2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858095 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Eğer hiç oyuncu alamazsak elimizdeki kadrodan en fazla şöyle bir 11 çıkıyor.

Bu kadro kafadan FB-GS-TS-BS'un arkasında bitirir ligi.Süpriz bir anadolu takımı çıkmazsa 5.oluruz en iyi ihtimal.

Çevrimdışı canU

Çevrimdışı ZEKI

Macarı istemeyen yerine gidip Perisic gibi birini koyacak ya da ne bileyim Lsverkusen in sol açığını başka kim olabilir şaşıyorum artık
Remy sol icin diyorlar zaten insallah yanlistir ama iki farkli kisi de ayni seyi soyleyince insan supheleniyor iste.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stat da olmazsa Şenol hoca durmaz kaçar. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Dzeko(Remy)-Dzsudzsak-Veloso-Rhodolfo-2.Stoper gelmeden şampiyon olma şansın yok
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

özellikle işimi gücümnü bıraktım ve buraya geldim

bu gelişmelerden sonra nasıl bir durumdasınız onu gormeye geldim
ve hala savunucu kişilikler gordugumde ekranın obur ucundan güzel kelimeler söylicem onlara bilgileri olsun
cnk onlar o muhtesem gözlükleriyle daha cook hayal gorurler

esasında bu duruma gelmemdeki tek sebeb ersanın sakatlanmasıdır rvp falan değil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Remy sol icin diyorlar zaten insallah yanlistir ama iki farkli kisi de ayni seyi soyleyince insan supheleniyor iste.
Forvete kimi alacaklarmış. Cenk ile mi devam edilecek Cenk'in yedeği Pektemek'i olacak ? Böyle olacaksa lige hiç başlamayalım.

Çevrimdışı Kutay

şenol hoca başına bela aldı buraya gelerek bursada kalsaydı daha iyiydi kendisi için  hem stadda yeni sezona yetişecek bursanın bizim gibi stad dertleride yok
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu hafta bizim haftamızdı. :ebebe: :ebebe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Remyi bakambu gibi kullanir hoca gizli forvet

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Televizyonlarda bile "Beşiktaş'ta bir hareket yok" deniyor. Ulan yemeğe oturup bi tv bile izleyemiyoruz. Nolacak halimiz? :duman:

Çevrimdışı Renton

Bu hafta bizim haftamızdı. :ebebe: :ebebe:
Ahaha cidden he bu kadar sessizlik yeterdi uçusa geciyordu kartal
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağatay

Baskanla konussam bu kadar kesin konusmazdim beyaz yalanlarindan soylerdi banada bekleyelim beraber o zaman veloso remy

remy nin ihtimali yüksek ama veloso yu örnek olarak daha önce de burda konuşulduğu için yazdım
inşallah akıllarına gelir de alırlar çünkü düşünmüyorlar o mevkiye şimdilik
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eski inönü

Biz dogru hamleleri yapalım, dogru futbolu oynayalım gerisi ligin dinamiklerine kalmış.

Çevrimdışı talha

Salak mı bunlar ileriye kimi yerleştirecekler cenk mi cenk sakatlanması kolay adam o gidince nolacak.

Böyle aptal programlama mı olur.

Macarı da bitir işte sen adamları gerek duymaması na rağmen gittiler orta saha aldılar bir tane daha alacaklar.  Sen ise olabildiğince kızıyorsun.

Tamam maliyetli işleri yapamayız ama Macar getiremiyorsan transfer de yapma.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Dzeko(Remy)-Dzsudzsak-Veloso-Rhodolfo-2.Stoper gelmeden şampiyon olma şansın yok

+ KALECİ
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı ozan062

pazartesiden beri kaplar kaplar geliyordu
gele gele bugun aksamda remy duyurulacak

Çevrimdışı Onur Can

Bu kadro kafadan FB-GS-TS-BS'un arkasında bitirir ligi.Süpriz bir anadolu takımı çıkmazsa 5.oluruz en iyi ihtimal.

Abartmayalim lütfen. Üçünculük cepte. Bu kadroyla 25. haftaya kadar  zorlariz. Rakiplerde beklenmedik problemler/sakatliklar çikarsa sonuna kadar gidebiliriz ama çok küçük bir ihtimal tabii ki. Ama 5. oluruz demek hayal görmektir.

Çevrimdışı ozan062

geçen seneden beridir burada birinin ismini yazıp durduk

işin kötü tarafı gündem yaratıp ugrasıp sonrada yılmak... paran yokken ugras simdi para var teklif yok değişik değişik

Çevrimdışı can1903

Fenerbahçe yedek kadrosu şuan Beşiktaşla başa çıkar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahçe yedek kadrosu şuan Beşiktaşla başa çıkar.
Abartmayalım istersen 

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

X takımın kimi transfer ettiği beni ilgilendirmiyor.

Çünkü futbolun iç dinamiklerini biliyorum.

Bu ligin konjonktürünü, realitelerini de biliyorum.

Felaket sezonlarında ligi önümüzde tamamlayan iki takım var.

Sorun 9 temmuz itibari ile 18 milyon euro para kasada iken halen eksik pozisyonlara kaliteli isimler katamıyor oluşumuz.

20 gündür 3 tane stoperi bitiremiyorlar?

Şimdi kimse para antitezi ile gelmesin; ligde beraberlik. Pektemek'in maç başı ücretlerine tekabül ediyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ligin 15. haftasında gs maçına stat yetişmez, devre arasında yönetim gider. Beklentim budur.

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

fernandao yedek kalıyor yok boyle bi dunya....

bizim yedekler bile bu etkiyi vermiyorken yazık vallahi yaızk
onuda ge.çtim biz bu sakatlık sorunun yine çözemedik ve işin tuhafı sorun antrenman tesisleri ve saha da değil
resmen sorun oyuncuların kabiliyetsizliği ve fiziksel yapıları leş

ve biz oyuncunun karakterine bakıyoruzya geçelim efenim biz sakatlık geçmisine bakalım

Çevrimdışı eski inönü

elimizde 20 milyon euro para var. bakalım nasıl degerlendirecekler. 6-7 milyonluk 3 bonservisli transfer artı 1 satış opsiyonlu kiralık transfer iyi gider.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 19:11:26 eski inönü ]