba kim bilir.

Bir dönem şampiyonluklara kupalara abona olan, Feneri gs yi yenmeyi artık hobi edinen beşiktaştan nerelere geldik.

Siz inanabilirsiniz istediğiniz kadar, ben bundan sonra bir 10-15 sene daha fenerbahçe ve galatasaray dışında şampiyon çıkmayacağına eminim. 15 sene sonra belki yine devran döner bir şekilde, onu ümit ediyorum.