Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şubat'ta foruma katıldığım da söyledim bunu.Şimdi mi anladınız?Adamlara Guidetti, Kaderabak öneriyorum o kim diyor?Scout ekibinden biri diyor bunu! Verratti'yi çok beğeniyorlarmış orta sahada.
Geçen sene kadrosu en güçlü takim bizdik, Bilic adisi yüzünden sampiyon olamadik orasi ayri. Simdi bir tek Ba gitti, birden kadromuz çok kötü mü oldu? Saçmaliga bak, 5. oluruz diyen bile var. Senin takiminda Töre, Sosa ve Tolgay var. Renklilerin birinde Sneijder Muslera disinda oyuncu yok, digeri zaten ölü takim; en güçlü yeri savunmaydi Egemen gitti Kjaer geldi diye mi Barcelona oldular? Yoksa Fernandao (bir Cenk Tosun degil) gibi bi kazma aldiklar için mi?Bu sezon su ana kadar 3 gerçek transferleri var. Nani-Van Persie-Podolski. Jem Karacan'i biz alsak ne küfürler döner. Biz ise bekleri güçlendirdik, stoperimiz güçlenecek, büyük ihtimal sol kanat güclenecek ve bunun üstüne sezonun ikinci yarisi göremedigimiz Ba yerine daha iyi bir golcü gelecek. Tüm Besiktas taraftari toplandi kamera sakasi mi yapiyor diye düsünüyorum artik. Bizim kadromuz onlarinkinden güçlü baslayacak lige.
Yönetim konusunu uzatmak istemiyorum ama yönetim değişikliği olmaz.Stat bile tek başına yetecektir.
Duyumcular yine pompalama gorevine baslamis Guzel meslek,eminim kazancı da iyidir.
Geçen sene takım kötü gittiğinde Bilic'in elinde adam mı vardı diye Bilic'i savunanlar şimdi gelmişler bizim kadromuz harika diyorlar.
Macar gelmiyorsa çok kötü valla küfür edecem
hayır bekletmenin bir nedeni maas hesaplaması olabilir yani ona gore hareket etmek istiyor olabilirlerama yinede elinden kacırma ihtimalini hiçmi katmyorsun hesababoyle acemilik olamaz al işte ugrasıtgın rvp senden kapar bu ksaıcaık 4 senede fenerin ikinci calımı sanakim bilir baska neler var bizim bilmediğimiz
Genel pompa saatimiz 11-12:30 arasi en cok umut pompalanan saat
Maalesef kulüpte futbol aklı yok yani planlama yapacak kimse yok.Hal böyle olunca menajerlerin eline bakıyorlar.Başkan Y.D'ni eleştiriyordu ama benzer hataları kendisi de yapıyor.Futbolcuyu başkan kendisi izliyor gerisini siz düşünün işte.Danny de Sosa var diye alınmadı mesela buna karar veren kim tahmin edin.