2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12899135 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Dzsudzsak - Mitro - Douglas diyorum.

Üçü zaten yeterli diyorum. Boşuna heves bu DEV'ler.
Bende artık Mitro'ya razıyım. Sıkıldım bu dev işlerinden.

Çevrimdışı Anıl

Basket takımına yıllardır sponsor bulamıyoruz ama yıldız golcü için sponsor bulmuşuz çok ilginç :)

Başkan Dzeko, Lukaku, van Persie, Agüero, Torres, Adebayor, Balotelli gibi isimleri kovalamaya devam etsin.

Bunlardan birini getirse ne olacak onu da bilmiyorum, ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya hesabı.

REMY-DZSUDZSAK-RHODOLFO-TOLOI-OSPINA

Sponsor da bulmuşlar madem getirsinler bu 5 ismi o zaman.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 19:32:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bende artık Mitro'ya razıyım. Sıkıldım bu dev işlerinden.

Ya zaten Macar ve iyi bir ortasaha alsak Mitro 20 tane atacak. Gelen de bu kadar atacak.

Boşuna yani.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

gelen haberler sponsor karşılayacağı yönünde
ama ne kadarını karşılar sponsor kim hangi oyuncu peşinde koşuluyor
gram bilgi yok ama vodafonearena açılışı için sponsorlarımızda ortak bir bütçe oluşturulmuş olabilir
sonuçta hep takım olarak düşünmeyelim sponsorlarında bu işden ciddi kârı söz konusu

Kombineleri, locaları satmışsın.

Göğüs sponsorluğundan, stat ismine kadar para vermişler.

Stadın Ocak'a kadar açılmayacağı bir gerçek. (Öyle hiç beyaz yalana gerek yok)

Ne için para versin; hangi stada, hangi yıldız için?

edit: FFP var; 20 milyonluk adamı nasıl getireceğiz?

Getirdik, başka transfer yapmayacak mıyız?
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 19:36:00 atalay ]

Çevrimdışı Tugay

Mitro gelsin ortalığı dağıtsın.Rahat 25 tane atar.

Çevrimdışı mehmetthedum

artık değil bizim bu sene açıklanan bütçemiz 440 M buda bu seneden itibaren onları eşitlediğimizi gösterir
geçmişe göre konuşmayın bugündür önemli olan bütçe bir tarafından uydurularak yapılmaz gelirlere denk yaparsın
bir bütçe koyduysan ortaya onu karşılayacak gelirin var demektir. Yoksa bütçe açığını kapatamazsın FFP de çakılırsın

@Necmi abi, bu seneki gider bütçesi 440 küsur milyon tl evet. Bunun açılımında futbol şubesi kalemi  yanlış hatırlamıyorsam 120 milyon gibi bir şeydi. Geri kalan harcamalar, sermaye, amatörler, idari, faizler, inşaat ve benzeri.

Bunun üzerine bu yil için 20 m gibi bir aşım ve açık verme hakkımız var ki bununla 140 milyon yapıyor.

Mesela herkes kasada demba'dan gelen 13 milyon var sayıyor ama onun bu sene alınacak diyelim ki 10 , bir de bizim çelsiye olan bu seneki taksidimiz var, diyelim ki 2.. elde kalan aslında 10-2= 8 milyon ero gibi bir şeyler.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben dahil yavaş yavaş herkeste, tamam ya kostas gelsin yeter moduna girmeye başladık.

Bu harika, herkes memnun..  :lol: :lol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

REMY-DZSUDZSAK-RHODOLFO-TOLOI-OSPINA

Sponsor da bulmuşlar madem getirsinler bu 5 ismi o zaman.

Hah bu fikri alkışlarım ben. İlla tek adama mı sponsor olacaklar. Bizim taraftar yarım saat durmadan bağırabiliyor. Getirsinler bu beşliyi ben kendi adıma her maç kesiksiz yarım saat sponsor ismi bağırırım. Maçla ilgilenmeye, takıma desteğe gerek yok bu takım zaten şampiyon demektir her maça 2-0 önde çıkar  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer olsun taştan olsun yeter artık !!!  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 19:37:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de kiralık saçmalığı var.

Yahu Lukaku'yu Everton niye kiralasın biraz mantık.

Adam tek en iyi ve world class forveti.

