2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903911 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Bu arada söyliyeyim. RVP EN AZ 20 GOL SALLAR!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

Biliyorum çok klasik olacak ama şimdi Rvp Cl elemerinde atacağı gollerle takımının Cl'ye katılmasını sağlasa, gruplardan çıkmasını sağlasa, 2-3 derbi kazandırıp takımının şampiyon olmasına büyük katkı verse sene sonunda herkes aldığı parayı fazlasıyla çıkardı diyecek.

Yine çok klasik olacak ama (Bkz:Sneijder)

Çevrimdışı Kemal

Biz hala bir Dzundsak alamiyoruz ben buna deliriyorum, onunla ilgileniliyorsa tabii orası muamma da

Çevrimdışı eski inönü

Gökhan İnler'i Gs alırsa ciddi anlamda kahrolurum  :akuma:

Çevrimdışı can1903

Biliyorum çok klasik olacak ama şimdi Rvp Cl elemerinde atacağı gollerle takımının Cl'ye katılmasını sağlasa, gruplardan çıkmasını sağlasa, 2-3 derbi kazandırıp takımının şampiyon olmasına büyük katkı verse sene sonunda herkes aldığı parayı fazlasıyla çıkardı diyecek.

İmza atarım.

Sneijderden fazla etki yaratır..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Fr1xsivE

İşleri o kadar zorlaştırıyorlar ki olmayacak adamlarla uğraşarak.

Beck  (Alındı)

Douglas

Toloi

Dzudzsak

Remy ( Mitro - Mbokani)

Bu adamları al şampiyonsun. Basit düşünmüyorlar hep hava atma peşinde koşuyorlar.

Sende cok basit düsünüyorsun.

Kalemizde Tolga-Cenk-Günay oldugu sürece , orta saha rotasyonumuz Atiba-Veli-Necip oldugu sürece şampiyonluk zor degil imkansız.

Şampiyon olacak kadro budur : http://lineupbuilder.com/?sk=7w40
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Deniz

Bir de milletin transferlerine gömmeyi bırakın ya  :)

Yok şu şöyle yok bu böyle.Şu gelir yatar bu gelir satar da ilginç bir mantık..

Zaten sadece biz doğru transfer yapmayı biliyoruz diğerleri bilmiyor ondan her sene 3.lük..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Bertug

Biz ne suç işledik de Allah bizi bu hale getirdi yahu. RVP gelmeyince seviniyoruz, Mitroglou'na burun kıvırıyoruz, Remy gelsin diyoruz.
RVP gibi adamın maliyetini düşünüyoruz, 5 milyon euro'ysa gelmesin bir Katar mıyız BAE miyiz diyoruz.

Soru 1: 3 senedir RVP'e haftalık 200 bin pound yani ağustos 2012'den beri toplam £29,666,268 veren Manchester United, arap takımı mıdır?

Soru 2: Pektemek'e 2011-2015 yılları arasında yaklaşık 12 milyon lira öderken, yabancı kuralının kalktığı önümüzdeki 4 senede ise 6.2 milyon euro garanti ücret öderken hangi ülkenin takımıyız?

Soru 3: RVP'yi beğenmeyip Remy gelsin diyenlerin istatistiklerden haberi var mıdır?
Zira 31.027 dakikada 212 gol atan RVP'nin skor başına dakika oranı 146 iken, 19.214 dakikada 104 gol atan Remy'nin skor başına dakika ortalaması 185'dir.
Beğenilmeyen Mitroglou 18.931 dakikada 150 skor üreterek skor başına 126 dakika oranı tutturmuş. Ayrıca gitsin diye binbir takla attığımız Mustafa Pektemek 10.083 dakikada 44 gol atarak, skor başına 230 dakika oranına sahip.

Soru 4: RVP, Demba Ba'dan yararlı olamaz derken Demba Ba'nın skor başına 164 dakika oranına sahip olduğundan haberdar mıyız?

Soru 5: Şu durumdaki Beşiktaş'a RVP'den, Mitroglou'dan daha iyi, daha kariyerli hangi oyuncu gelebilir?

Beni okuduğunuz için teşekkürler, iyi akşamlar.

Çevrimdışı Anıl

Kalemizde Tolga-Cenk-Günay oldugu sürece , orta saha rotasyonumuz Atiba-Veli-Necip oldugu sürece şampiyonluk zor degil imkansız.

Milosevic giderse de Toloi  :ok: :ok:

Çevrimdışı Hasan Akten

Biz hala bir Dzundsak alamiyoruz ben buna deliriyorum, onunla ilgileniliyorsa tabii orası muamma da

Ben Şenol hocanın açıklamalarından sol kanat alınmayacağı sonucunu çıkardım. Teker teker takviye istediği pozisyonları söyledi. Stoper dedi, forvet dedi, duruma göre kaleci, Veli'nin durumuna göre ortasaha dedi. Ağzından sol kanat lafı çıkmadı bile.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 20:05:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yabancı sınırı kalktı nerdeyse bütün takımlar 8-9 yabancıyla oynayacak ve cok büyük olasılıkla anadolu macları cok daha zor gecicek.

Elde suan icin 21.5 M varken sadece bunlar alınırsa bende 3. lük büyük basarı olur diyorum.

Sadece üçü demiyorum ki.

Bunlar başlangıç :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Benim yazdıklarıma artı olarak belki bir tane ön libero alırlar o da o kadar pahalı olmaz veya kiralık olur. Kaleci alınacağını sanmıyorum. Ayrıca defansta Ersan'ın oynadığı takım şampiyon olamaz isterse kalesinde Cech olsun.

Çevrimdışı brkntcnr

Fenerbahçe' nin gazına geliyorsunuz abilerim yakışıyor mu hiç size?
Hesap yapmayı fazla sevmem ama şöyle bir hesaplama yapacak olursak;
Elde var 15 m. Gökhan ı da yolla 30m. 30 m yi tek bir santrafora mı bağlayalım şimdi yıldız oyuncu için. Bu hiç akıl kârı mı? Töre yerine Campbell, Sola Dzudzsak, Stopere Rhodolfo ve Toloi, Kaleye de Ospina ' yı alırız. Hoca isterse bir de orta saha alırız. Zaten kalan para santrafora.

Şimdi tüm bu parayı tek bir isme basmak ne kadar doğru? Hadi bastın diyelim Rvp yi aldın geldi adam yanındaki adam olcay arkasındaki savunmada Ersan, kalede Tolga var  :lol: . Bu kadar uçurum olan bir kadroda nasıl başarı bekliyorsunuz ki? Zaten Dzsudzsak - Sosa - Campbell ın önüne Pektemeği koy 15 golü var -tabi sakatlanmazsa  :D- . Onun için benim en son transfer istediğim mevki santrafor. Acelesi yok. Tüm yerleri güçlendirelim en son forveti alır işi bitiririz. Siz de biraz rahat olun. Zaten ilk olarak da savunma transferleri gerçekleşir bizde de. Önemli olan savunma nın uyumlu olması. Hücum hattının uyumlu olması savunma kadar acil değil.

Oruçtan dolayı mıdır bilmem gereksiz bir panik var forumda. Durduk yere biz de panik oluyoruz.  :evillol: Zaten yönetimin önünde 1 ay daha var. Bekleyin bi o zaman birşey olmazsa eleştirimizi yaparız hep beraber. Ama daha sezon başlamadan havlu attık yok fb şampiyon biz böyle bekleyelim vs. umutsuzluk yakışmıyor sizlere, bizlere.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 20:07:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Sen de çok basit düşünüyorsun.

Stoperinde Ersan olduğu sürece şampiyonluk zor değil imkansız  :kop: :kop:

Gibi bir yorum ironik olurdu :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Biz ne suç işledik de Allah bizi bu hale getirdi yahu. RVP gelmeyince seviniyoruz, Mitroglou'na burun kıvırıyoruz, Remy gelsin diyoruz.
RVP gibi adamın maliyetini düşünüyoruz, 5 milyon euro'ysa gelmesin bir Katar mıyız BAE miyiz diyoruz.

Soru 1: 3 senedir RVP'e haftalık 200 bin pound yani ağustos 2012'den beri toplam £29,666,268 veren Manchester United, arap takımı mıdır?

