2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858056 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Maliyetten bağımsız diyorum  :D

Futbolculuğuna laf eden çarpılır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

18 Milyon Kaldımı Zannediyorsunuz  :lol: :lol: :lol: Çoktan Stada Gitti Çoğu
Pika Pika

Çevrimdışı Çağatay

Maliyetten bağımsız diyorum  :D

napayım dayanamıyorum parayı düşününce  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alper1903

Doğruya doğru söyleyeyim RVP transferinden sonra çok çok büyük bir oyuncu gelmezse (torres, balotelli ve türevi hariç) içim rahatlamayacak. Remy falan kesmez beni bu saatten sonra. Lakin alamayacaklarını bildiğim için bari Remy- 2 stoper- ortasaha- dzsudsak falan alalım, sağlam kadro oluşturalım, önümüzdeki sezon için umudumuz olsun.

Çevrimdışı Renton

konuştun mu yoksa başkanla ?

gelmiyor muymuş ?

hadi yaaaaa tüh
Baskanla konussam bu kadar kesin konusmazdim beyaz yalanlarindan soylerdi banada bekleyelim beraber o zaman veloso remy
See you in another life,brother.

Çevrimdışı can1903

Telaş yok Mustafa Pektemek var  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Fr1xsivE

macari sola alsak, remy i forvete atsak birde attiba yerine veloso alinsa cok daha iyi olmaz mi ?

Olmazmı efsane olur.Zaten bizim bu ligde şampiyonlukta şansımız olacaksa hep söylüyorum. Minimum bu seviyede bir kadro gerekiyor ; http://lineupbuilder.com/?sk=7w40
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Transfer yapılmamalı bu saatten sonra.Akıllılarsa yapmazlar iş bitmiş zaten.İlk 5'te bitirmek yeterli bu sene

Çevrimdışı Ersoy

Doğruya doğru söyleyeyim RVP transferinden sonra çok çok büyük bir oyuncu gelmezse (torres, balotelli ve türevi hariç) içim rahatlamayacak. Remy falan kesmez beni bu saatten sonra. Lakin alamayacaklarını bildiğim için bari Remy- 2 stoper- ortasaha- dzsudsak falan alalım, sağlam kadro oluşturalım, önümüzdeki sezon için umudumuz olsun.

Bence de artık Remy kesmez bizi(zaten gelmeyecekte).Llorente fena olmazdı.Ama imkansız.Niasse tam bizimkilerin alacağı türden.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ZEKI

Olmazmı efsane olur.Zaten bizim bu ligde şampiyonlukta şansımız olacaksa hep söylüyorum. Minimum bu seviyede bir kadro gerekiyor ; http://lineupbuilder.com/?sk=7w40
cok sey beklemiyoruz zaten snein kurdugun kadro en ideali ama rhodolfo isi bitmis deniyor ali naibi bitirmis deniyor

Çevrimdışı Kutay

Telaş yok Mustafa Pektemek var  :halay:
duydukça sinirim tepeme çıkıyor  :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

Eğer hiç oyuncu alamazsak elimizdeki kadrodan en fazla şöyle bir 11 çıkıyor.

Çevrimdışı Scout

Sizler Nediyorsunuz Beşiktaşın u19 Takımı Bile Ligimizde Şampiyon Olur Eğer Lig Adaletli Yönetilseydi  :steamed: :steamed: :steamed:
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Renton

Sol acik+stoper+kaleci lazım bu kadroya

Çevrimdışı Fr1xsivE

cok sey beklemiyoruz zaten snein kurdugun kadro en ideali ama rhodolfo isi bitmis deniyor ali naibi bitirmis deniyor

Evet Douglas yerine Rhodolfo olucak bu kadroyu 2 hafta önce kurdugum icin bastan yapmakla ugrasmak istemedim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GökhanG

Lige amBargo koyarız  :lol:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu stada neden para aktarılıyor hala çözemedim. Zaten Ocak'ta açılacak. 5 milyon Euro aktar en fazla Aralık'ta açılır. Hem stad açılsa ne olacak bu berbat kadro ile sırf stat faktörü yüzünden şampiyon olacağımızı mı sanıyorlar bunlar ? Vallaha yazık sırf bir dönem daha koltuğum garanti olsun diye stat dışında başka hiçbir şey yapmıyorlar yazıklar olsun.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Kaleci + 2 Stoper + Defansif Orta Saha + Sol Kanat + Forvet

1 tanesi eksik olursa ilk 2 hayal

Çevrimdışı eski inönü

Van Persie - Nani - Fernandao ileri üçlüsü normal şartlarda ligi domine eder. Arkalarında da Diego var. Bakalım neler olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Neyse en azından bu sene umutlandırıp utandırmayacaklar geçen seneki gibi

Çevrimdışı Kutay

ilk 4'e bile zor girer bu kadro
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Renton

Van Persie - Nani - Fernandao ileri üçlüsü normal şartlarda ligi domine eder. Arkalarında da Diego var. Bakalım neler olacak.
Sowu unutmussun bu adama yer kalmadi takimda durumumuz vahim

Çevrimdışı talha

Macarı istemeyen yerine gidip Perisic gibi birini koyacak ya da ne bileyim Lsverkusen in sol açığını başka kim olabilir şaşıyorum artık
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.