2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12861811 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih Berker

Şerefli drdnclklre hazır olun.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Karamsar biri değilimdir normalde ama Kaleci transferi olmadan kendi evimizdeki derbileri başka statta ikinci yarı bütün derbileri onların evinde oynayıp Şenol Hoca bizi şampiyon yaparsa gördüğüm ilk yerde eline yapışır sen ne büyük adamsın derim durum bende budur. Hiç bu kadar umutsuz olmamıştım  :by2: 
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Savaş

Tercih etmiyorlar sebep bu. 2 kişi var bilgi aldığım ikisi de aynısını söyledi. Yerine olacak olanı söylemeyeceğim benim sinirim kendime yetiyor şuan.

Tercih edilmemesindeki sebebi o kadar çok merak ettim ki? Bakalım yerine nasıl bir bomba gelicek.

Çevrimdışı atalay

EPL tarihinin en golcü 10. futbolcusu.

Bizim taraftar şu oyuncuyu istemedi.  :D

Şaka olmalı.

https://twitter.com/demarkesports/status/619158161883287552

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dzsudzsak'tan vazgeçilmek üzere bu arada bilginiz olsun.

Böyle berbat bir gün olamazdı!
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Sabrettikce beklenti artıyor rakiplerin çıtayı arttırıyor 1. Kamp bitecek 4-5 gun kaldi yuklenme kampina gelemedi transferlerin.Bursa bile senin ayarinda belluschi- ozan-bakambu-josue-volkan-necid bizden cok assagi degiller adamlar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ersoy

Zudzak bizi tercih etmek istemiyor biz onu tercih etmiyoruz demek ? Yerine Agüero alıyoruz heralde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı F1903

Taraftar olarak demoralize olmaya, havlu atmaya cok musait bir yapimiz var.

Transferde yonetim sessiz, rakipler yildiz isimleri acikliyor, uzerine bir de fikstur rezaleti gelince herkes resmen fisi cekti.

Takimin seviyesini Bursa'dan geride gorenler mi dersin sampiyonluk sansini Akhisar'dan dusuk gorenler mi dersin.

Baska bir arkadasin da dedigi gibi en iyisi biraz uzakta durup bir iki transferin gerceklesmesini beklemek. Forum depresyona girmis.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Dzudzszak ile falan görüşme yapıldığını bile sanmıyorum.Bari Campbell'a falan alsak elde para var transfer yok yazıklar olsun arkadaş.

Çevrimdışı atalay

Ben Dzudzszak ile falan görüşme yapıldığını bile sanmıyorum.Bari Campbell'a falan alsak elde para var transfer yok yazıklar olsun arkadaş.

Yapılmadı ki zaten.

En azından haberim yoktu. Ki yazdım bilgim; beklentim yok diye.

Sadece fiyat soruldu.

Menajerler önerdi.

Çevrimdışı Tolga

Yapılmadı ki zaten.

En azından haberim yoktu. Ki yazdım bilgim; beklentim yok diye.

Sadece fiyat soruldu.
Sol kanat için son güne kadar beklenir derken bu yüzden demek istemiştm aslında.

Son gün biri gelir de kim gelir bilmiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sene biz ŞAMPİYON olucaz işte o kadar  :money:

Çevrimdışı Ayberk

Tercih etmiyorlar sebep bu. 2 kişi var bilgi aldığım ikisi de aynısını söyledi. Yerine olacak olanı söylemeyeceğim benim sinirim kendime yetiyor şuan.
Arkadaşım ortaya bir laf atıp milleti dolduruyorsun. Tercih edilmediğini kim söyledi, dedikodunun sırası mı şimdi. Rus basını bile yazdı, Beşiktaş İstanbula götürmek istiyor diye
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağatay

EPL tarihinin en golcü 10. futbolcusu.

Bizim taraftar şu oyuncuyu istemedi.  :D

Şaka olmalı.

https://twitter.com/demarkesports/status/619158161883287552

Biz rvp yi neden istemeyelim
ama ona verilecek parayla hem forvet hemde orta sahaya adam alınır
ama rvp yi alırsan o orta sahanda atiba oynayacak ve rvp ye vereceği katkıyı düşün
bir de mesela veloso alınsa remy ye yapacağı katkıyı düşün

yoksa rvp yi kim istemez ama onunla birlikte veloso yu da alabilecek paran kalacak mı ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşım ortaya bir laf atıp milleti dolduruyorsun. Tercih edilmediğini kim söyledi, dedikodunun sırası mı şimdi. Rus basını bile yazdı, Beşiktaş İstanbula götürmek istiyor diye
Çağrı içeriden bilgi alan biridir söylüyorsa doğrudur.

Çevrimdışı ZEKI

@Çağrı nın bugun moralleirni birazda ben bozdum bu seneki olasi 11 imizi yaziyorum

Cenk- Beck - Rhodolfo - Pedro -Tosic - Attiba - Tolgay - Töre- Sosa - Remy - Cenk T.

Çevrimdışı Renton

ama rvp yi alırsan o orta sahanda atiba oynayacak ve rvp ye vereceği katkıyı düşün

yoksa rvp yi kim istemez ama onunla birlikte veloso yu da alabilecek paran kalacak mı ??
Hayaller guzel remy-veloso bekliyorsun ikiside gelmeyecek

Çevrimdışı Tolga

Çok güzel özetlemişsin.

Çevrimdışı Tugay

Duyum paylaşanların hepsi içeriden bilgi aldıklarını söylüyor ama birbirleriyle çelişiyorlar.Neyse iftar saatine kadar iyi vakit geçiyor.

Çevrimdışı atalay

Anlamamışsın ki.

Burada maliyetini belki de basından önce ilk ben yazdım.

Ve bu paralara almam dedim.

Maliyetinden bağımsız RVP'ye burun kıvıranlar vardı.  :eyes

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı nın bugun moralleirni birazda ben bozdum bu seneki olasi 11 imizi yaziyorum

Cenk- Beck - Rhodolfo - Pedro -Tosic - Attiba - Tolgay - Töre- Sosa - Remy - Cenk T.

Maçlara giden olmaz ben size söyleyim :) Millet bıktı artık.

Plan-programsızlıktan, başarısızlıktan, statsızlıktan, beyaz yalanlardan..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Bence guzel 11 kale haric.oguzhanda atibadan formayi alsa tadindan yenmez

Çevrimdışı canU

Şu konuşulanlar da doğru çıkacaksa yapmasınlar transfer ya harbiden gerek yok boşuna yapılmasın. Sizin yapıcapınız işten hayır gelmez yönetim bırak yapma. Allah aşkına niye sattık ba yı adam gibi bir forvetimiz vardı bir planları vardık sandık oh satıldı para geldi dedik yandık ki ne yandık ben takip etmiyorum artık çıldırdım ne halleri varsa görsünler.

Çevrimdışı Ayberk

Çağrı içeriden bilgi alan biridir söylüyorsa doğrudur.
herkes içten dıştan yandan alttan bilgi aldım deyip istediğini yazsın o zaman. twitter den farkı kalmayacak yakında
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

remy alalımda öpüp başımıza koyalım demba ba gitmesin diye binkere yazdım burda herkes gitsin gitsin al işte gitti adam bulamıyosun yok çünkü biz bir daha ba gibi bir forvet alamayız net bunu söylüyorum herşey para değildir sezon başlasın bu söylediklerimi çok daha net anlayacak herkes :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK