2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895742 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo; sert, pozisyon bilgisi yüksek, markaj becerisi iyi bir oyuncu.

Yüksek topta başarılı. Derin savunmada çok iş yapar.

Ayağı fena değil, topla çıkışları keza öyle.

Lider özellikli, çata çat oyunu seven, tek hamleli bir oyuncu.

Manevra özelliği fena değildir. Eldekilerden daha atletik bir oyuncudur. Fiziği yanıltmasın.

Tamamlayıcısı iyi olmalı.

Bu arada kariyerinde 30'a yakın golü var.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 00:06:00 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 00:04:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bizim takım naziklikten ölecek. alamadık kavgacı bi adam zago, nouma, ilhan gibi

Önemli fark aralarında bu adam lider oyuncu diğerine göre okuduklarıma göre.

Bir de dönüşleri biraz daha iyi daha çabuk 1 tık daha.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

https://twitter.com/NewsBjk/status/618887241096560640

Birisi gelsin artık  :sevinc
Hazır sakatken hemen almamız lazım  :kop:

şaka bi yana oynamadığı iyi olmuş sakatlanır filan  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 00:05:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de Sao Paolo'da oynamış oyuncu.

Yani büyük takımda da oynamış tecrübesi var.

Douglas kadar verim verecektir sadece biz agresif diye diğerini istedik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bence rhodolfo yu en iyi tamamlayacak isim toloi dir. Pedro nun birkaç tık üstü ve daha serisi bana göre Toloi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Naber? Gelmedi senden bi haber

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Toloi diyoruz da herhangi bir girişim oldu mu onun için :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Bir de Sao Paolo'da oynamış oyuncu.

Yani büyük takımda da oynamış tecrübesi var.

Douglas kadar verim verecektir sadece biz agresif diye diğerini istedik.
Beni tek korkutan Brezilya dışına çıkmamış hiç. . Uyum sağlayabilir mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 00:09:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Yıllar sonra konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Muhammed şunları söylemişti: "2007 yılında minik takımda oynadım. Aynı yıl Barcelona'ya denenmeye gittim. Barcelona yetkilileri daha öncesinde beni takip etmiş ama canlı da izlemek istemişler. Orada kaldığım 10 gün bana çok şey kattı. 10 günün sonunda tek başıma gelmem şartıyla beni almak istediler. Ama ailem tek başıma gitmemin uygun olmadığını düşündü. Ben de tabii ki bu karara saygı duydum ve Beşiktaş'ta devam ettim."
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 00:09:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Beni tek korkutan Brezilya dışına çıkmamış hiç. . Uyum sağlayabilir mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım. Luciano'yu andırıyor oyunu biraz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Tolga

Yıllar sonra konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Muhammed şunları söylemişti: "2007 yılında minik takımda oynadım. Aynı yıl Barcelona'ya denenmeye gittim. Barcelona yetkilileri daha öncesinde beni takip etmiş ama canlı da izlemek istemişler. Orada kaldığım 10 gün bana çok şey kattı. 10 günün sonunda tek başıma gelmem şartıyla beni almak istediler. Ama ailem tek başıma gitmemin uygun olmadığını düşündü. Ben de tabii ki bu karara saygı duydum ve Beşiktaş'ta devam ettim."
Evet aynen böyle olmuştu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Rhodolfo'yu seçti ki Douglas bekletiliyor. Almadılar anlaşmalarına rağmen Dinamo'dan orada transfer bitti çoktan.

Şimdi bu iş böyle olursa Dzsduzsak konusundan Dinamo bundan nasıl etkilenecek bakalım.

bizim yönetimin ve teknik ekibin Dzsudzsak transferine bakış açılarını çok merak ediyorum , oyuncuyu hangi seviyede görüyorlar ve maksimum ne kadar bonservisi gözden çıkarırlar , bence transferin olmasını sağlayacak nokta bu.Oyuncuyu forumdakiler gibi görüyorlarsa mutlaka alacaklarını
düşünüyorum. Filanca kulüp ile Dzsudzsak için bir yarışa girersek bonservisi kaça kadar artırırlar sence @Çağrı , bu konuda düşünceni merak ediyorum çünkü mutlaka Dzsudzsak alınmalı diyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Sonuç BJK GELİRSEN VEYA KALIRSAN BİTERSİN  :kop: :kop:

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı cım 3 gunun kaldı rakı balık ısmarlaman için :)

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Kemal

Rhodolfo için Ersanın saçma sapan hatalar yapmayan liderlik yeteneği olan ve duran toplarda gol arayan versiyonu diyebiliriz. Hız konusunda da Ersanla aynıdır.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı F1903

Yeni bir uye olarak oncelikle herkese merhaba demek istiyorum.

Ismim Faruk, 21615 numarali kongre uyesiyim. Demokratik yapisini kaybettigini dusundugum icin yaklasik 4 sene once eksi sozluk'te, 5 sene kadar once de Forza'da yazmayi biraktim. Gecen sure zarfinda da herhangi bir platforma katilimim olmadi.

Bu forumu uzun zamandir misafir olarak takip ediyordum ve buradaki seviyeli tartisma ortami, saygi ve sevgi cercevesinde demokratik bir sekilde goruslerin paylasilmasi gercekten takdirimi kazandi. Uye olmak da bugune kismetmis :)

Ozellikle son gunlerde klubumuzde yasanan transfer sessizligi ve rakiplerin yildiz transferlerinin forumda negatif bir hava olusturdugu izlenimindeyim. Bu noktada neden bircogumuzun aksine sahsimin umitvar oldugunu ilerleyen dakikalarda nacizane paylasmak isterim. Ilk mesaj icin bu kadar paylasim yeter herhalde :)

Çevrimdışı Renton

Ersan- rhodolfo nasil olacak acaba ersan cok hata yapmasa iyi aslinda tempolu oyunda bakalim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ergin1903

Umarim Rhodolfo hayirli olur. Mücadele gücü ve tecrubesiyle mevcut stoper rotasyonundan cok daha fazla katki yapacagini düsünüyorum. Remy'de geliyor haberleri var. Umarim transfer Torres'e gitmeden bitirilir.

Çevrimdışı Türkay

Ismim Faruk, 21615 numarali kongre uyesiyim. Demokratik yapisini kaybettigini dusundugum icin yaklasik 4 sene once eksi sozluk'te, 5 sene kadar once de Forza'da yazmayi biraktim. Gecen sure zarfinda da herhangi bir platforma katilimim olmadi.

Bu forumu uzun zamandir misafir olarak takip ediyordum ve buradaki seviyeli tartisma ortami, saygi ve sevgi cercevesinde demokratik bir sekilde goruslerin paylasilmasi gercekten takdirimi kazandi. Uye olmak da bugune kismetmis :)

Ozellikle son gunlerde klubumuzde yasanan transfer sessizligi ve rakiplerin yildiz transferlerinin forumda negatif bir hava olusturdugu izlenimindeyim. Bu noktada neden bircogumuzun aksine sahsimin umitvar oldugunu ilerleyen dakikalarda nacizane paylasmak isterim. Ilk mesaj icin bu kadar paylasim yeter herhalde :)

:hosgeldin

Çevrimdışı Kemal

:hosgeldin  , cok kıbar gırmişsin , hepımızın transfersızlıkten cınlerı tepemızde kusura bakma