2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861484 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Şubat'ta foruma katıldığım da söyledim bunu.

Şimdi mi anladınız?

Adamlara Guidetti, Kaderabak öneriyorum o kim diyor?

Scout ekibinden biri diyor bunu!  :D

Verratti'yi çok beğeniyorlarmış orta sahada.  :D
:kop:

Çevrimdışı Ersoy

RvP,Nani,Podolski, Fernandao, Kjaer kim ki zaten ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Geçen sene kadrosu en güçlü takim bizdik, Bilic adisi yüzünden sampiyon olamadik orasi ayri. Simdi bir tek Ba gitti, birden kadromuz çok kötü mü oldu? Saçmaliga bak, 5. oluruz diyen bile var. Senin takiminda Töre, Sosa ve Tolgay var. Renklilerin birinde Sneijder Muslera disinda oyuncu yok, digeri zaten ölü takim; en güçlü yeri savunmaydi Egemen gitti Kjaer geldi diye mi Barcelona oldular? Yoksa Fernandao (bir Cenk Tosun degil) gibi bi kazma aldiklar için mi?

Bu sezon su ana kadar 3 gerçek transferleri var. Nani-Van Persie-Podolski. Jem Karacan'i biz alsak ne küfürler döner. Biz ise bekleri güçlendirdik, stoperimiz güçlenecek, büyük ihtimal sol kanat güclenecek ve bunun üstüne sezonun ikinci yarisi göremedigimiz Ba yerine daha iyi bir golcü gelecek. Tüm Besiktas taraftari toplandi kamera sakasi mi yapiyor diye düsünüyorum artik. Bizim kadromuz onlarinkinden güçlü baslayacak lige.

:claps: :claps: :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

adamların ileri uclarına kalite katıyor biz adam kacırıyorz bide adam alamıyoruz daha
sonrasında rakiplerden ikisininde savunma kısmı leş ama bizimki onlardanda leş
orta saha bana gore onlardan cok daha kabiliyetsiz
ve biz buna ragmen hala buna uygun hamle yapmıyoruz anca atibayla uzatıyoruz
ersanla yola devam kararı alıyoruz en onemlisi tolgadan gelecek bekliyoruzz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Duyumcular yine pompalama gorevine baslamis :)

Guzel meslek,eminim kazancı da iyidir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali

Geçen sene kadrosu en güçlü takim bizdik, Bilic adisi yüzünden sampiyon olamadik orasi ayri. Simdi bir tek Ba gitti, birden kadromuz çok kötü mü oldu? Saçmaliga bak, 5. oluruz diyen bile var. Senin takiminda Töre, Sosa ve Tolgay var. Renklilerin birinde Sneijder Muslera disinda oyuncu yok, digeri zaten ölü takim; en güçlü yeri savunmaydi Egemen gitti Kjaer geldi diye mi Barcelona oldular? Yoksa Fernandao (bir Cenk Tosun degil) gibi bi kazma aldiklar için mi?

Bu sezon su ana kadar 3 gerçek transferleri var. Nani-Van Persie-Podolski. Jem Karacan'i biz alsak ne küfürler döner. Biz ise bekleri güçlendirdik, stoperimiz güçlenecek, büyük ihtimal sol kanat güclenecek ve bunun üstüne sezonun ikinci yarisi göremedigimiz Ba yerine daha iyi bir golcü gelecek. Tüm Besiktas taraftari toplandi kamera sakasi mi yapiyor diye düsünüyorum artik. Bizim kadromuz onlarinkinden güçlü baslayacak lige.

Hahahahaha peki

Çevrimdışı Efe

Yönetim konusunu uzatmak istemiyorum ama yönetim değişikliği olmaz.

Stat bile tek başına yetecektir.
sene sonu şampiyonluk olmazsa fikret başkan seçilemez artık stad bitti stadlıkta bişey kalmadı aralığa kadar stada geçikecek o yüzden iyi 3 transferle bu işi bitirmeliler başarısızlık demek fikret başkanın gidişi demek sezon sonu yapılacak seçimde önce yapılan seçimi alır zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Maalesef kulüpte futbol aklı yok yani planlama yapacak kimse yok.

Hal böyle olunca menajerlerin eline bakıyorlar.

Başkan Y.D'ni eleştiriyordu ama benzer hataları kendisi de yapıyor.

Futbolcuyu başkan kendisi izliyor gerisini siz düşünün işte.

Danny de Sosa var diye alınmadı mesela buna karar veren kim tahmin edin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Duyumcular yine pompalama gorevine baslamis :)

Guzel meslek,eminim kazancı da iyidir.
Genel pompa saatimiz 11-12:30 arasi en cok umut pompalanan saat
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Bari Demba'yı göndermeselerdi. Atınç'ın para ile iki stoper alınırdı. Boşuna Demba'yı gönderdiler  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 19:33:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu nasıl mantık ya? Önce forvet nasıl mantık? 10 tane adam var yönetim kurulunda niye önce forvet? Niye yine yalan?

Çıkıp de ya. Sıra sıra  gidiyorum diğerleriyle anlaşamıyorum menajerlerini Ertan olarak değiştirmiyorlar transfer uzuyor de. De bilelim.

Önce Dzsdudzsak, Douglas'ı açıklamamanın mantığı ne anlaştıysan? Sorduruyoruz ikisi de bitti ama önce forvet diyorlar.

Bir yere kadar tamam dedik. Soruyoruz neden diye önce forvet. B.k var forvette çünkü.

Sen Dzsduzsak ve Douglas'ı alsan taraftar da inanacak doğru politika güdülüyor diye.

Burada 6 aydır yazıyorum belki Dzsudzsak diye Kono gidince mi anlaşmak aklına geldi? Nerdeydin daha önce? Önce forvetse hani forvet nereden?

3. kampa mı gelecek? 3. Kamp da uydururlar artık oyuncu gelmeyince.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Macar gelmiyorsa çok kötü valla küfür edecem

Çevrimdışı Hasan Akten

Bakın bu beşiktaş romantizmidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene takım kötü gittiğinde Bilic'in elinde adam mı vardı diye Bilic'i savunanlar şimdi gelmişler bizim kadromuz harika diyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Ya bunlar bir Allah'ın kulu ile anlaşmamıştır inanmayın haberlere. Rhodolfo bile bitmemiştir. Bu yönetimin söylediği hiçbir söze inanmam.

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen sene takım kötü gittiğinde Bilic'in elinde adam mı vardı diye Bilic'i savunanlar şimdi gelmişler bizim kadromuz harika diyorlar.
Aynen.  :D

Çevrimdışı ozan062

hayır bekletmenin bir nedeni maas hesaplaması olabilir yani ona gore hareket etmek istiyor olabilirler
ama yinede elinden kacırma ihtimalini hiçmi katmyorsun hesaba
boyle acemilik olamaz al işte ugrasıtgın rvp senden kapar bu ksaıcaık 4 senede fenerin ikinci calımı sana
kim bilir baska neler var bizim bilmediğimiz

Çevrimdışı ozan062

Macar gelmiyorsa çok kötü valla küfür edecem

ben dediğimde haylice laf yedim
ve hakikaten bunlardaki niyeti hiçbirimiz anlayamadık

Çevrimdışı Renton

hayır bekletmenin bir nedeni maas hesaplaması olabilir yani ona gore hareket etmek istiyor olabilirler
ama yinede elinden kacırma ihtimalini hiçmi katmyorsun hesaba
boyle acemilik olamaz al işte ugrasıtgın rvp senden kapar bu ksaıcaık 4 senede fenerin ikinci calımı sana
kim bilir baska neler var bizim bilmediğimiz
Sezer ozturkte çalımdir 1.5 milyon euro
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Genel pompa saatimiz 11-12:30 arasi en cok umut pompalanan saat
Bu 5 kisilik ekip vardiyali calisiyor her saatte her turlu pompalamayi yapabilne kapasitelerine sahipler :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı canU

@Çağrı bunlar şimdi macara ve stopere laf eder taraftar diye anlaşıp açıklamıyorlar forvet gazıyla araya sıkıştırmayı düşünüyorlar akıllarınca bunlar kötü adam mı😂

Çevrimdışı talha

İşi beceremiyorsun daha ne diye İbrahim Altınsay ile Önder Özeni gönderdin beceri ayrı olay ama bunlar artık işin plan mühendislik kısmını bile alıyorlar.

Her hıyar var diyene tuzla koşuyorlar Ade falan diyorlar bu beklentiyi kim oluşturduysa onun da. Allah belasını versin.

Akıllı sanıyorlar kendilerini Ertan ı görsem katil olacam. Ağzımda bin bir türlü küfür var Tosic geldiğinde söylemiştim bunlarla gidersek çok daha beteri olcak. 

İş öyle bir haddeye geldi ki artık Remy Macar açıklansa millet yüzünü ekşitiyor bunlarda farkında olduğundan mal mal isimlere yöneliyor
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Maalesef kulüpte futbol aklı yok yani planlama yapacak kimse yok.

Hal böyle olunca menajerlerin eline bakıyorlar.

Başkan Y.D'ni eleştiriyordu ama benzer hataları kendisi de yapıyor.

Futbolcuyu başkan kendisi izliyor gerisini siz düşünün işte.

Danny de Sosa var diye alınmadı mesela buna karar veren kim tahmin edin.
Son ik cümle bile herşeyi özetliyor aslında.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ailton'a bile razıyım  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.