2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897252 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Şimdi ortak bir görüş var. İsmi hoşunuza gidiyor lakin; Remy 4-2-3-1'de ileri uçta tek başına oynayamaz.

Gelip de 20 gol atamaz. Bir sezon dışında hiç atmadı.

Onun en iyi oynayacağı pozisyon oyuncu özelliklerinden dolayı Sol Kanat/Forvet. Ki ağırlıklı olarak bu pozisyonda oynadı.

Bunu bilinde sonra sürpriz olmasın.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şimdi ortak bir görüş var. İsmi hoşunuza gidiyor lakin; Remy 4-2-3-1'de ileri uçta tek başına oynayamaz.

Onun en iyi oynayacağı pozisyon oyuncu özelliklerinden dolayı Sol Kanat/Forvet. Ki ağırlıklı olarak bu pozisyonda oynadı.

Oynar ilerde oynar. Burası Türkiye.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oynar ilerde oynar. Burası Türkiye.
Aynen çatır çatır gol atar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Son cümle çok tehlikeli. En son bu cümleyi kuran arkadaştan 2 senedir haber alamıyoruz  :D

:D :D :D

Çevrimdışı atalay

Tabii oynar; Türkiye olunca top yuvarlak değil, dikdörtgen oluyor.  :lol:

En az 50 tane maçını izledim.

20 golü asla bulamaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Her türlü oynar Ba ileride tek başına defans arasında kaybolarak koskoca bir sezonda 27 gol attı.

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/Besiktas/status/618856769088045056

resmi site tahrik ediyor diyorki ''Olcay neyinize yetmiyor yok size transfer flen''
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Her türlü oynar Ba ileride tek başına defans arasında kaybolarak koskoca bir sezonda 27 gol attı.

Hakikaten yazılanı okumuyor musunuz?

Ben anlamıyorum.

18 tane attı; 5'i penaltıdan.  :eyes

Tabii oynar; Türkiye olunca top yuvarlak değil, dikdörtgen oluyor.  :lol:

En az 50 tane maçını izledim.

20 golü asla bulamaz.

Bulmasın, 15 bana kafi. Kritik maçlarda yapsın golleri yeter.

Erciyese atacağı 4.gol, karabüğe atacağı 3. gol zerre ilgilendirmiyor beni.

Geçen sene ki gibi olmaz, cenk de fazlasıyla forma şansı bulur bu sene. Bi 10-12 de ondan bekliyorum ben bu sezon.

Çevrimdışı eski inönü

Necip malum, Veli sakat, Atiba artık 32 yaşında. Peki Beşiktaş neyine guveniyor da ön liberoda bu kadar rahat davranıyor. Bakın şaka degil Atiba'ya bir şey olsa Necip'i izlicez bu sene.

Çevrimdışı Abdullah

https://twitter.com/Besiktas/status/618856769088045056

resmi site tahrik ediyor diyorki ''Olcay neyinize yetmiyor yok size transfer flen''
de ki o resmi siteye biz antrenmanda değil sahada yüksek tempo istiyoruz  :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

Resmi hesapta da son zamanlarda Olcay, Pektemek, Ismail algisi yapiliyor gozumden kacmadi  :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

Hakikaten yazılanı okumuyor musunuz?

Ben anlamıyorum.

18 tane attı; 5'i penaltıdan.  :eyes
Abi ligin gol kralının da çok sayıda penaltı golü var o hiç sorgulanmıyor. Neyse ben daha fazla uzatmayayım.

Çevrimdışı Kutay

bu kulüp kimin ahını aldı böyle  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ONUR KOLCU

demba ile Remy cok farklı oyuncular birisi daha cok nerde duracagını bilen  yüksek yüzde ile bitiren golcü .

digeri biraz daha  serbest saga sola  kacarak gezerek Atletizmi olan bi golcü.

Mitroglu olsa misal yanında da remy tadından yenmez bence cokta iyi olur ama tek basına oynayacaksa Remy Atalaya katılıyorum.

Çevrimdışı atalay

Bende diyorum ki Al Remy'i kirala Mitro'yu.

Hem ileri uçta çeşitlilik yaratırsın.

Hemde ekstra skor katkısı alırsın.

Çevrimdışı can1903

Ramazandayız Beşiktaş yüzünden dolaptaki Rakıyı içicem sinirden.

Sigara içmiyen adamım başlıyacam yakında....
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Resmi hesapta da son zamanlarda Olcay, Pektemek, Ismail algisi yapiliyor gozumden kacmadi  :busted_cop:
Ters tepiyor farkında değiller. Yarın öbür gün bu adamlar kötü oynadığında bu oyuncular kadar yönetimde ıslıklanacak. Umarım böyle bir şey olmaz ama hepsi saatli bomba.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Necip malum, Veli sakat, Atiba artık 32 yaşında. Peki Beşiktaş neyine guveniyor da ön liberoda bu kadar rahat davranıyor. Bakın şaka degil Atiba'ya bir şey olsa Necip'i izlicez bu sene.

Ben bizim orta sahamız fenerden galatasaraydan iyi diyeni gördüm bu forumda. Ondan sonra orta saha için yazmama kararı aldım :D

Yahu bu adamlar 10 gündür 1 tane transfer bitiremediler, şenol hocayı sinirlere gark etmişler, kalkıp 2 forvet birden bekliyorsunuz, oda güzel tabi. bende beklerim neden beklemeyeyim. Beklemek de parayla değil ya.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben bizim orta sahamız fenerden galatasaraydan iyi diyeni gördüm bu forumda. Ondan sonra orta saha için yazmama kararı aldım :D
İsimlerini biliyorsan söyle önceden önlemimizi alalım  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Demek ki neymiş Şenol hocayı futbol şubesinin başına getirmekle profesyonellik olmuyormuş. Sportif direktörlük görevine işi bilen bir adamı getirmek gerekiyormuş.

Çevrimdışı Çağatay

Daha önümüzde koca bir ilk yarı var. Başkan yeni transferleri stadın açılışına yetiştirmeye çalışıyormuş  :evillol: (iki dakika eğlenelim madem transfer yok)

Walla gercekler bizi mutlu etmiyor
hatta kanser ediyor yani hakkaten bu ortamda bile farkımızı ortaya koyuyoruz
sezon icinde mac sirasinda kanser oluyoruz
sezon disinda transfer zamaninda kanser oluyoruz
sonra da diyoruz ki Beşiktaş taraftari niye az
ee az olur tabii yarısından fazlasi kanserden gitti
Öbür tarafta su anda taraftar rekorunu elimizde tutuyoruz.

Biz en temizi fm den filan konuşalım
herkes Beşiktaş ile yaptiklarini anlatsin
ordaki transferleri kupalari filan konusalim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Yahu bu adamlar 10 gündür 1 tane transfer bitiremediler, şenol hocayı sinirlere gark etmişler, kalkıp 2 forvet birden bekliyorsunuz, oda güzel tabi. bende beklerim neden beklemeyeyim. Beklemek de parayla değil ya.

Remy peşinde koşmuyorlar mı?

Sol kanata alacaklar.

Dzsudzsak nerede oynuyor?

Remy sol kanat; Kiralık Mitro.

Bunun nesini anlamadın?  :D

Çevrimdışı Hasan Akten

İsimlerini biliyorsan söyle önceden önlemimizi alalım  :D

Valla hatırlamıyorum ismini. Buradaysa ses versin :D