2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897020 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

1 haftadır Remy nin videolarını farklı hızlarda izliyorum youtube da. o derece düştüm arkadaş boşluktayım. Artık belli olmalı birileri, onu bilir onu söylerim.

Çevrimdışı okansosa

Sakatlanmışsa kesin almışızdır.
bizimle adı geçtiği için de sakatlanmış olabilir

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Paolo Maldini

Valla ne diyim artık hayırlısı ne ise olsun mümkünse birazda erken olsun

Gremio taraftarı ayaklanmış, sakat falan değil kandırmayın diye. Satmalarını istemiyorlarmış rhodolfoyu.

çomak sokmayan bir taraftar kalmıştı bu işlere.  :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Douglas daha iyi olur bence. Rhodolfo'yu hiç izlemedim hakkında bilgim yok o yüzden bir şey diyemem.

Çevrimdışı dlcs

Beni şu belirsizlik sinirlendiriyor. Çıkıp birisi desin ki transfer yapamıyoruz; biz de garibanlık pskilojisine girip motivasyon sahibi olalım. O zaman gör bakalım kimse şikayet ediyor mu

Çevrimdışı Ersoy

Bende Rhodolfo'yu izlemedim hakkında pek bir bilgim yok.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Vicdan yok sizde belkide biz tutuoz esesi kümede kausiç gibi adam kötümü şimdi 😀😀
adını bile yazamıonki daha hem o adam pttden geldi eskisehire  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Yalnız Türkiye'de "sözde scoutlar" başta Emre Utkucan ve Fikret Demirer olmak üzere müthiş çalışıyor.  :kop:

14 yabancı hakkı verdiler. Halen aynı terane.

Sorunun yabancı sınırlaması olmadığının kanıtıdır bu durum.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 23:07:41 atalay ]

Çevrimdışı TØLGA

Yalnız Türkiye'de "sözde scoutlar" başta Emre Can Utku ve Fikret Demirer olmak üzere müthiş çalışıyor.  :kop:

14 yabancı hakkı verdiler. Halen aynı terane.

Sorunun yabancı sınırlaması olmadığının kanıtıdır bu durum.
ertan göksü ve şu scout ekibinden kurtulduğumuz günü bayram ilan edicem
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fernando Torres yıldızsa neyse ben bişey demiyeceğim..

İspanyol Holosko.

Çevrimdışı Tugay

Çevrimdışı atalay

ertan göksü ve şu scout ekibinden kurtulduğumuz günü bayram ilan edicem

o mümkün gözükmüyor.

Joel campbell bu akşam kosta rika maçında 11 de oynar. concacaf turnuvası. link bulursanız bakın. Güzel bir turnuvadır.

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar yazdıklarınızı her gün zevkle takip ediyorum. Ama bizim kadroyla ilgili fazla ve hatalı eleştiriler yapıldığını düşünüyorum bazen.
Bizim en büyük sorunumuz Biliç'ti. Her maçın 70 dakikasını çöpe atıp son 10-15 dakikada tek gole oynatan bi hocaydı. Deplasmanda kısmen işimize yaradı ama iç sahada çok puan kaybettirdi.

Büyük takımların tüm sezon gollerini veriyorlar. Ortak özellik rakip ceza sahasına en az 4-5 hatta 6 oyuncu sokup pozisyon yaratma. Bizde malesef geri 4 ve önlerindeki 2 sıfır riskle oynadıkları için topu önlerindeki Sosaya Töreye verip sonra da seyrettiler. Biz Töreyi hiç kullanamdık aslında. İnanın yanında bindiren bi bek olsa ters tarafta demarke çıkan bi sol bek olsa takımın istatistikleri katlar pekçok iç saha maçını da vermezdik.

FB nin transferleri iç sahada ve derbilerde önemli. Ki zaten orda çok sorunları yok. Ama inanın deplasmanlarda biraz baskı gördüklerinde sahada kaybolur bu tipler, sinerler. Yani bu kadar transfer sezon sonu puantajda onlara sanıldığı kadar katkı yapmaz.

Aslında en kolay iş bizim. Eksikler çok net olduğu için, bunları giderirsek en çok sıçramayı biz yaparız. Artık pazarlıklar bitmeli, özellikle en başta Macar.

Çevrimdışı TØLGA

o mümkün gözükmüyor.
yönetim degisikligide gözükmüyor ama diyelim ki yönetim degisti o zaman da mümkün olmaz mi bu??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

yönetim degisikligide gözükmüyor ama diyelim ki yönetim degisti o zaman da mümkün olmaz mi bu??

Yüreğine indireceksin bazı abilerin arkadaşların, yapma deme öyle şeyler.  :lol: :iblush:

Çevrimdışı atalay

Her şey mümkün.

Tabii, yeni gelende kendine bir Ertan bulmazsa.  :D

Çevrimdışı TØLGA

Yüreğine indireceksin bazı abilerin arkadaşların, yapma deme öyle şeyler.  :lol: :iblush:
onlar alışık bana abi bu yönetimi ne kadar çok ``SEVDİĞİMİ``bilirler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 23:16:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Her şey mümkün.

Tabii, yeni gelende kendine bir Ertan bulmazsa.  :D

Türkiye'de Ertanlar bitmez..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Türkiye'de Ertanlar bitmez..

Ertan olur; Sertan olur; Sertaç olur ...

Çevrimdışı Erhan

Atıncın maç 4-5 bitmiş ne kadar süre aldı acaba

http://www.soccerstand.com/match/4tL5t8sF/#match-summary

Çevrimdışı TØLGA

Atıncın maç 4-5 bitmiş ne kadar süre aldı acaba

http://www.soccerstand.com/match/4tL5t8sF/#match-summary
ilk yarı oynadı sadece 1:1 bitti ilk yarıda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih Berker

Remy mi bitti noldu?

Çevrimdışı Hamahakki