Soru 2: Pektemek'e 2011-2015 yılları arasında yaklaşık 12 milyon lira öderken, yabancı kuralının kalktığı önümüzdeki 4 senede ise 6.2 milyon euro garanti ücret öderken hangi ülkenin takımıyız?

Soru 3: RVP'yi beğenmeyip Remy gelsin diyenlerin istatistiklerden haberi var mıdır?
Zira 31.027 dakikada 212 gol atan RVP'nin skor başına dakika oranı 146 iken, 19.214 dakikada 104 gol atan Remy'nin skor başına dakika ortalaması 185'dir.
Beğenilmeyen Mitroglou 18.931 dakikada 150 skor üreterek skor başına 126 dakika oranı tutturmuş. Ayrıca gitsin diye binbir takla attığımız Mustafa Pektemek 10.083 dakikada 44 gol atarak, skor başına 230 dakika oranına sahip.

Soru 4: RVP, Demba Ba'dan yararlı olamaz derken Demba Ba'nın skor başına 164 dakika oranına sahip olduğundan haberdar mıyız?

Soru 5: Şu durumdaki Beşiktaş'a RVP'den, Mitroglou'dan daha iyi, daha kariyerli hangi oyuncu gelebilir?

walla katarmıyız bae miyiz bilmem ama manchesterın o paralarını verebilme nedeni sadece adidastan ve göğüs sponsorundan senede 170 milyon euro sponsorluk ücreti alması. diğer sponsorlukları, yayın gelirleri, forma ve kombineleri saymıyorum bile.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Akten

Yazına genel hatlarıyla katılıyorum fakat Mitro bu istatistiği yunan liginde yaptı. Demba, Rvp ile bu açıdan karşılaştırmak mantıksız.

Çevrimdışı Kemal

İmza mi atarım

Bunu dusunemiyorlar işte , 1 kere bunu ba da yaptılar bize kazandırdığı tüm paralar harcanan paranın 2 katından çok daha fazladır marka değeri yükselmesini saymiyorum bile. Bizimkiler hala mitroglou diyorlar ya şaka gibi attan inip Eşşeğe binmek gibi , tam Bilice hayran sosyalist gitarci düşünce örneği , Das Kapital beyler Kapital uyanın , ati alan Üsküdari geciyor

Çevrimdışı Giray Burak

Beyler trtspor a bir bakın derim.kaçmaz ,özellikle 30 yaş altı arkadaşlar için.

Çevrimdışı TALAT

Beyler trtspor a bir bakın derim.kaçmaz ,özellikle 30 yaş altı arkadaşlar için.
feyyaz askerden mi gelmiş. saç kesimi tam askerlik :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

Olcay : bjk tv de az önce : Ama bizim oturmuş kadromuz varki başkaları transfer yapıyor diye bu takimin transfere ihtiyacı yokki

Hee hee anlat geçen yıl bağıra bağıra sampiyon oldunuz ondan önceki yıl 2.olup cl ye gittiniz ya

Çevrimdışı Giray Burak

Ferdinand çıkıyor ,Ali giriyor .forvet rotasyonuna gel .bu kalite yok şu anda takımımızda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 20:16:18
  • Beşiktaş / Bodrum
İmza mi atarım

Bunu dusunemiyorlar işte , 1 kere bunu ba da yaptılar bize kazandırdığı tüm paralar harcanan paranın 2 katından çok daha fazladır marka değeri yükselmesini saymiyorum bile. Bizimkiler hala mitroglou diyorlar ya şaka gibi attan inip Eşşeğe binmek gibi , tam Bilice hayran sosyalist gitarci düşünce örneği , Das Kapital beyler Kapital uyanın , ati alan Üsküdari geciyor

Bu düşünceye sahip olanların atladığı ise şu;

Onlar bu yatırıma rağmen başarısız olursa batmazlar. Kurtarılırlar.

Beşiktaş ise batar. Risk alacak durumumuz yok. Bu kulübün tamamen batmasını bekleyen 50 milyon insan var piyasayı 2'ye bölüşmek için.

Kurtaran çıkmayacağını da 2011'de gördük.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Bizde de Olcay var...! Klas golleri var :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Yıldız transferi önemli degil ama bizim istedigimiz adamları değilde bos transferler yapılırsa bari yıldız alsaydık dememek istemiyorum ben
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler