2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874525 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:15:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Topal'ı satabilirler.

edit: Mümkün olmayan kısım bonservis değil.

Oyuncunun buraya gelmesi.

Oyuncu gelir.

Ver 2.5 milyon koşa zıplaya da gelir.

Bonservisi büyük sorun Topal'ı satacaklarını sanmıyorum ben Aziz Yıldırım'ın özel bağı var onunla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Asrın kazığı ersan Ersan Ertan

aa ne kadar benziyor isimler birbirine.. Cebe 1 milyon daha atabilmek için çine transferini engelledi ya alçak adam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Önemli olan oyunu nasıl oynayacağız.

Ortasaha'da Veli Atiba Sosa ya da Sosa Tolgay Atiba oynarsan Remy tek forvet filan oynayamaz.

Remy yaslanarak oynamaz çünkü. Yüzü kaleye dönük olması lazım.

3'lü ortasahanın 3^ü de teknik olursa + Sol için devamlı ortaya drible olursa, o zaman Remy her türlü oynar 20 tane de bırakır.
aklımda hep 3 5 2 yemez mi bizim takım hocam ? sosa tolgay atiba(veli) orta sahası ile ?

Çevrimdışı Tugay

Çevrimdışı talha

Classie gitmek istese o sene isteyen onlarca takım vardı fak diye giderdi. Bildiğim kadarıyla ingilizlerin gözdesi adam
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Oyuncu gelir.

Ver 2.5 milyon koşa zıplaya da gelir.

Bonservisi büyük sorun Topal'ı satacaklarını sanmıyorum ben Aziz Yıldırım'ın özel bağı var onunla.

Gelmez.

EPL'ye gider.

Orada 1,5 alır. Geçen yıl 3 katı para vermişlerken kulübünü bırakmayan birinden bahsediyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:18:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Bel fıtığı :) Bu adamdan hayır gelmez artık, yol yakınken 2 stoper alalım bari...

Fıtık değil. Muhtemeln aşınma vardır.

Halledilir fizik tedavi ile çok nadir cerrahi olur dejenerasyonda futbolcuların çoğunda var bu sıkıntı yaratmıyor genelde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Atiba-Tolgay-Sosa

şu 3 lüden beslenemeyecekse Gelecek santrafor, RVP de gelse birşey değişmez Remy de gelse birşey değişmezmiş.

Kanatlarda Töre/Balazs  Balazs/Campbell ve buna rağmen yine beslenemeyecekse Forvet, Dzeko da gelse farketmez Lukakuda gelse farketmez.

Şenol hocaya zaten bu yüzden güveniyorum ben, kısır maçlar sona erecek. Bu belki 1 ayı bulacak, yani 4-5 maçı bulacak ama ekime doğru istediği oyunu oynamaya başlarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:19:27
  • Beşiktaş / Bodrum
aklımda hep 3 5 2 yemez mi bizim takım hocam ? sosa tolgay atiba(veli) orta sahası ile ?

3'lü defans oynayacak adam yok ki daha başından batıyoruz :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Classie buralara gelmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Asrın kazığı ersan Ersan Ertan

aa ne kadar benziyor isimler birbirine.. Cebe 1 milyon daha atabilmek için çine transferini engelledi ya alçak adam.

ersan kalınca cebe 1 milyonu nasıl atabiliyor?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:21:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Gelmez.

EPL'ye gider.

Orada 1,5 alır. Geçen yıl 3 katı para vermişlerken kulübünü bırakmayan birinden bahsediyoruz.

Edit özelliğini almayı düşünüyorum  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ersan kalınca cebe 1 milyonu nasıl atabiliyor?

Ersan gidince atacaktı Ertan efendi. Çinliler mahkum sandılar ersana, yediremediler. Elindekinden de oldular. O yüzden bu kadar agresif, cavandayı ts ye, jem i gs ye ittirdi.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:22:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyle çok forvete yoğunlaştılar ki.

Veli'nin sakatlık durumundan sonra ortasaha, sol açık ve stoper en önemlisi oysa ki.

Veloso Sosa Tolgay Susak Töre yapınca gol atamayan adamı zaten Taksim'de sallandırırlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3'lü defans oynayacak adam yok ki daha başından batıyoruz :)
pedro :D

Çevrimdışı Ergin1903

Ozzy sanki biraz güclenmiş . Ozzy ve Kerim'den bu sene umutluyum potansiyellerini ciddi manada göstereceklerini umuyorum. Bu arada Remy Forvet bölgesinin her yerinde oynar ama Tek forvette cok verimli olmaz diye düsünüyorum. Sırtı dönük oyuncu pek iyi izlenim vermedi bana.

Çevrimdışı Hicks

Önemli olan oyunu nasıl oynayacağız.

Ortasaha'da Veli Atiba Sosa ya da Sosa Tolgay Atiba oynarsan Remy tek forvet filan oynayamaz.

Remy yaslanarak oynamaz çünkü. Yüzü kaleye dönük olması lazım.

3'lü ortasahanın 3^ü de teknik olursa + Sol için devamlı ortaya drible olursa, o zaman Remy her türlü oynar 20 tane de bırakır.

Öyle olacak zaten, oyunu yıkıp topu yığmaya çalışmayacağız, topla gideceğiz gibi görünüyor. Zaten diğeri kadar salakça bir taktik yok, Bilic'in acaip işleri işte. Duvar gibi geri dönüp 60-65. dakikada herkesin pili bitiyordu. Şenol Hoca'nın dediği gibi ofansif orta sahalarla oynayacağız ama bunu seçerken defansif yönü en kuvvetlilerini seçeceğiz. Sosa ve Tolgay banko, diğeri için çok adam kapışacak.  :evillol:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Tolga

Bu ay içerisinde stoper ve forvet açıklanır.

Sol kanat içinde son güne kadar uğraşırız.

Kaleci ve orta saha beklemiyorum.

Belki duruma göre bir stoper daha alınabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:26:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Öyle olacak zaten, oyunu yıkıp topu yığmaya çalışmayacağız, topla gideceğiz gibi görünüyor. Zaten diğeri kadar salakça bir taktik yok, Bilic'in acaip işleri işte. Duvar gibi geri dönüp 60-65. dakikada herkesin pili bitiyordu. Şenol Hoca'nın dediği gibi ofansif orta sahalarla oynayacağız ama bunu seçerken defansif yönü en kuvvetlilerini seçeceğiz. Sosa ve Tolgay banko, diğeri için çok adam kapışacak.  :evillol:

Olması gereken bu bizim gibi takımlarda.

Vuracaksın bu ligde 3-4 atacaksın ki korkarak çıksınlar karşına.

1-0 1-0 git son dakikalarda maç ver artık çoluk çocuk ezberlemişti bizim son 15 dk baskı yiyeceğimizi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:27:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu ay içerisinde stoper ve forvet açıklanır.

Sol kanat içinde son güne kadar uğraşırız.

Kaleci ve orta saha beklemiyorum.

Belki duruma göre bir stoper daha alınabilir.

Bu kadarı olmaz bu abartı bir yüzünü yıka tekrar gel :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

fikstürün cekilmesine az bir süre kaldi. İlk hafta deplasmanda derbi istiyorum. Hatta Gs'yi istiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Bu kadarı olmaz bu abartı bir yüzünü yıka tekrar gel :D
Abartı mı hayır gerçekler :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fikstürün cekilmesine az bir süre kaldi. İlk hafta deplasmanda derbi istiyorum. Hatta Gs'yi istiyorum.
inş tüm derbiler 2.devrede arenada olur dağıtalım şu renklileri :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 15:30:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Abartı mı hayır gerçekler :D

Yahu forvet stoper zaten bitiyor bu hafta 20 gün adam almamak demek lige öyle başlamak demek kendine gel :D

Ortasahan yok yedekleyecek, sol açığın yok yedekleyecek nereye almıyorsun :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Aman de yahu, derbiler mümkün olduğunca geç başlasın, hatta mümkünse ilk 8-10 hafta derbi falan olmasın ama hiç sanmıyorum, ilk 8-10 haftaya en az 2 derbi gelecek ve bunlar hep bizim sahamızda olacak. Hatta ilk 5 hafta çok dirençli takımlar bekliyorum ben.  :photo:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...