Sen Demba'yı kiralar mıydın? Sosa'yı? Adam deli mi?

O yüzden tamam inanalım ama tutarlı olsun bu sponsor olayı en başta Uefa'dan koyduğu kotadan çöküyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Yönetimin stratejisini şimdi anladım. Milleti beklemekten bıktırıp getirecekler tırt bir adamı :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Ben dahil yavaş yavaş herkeste, tamam ya kostas gelsin yeter moduna girmeye başladık.

Bu harika, herkes memnun..  :lol: :lol:
Abi zaten en başta da yeterdi. Mitroglou gelsin totalde en az 25 atar. Demba da 27 attı zaten.

Ama başkan DEV peşindeymiş :D

Çevrimdışı Kemal

Ya zaten Macar ve iyi bir ortasaha alsak Mitro 20 tane atacak. Gelen de bu kadar atacak.

Boşuna yani.

Ne alakası var Çağrı , Ba yi daha ilk senesinde satıyorsan ondan daha iyisini getirmek zorundasın yok öyle mitroglou falan :)

Bu arada 3 günün kalmak üzere farkındasin değil mi :) @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 19:40:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Devi alacaksan savunmaya al.

Al Dede'yi mesela en kral forvetten fazla etki yapar. Hepsinden de dev her anlamda.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dlcs

Tamam, varsa kim?

Sundan 2 hafta oncenın duyumuydu bu. Cok net bır sekılde sponsor desteklı bır yıldız alınacaktı. Rvp haberlerı cıktı cıkalı bır tane haber gelmedı baska.

Benım buradan anladıgım planlanan ısım rvp ıdı. Ya olmadı ya da baska bır ısım kovalanıyor.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 19:44:03 dlcs ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben beşiktaşta otururken, oturduğum evden biraz ani bir şekilde çıkmam gerekti. Zaman dardı, beşiktaşta doğru dürüst ev yoktu kiralanacak. Aradım aradım artık baktım olacak gibi değil, beylikdüzüne taşındım.

Beşiktaşın futbolcu arayışları özellikle forvet arayışını buna benzetiyorum ben.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

Amerikadasın sanırım orada saat 11-12 olsa gerek. Burada gün bitti, bugün de bitti..  çoooook beklersin daha.
Yok konusmak icin bazi seylerin netlesmesini ,resmilesmesini bekliyorum sadece
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Akten

Al Dede'yi mesela en kral forvetten fazla etki yapar. Hepsinden de dev her anlamda.

:alala:

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 19:42:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne alakası var Çağrı , Ba yi daha ilk senesinde satıyorsan ondan daha iyisini getirmek zorundasın yok öyle mitroglou falan :)

Bu arada 3 günün kalmak üzere farkındasin değil mi :) @Çağrı

Abi neye göre daha iyi kime göre daha iyi :)

Mitro çıkıp totalde 30 atarsa ondan daha iyi oyuncu mu olacak?

Önemli olan senin sistemine adamptasyonu ve yeterliliği oyuncunun.

11 temmuz akşamına kadar 2 oyuncu NETLEŞİR :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 19:43:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Ama o zaman istedikleri gibi hava atamazlar. Hava atmaları için forvet olmalı :)

Çevrimdışı Ozan E.

Atinc'in macinin linki var mi

Çevrimdışı Karabay

valla beyler bizede malum olmadı bu haberler. sponsor karşılığı dev geliyor haberini burada öğrendik hep beraber mendil salladık. beklentiye girdik. şimdi niye sponsorla transfer imkansız oldu. ha yeminle söylüyorum zaten bu yazılanların bize geleceğine dair gram inancım yoktu.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu arada Demba çok etkilemiş bizim taraftarı. Bakıyorum kim gelse 20 atıyor 25 bırakıyor 30'u zorluyor :icool:

Çevrimdışı Jukebox

Necmi abi sponsor diyip duruyorlar da sponsor olsa ne olur?

Lukako Dzeko bunlar hep 20+ adamlar.

Sponsor tamamını bile ödese sen 18 milyonluk adam satmışsın fazlasını alma hakkın yok. 

Kim neye dayanarak söylüyor anlamıyorum ki ben.
Sponsor adama parayı vericek adamda sözleşmesini fesh edecektir belki ben bu işlerden pek anlamıyorum ama böyle olabilir mi çağrı abi ?  :alala: