2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861932 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çağrı içeriden bilgi alan biridir söylüyorsa doğrudur.
O zaman bizimle de paylaşsın  :) Hani birileri çıkar ve " sana çok önemli bir şey söyleyeceğim " der. Sen nedir diye sorduğunda " yok vazgeçtim" der. Yani madem söylemeyecekti hiç bahsetmiyeydi. Ama şimdi söyleyecek ; O Çağrı buraya gelecek  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ayberk

Çağrı içeriden bilgi alan biridir söylüyorsa doğrudur.
herkes içten dıştan yandan alttan bilgi aldım deyip istediğini yazsın o zaman. twitter den farkı kalmayacak yakında
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimiçi Samet Ç

@Çağrı nın bugun moralleirni birazda ben bozdum bu seneki olasi 11 imizi yaziyorum

Cenk- Beck - Rhodolfo - Pedro -Tosic - Attiba - Tolgay - Töre- Sosa - Remy - Cenk T.
Bu olursa vay halimize  :by2:

Çevrimdışı canU

Bence guzel 11 kale haric.oguzhanda atibadan formayi alsa tadindan yenmez
Şu onibirle şampiyonluk şansımız yok kendimizi kandırmayalım olmaz boşuna da umutlanmayalım üzülüyoruz sonra sene sonunda yıkılıyoruz. Şenol hoca da hiç şampiyonluk lafı geçirmedi o da biliyor olmayacak boşuna debelenip sinirleniyoruz.....

Çevrimdışı ZEKI

Bence guzel 11 kale haric.oguzhanda atibadan formayi alsa tadindan yenmez

macari sola alsak, remy i forvete atsak birde attiba yerine veloso alinsa cok daha iyi olmaz mi ?

Çevrimdışı Efe

herkes içten dıştan yandan alttan bilgi aldım deyip istediğini yazsın o zaman. twitter den farkı kalmayacak yakında
burası transfer başlığı varsa duyumunuz sizde yazın kimseyi kısıtlamıyoruz çağrı bu duyumu almış başkası başka duyum başlığın amacı transfer konuşmak zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dlcs

Kapasıtelı yıldız transferı yok.

Porto gıbı bır scout sıstemı yok.

Plan, program yok.

Rakıplerde dunya capında pıyasası olan en az ıkı ısım varken bızde o da yok. Olanı da satacagız zaten.

E bız nıye oynuyoruz bu lıgde? Allah kerımdır taktıgı mantalıtesı ıle yarıs mı yapılır. Bu sene de gıttı artık. Kımse gelıp bana karamsarlık yapıyorsun demesın. Asıl kımse gelıp bıze umut tacırlıgı yapmasın. O derbılerın bır tanesınde anadolu takımı gıbı kosup tek atakta doksana golu yersek o zaman goruruz ıste takımın ne oldugunu.

Bız kımse transfer yapmasa bıle eksık bır takımdır. Sımdı herkes guclendı ama bızım baskanımız acelecı degılız fılan dıyor.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 18:44:52 dlcs ]

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı nın bugun moralleirni birazda ben bozdum bu seneki olasi 11 imizi yaziyorum

Cenk- Beck - Rhodolfo - Pedro -Tosic - Attiba - Tolgay - Töre- Sosa - Remy - Cenk T.
Bugün stopeer ve forvetin alınacağını ama diğer bölgeler için transfer yapılmasının zor olduğunu söylemiştim.

Yani uğraşılacak ama olmayacak demiştim ama gidişat haklı çıkacağımı gösteriyor.

Eldeki parada stada gidecek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Siz rus basınından mı alıyorsunuz bilgiyi? Herkesin güvenebildiği birine sallama demekle olmuyor.

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo - Pedro tandeminin hızı TTNET'ten daha yavaş olur.

Düşün.

Çevrimdışı Bertug

112 yıllık Beşiktaş kulübünde bugunkü antrenmanda stoper yok. Franco,Miloseviç izinde Ersan sakatlandı Türkiyeye döndü başka da stoperimiz yok zaten.

Çevrimdışı ZEKI

Rhodolfo - Pedro tandeminin hızı TTNET'ten daha yavaş olur.

Düşün.
Planlanan bu deniyor @atalay

Çevrimdışı Renton

macari sola alsak, remy i forvete atsak birde attiba yerine veloso alinsa cok daha iyi olmaz mi ?
Abi alinsa cok cok iyi olur takim ama beklemiyorum ben alinacaklarini remyninde alinacagini sanmiyorum o yuzden kadroda gorunce hemde sol kanatta iyi dedim ben cenk taraftariyim zaten
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kutay

şu fikstür çekildikten sonra,birde fb van persiyi açıkladıktan sonra veloso-macar-rhodolfo-douglas-remy 5 lisi şampiyonluk için anca yeter.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Siz inanmıyor olabilirsiniz ama onun verdiği bilgilere güveniyoruz..

Sadece o da değil birçok kişi daha var bu şekilde bilgi veren.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Objektif olarak söylemiştim zamanında Fener RvP'yi aldı bile çoktan diye baya tepki gelmişti nerden biliyorsun tarzında.Bizim alacağımız adamlar bellidir.Yıldız oyuncu olmaz bize.Ta ki başkanlık koltuğunda oturan kişi gidene kadar.O zaman bir şeyler olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tugay

18 milyon para kazanmışsın 6 eksik bölge var gelen oyuncu yok neymiş her kuruşun hesabı yapılıyormuş.hiç transfer yapmayalım 18 milyon kasada kalsın en temizi.

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse hiçbir şey beklenilen gibi olmayacak sanırım beklentiyi düşürüp üzülmemek lazım.

Çevrimdışı atalay

Planlanan bu deniyor @atalay

@ZEKI Abi. Bunu planlayan kimse futboldan anlamıyor o zaman.

Rhodolfo - Pedro diyoruz.

Geri dönüşleri kötü Beck. İki tane ağır stoper. Ve önde oyun anlayışı.

Çevrimdışı Çağatay

Anlamamışsın ki.

Burada maliyetini belki de basından önce ilk ben yazdım.

Ve bu paralara almam dedim.

Maliyetinden bağımsız RVP'ye burun kıvıranlar vardı.  :eyes

son cümleni şöyle söyleyim madem  :D
verdiğin istatistiki bilgi rvp nin 27-32 yaş arası sanırım
ki o yaşlar da zaten onun en verimli çağları
yani bundan sonraki değerleri örn: 32-34
bu kadar yüksek çıkmayacaktır
ayrıca diyelim ki 2 sene oynadı
34 yaşında yine gider hollanda da jübilesini yapar
5 kuruş da para kazandırmaz giderken  :eyes

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı canU

Ya transfer yapamıyorsak madem ba yo niye sattık iyice çıldırtacaklar taraftarı olay çıkar bu gidişle. Niye satıldı ba açıklaması ne aklım almıyor. Stat bitsin şu yönetim %100 komple değişsin başkan da düzene ayak uydurmaya devam edecekse o da değişsin 4 senedir iyice silinip gittik.

Çevrimdışı Ayberk

burası transfer başlığı varsa duyumunuz sizde yazın kimseyi kısıtlamıyoruz çağrı bu duyumu almış başkası başka duyum başlığın amacı transfer konuşmak zaten :icool:
Siz rus basınından mı alıyorsunuz bilgiyi? Herkesin güvenebildiği birine sallama demekle olmuyor.
tercih edilmiyor demek başka eldeki başka bir alternatife yöneliyor demek başka. Beşiktaş Dzeko ile görüştü ve tercih etmedi demekle aynı şey
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI Abi. Bunu planlayan kimse futboldan anlamıyor o zaman.

Rhodolfo - Pedro diyoruz.

Geri dönüşleri kötü Beck. İki tane ağır stoper. Ve önde oyun anlayışı.

anlasalar zaten boyle bir kadro kurulurmu macari veloso yu bas bas biz bagiriyoruz...neyse bugun ilk defa benimde sinirleirm tepemde macar i dusunmuyorlar dediklerinde..

Çevrimdışı Çağatay

Hayaller guzel remy-veloso bekliyorsun ikiside gelmeyecek

konuştun mu yoksa başkanla ?

gelmiyor muymuş ?

hadi yaaaaa tüh
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

son cümleni şöyle söyleyim madem  :D
verdiğin istatistiki bilgi rvp nin 27-32 yaş arası sanırım
ki o yaşlar da zaten onun en verimli çağları
yani bundan sonraki değerleri örn: 32-34
bu kadar yüksek çıkmayacaktır