2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895489 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sene " artık takımda son senesi " diyebileceğimiz bir oyuncu yok gibi. Bu sene rüşdünü ispat et git RVP yi o zaman al tamam diyelim. Takımda o kadar eksik varken insanın içine sinmiyor işte. Yoksa kim istemez RVP yi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

ESPN Rvp Fenerde diye son dk haberi vermiş.

Neyse zaten pek isteyen yoktu adamı :icool:

Çevrimdışı mehmetthedum

Rvp'ye laf söyleyen yok..

Biz o paraya takım kurmaya ve çatı yapmaya çalışıyoruz. Hayat önceliklere göre yapılan seçimlerin sonuçlarından oluşur.

Ben oldum olası alaman ve doğu avrupacıyım mesela. Zaten bizim takımda da hep o adamlar iş yaptı genelde. Dokuları, mütavazilikleri, iş ahlak ve disiplinlwri ile çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi örnek olacak olanlar da onlar.

Mesela ben motta'ya da gıcığım. Beşiktaşın oyuncusu gözünün içine baka baka alem yapmaz.

Hatırlarımn bir gün metin ile feyyaz bi işler yaparken haber alınmış,  bir evde camdan bakarken foto çekmişlerdi . Bekar adamlardı üstelik ama, hem fırçalarını yediler, hem de taraftardan utanıp uzun bir süre sesleri çıkmamıştı.

Rvp de iyi insan, güzel arkadaş olabilir, sorunsuz filan ama, mali denge denen bir şey kalmaz. Sponsoru yerim, neticede biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TØLGA

REMY alalım işte ya uzatmadan  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

"Welcome to Van Persie" diyecekler mi oldu mu yani
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atınç'ı izliyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Ben de istemiyorum .

Muhalefetlikten değil, cidden istemiyorum. Bizim derdimiz başka olmalı. Futbolun takım, taraftar, ruh , planlama ,çalışma işi olduğunu, futbolun kar edilebilir ve aynı zamanda yarışta kalınabilir bir iş olduğunu ona buna ve süper  ligin ve alt ligin antalya ve 2 renkli takım dahil tüm takımlarına ve taraftarları ile yayıncı kuruluş ve goygoyculara göstermek ve şu ülkede artık spor ruhuyla temaşaa yapılmasını sağlamak için öndelik yapmak.

Rvp süper bir oyuncu. Ama ben istemem. Adamların gelirleri 3-4 katımız ama o kadar salakça davranıyorlar ki borçları bizden fazla. Üstelik bir yatırım falannda yapmıyorlar, özellikle de gassaray. İngiltere 2.liginden burada yabancı statüsünde oynayacak bir elemana milyon erolar, veteranlara 10larca milyon erolar, sabriye ve şürakasına milyonlarca erolar.

Allah sonlarını hayır etmesin. Batsınlar.
artık değil bizim bu sene açıklanan bütçemiz 440 M buda bu seneden itibaren onları eşitlediğimizi gösterir
geçmişe göre konuşmayın bugündür önemli olan bütçe bir tarafından uydurularak yapılmaz gelirlere denk yaparsın
bir bütçe koyduysan ortaya onu karşılayacak gelirin var demektir. Yoksa bütçe açığını kapatamazsın FFP de çakılırsın

Çevrimdışı Hasan Akten

Rvp'ye laf söyleyen yok..

Biz o paraya takım kurmaya ve çatı yapmaya çalışıyoruz. Hayat önceliklere göre yapılan seçimlerin sonuçlarından oluşur.

Ben oldum olası alaman ve doğu avrupacıyım mesela. Zaten bizim takımda da hep o adamlar iş yaptı genelde. Dokuları, mütavazilikleri, iş ahlak ve disiplinlwri ile çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi örnek olacak olanlar da onlar.

Mesela ben motta'ya da gıcığım. Beşiktaşın oyuncusu gözünün içine baka baka alem yapmaz.

Hatırlarımn bir gün metin ile feyyaz bi işler yaparken haber alınmış,  bir evde camdan bakarken foto çekmişlerdi . Bekar adamlardı üstelik ama, hem fırçalarını yediler, hem de taraftardan utanıp uzun bir süre sesleri çıkmamıştı.

Rvp de iyi insan, güzel arkadaş olabilir, sorunsuz filan ama, mali denge denen bir şey kalmaz. Sponsoru yerim, neticede biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar.

Futbolda böyle bir durumun karşılığı olamaz. Dünyadaki her takımda bazı oyuncular diğerlerinin 2-3 katı para kazanır.

Rvp bugün gelse aldığı parayı konuşan bir tane futbolcumuz çıkmaz.

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Orkun

Şu haberi var ya sırf fenere giderse taraftar yönetime çöksün diye yapıyor pompalıyor.
Yoksa bizim yönetim fiyatı yükseltmek için pazarlığa giriyor olmasın :eyes

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İftardan sonra dzeko ve lukaku videoları izleriz iyice helvaya bağlarız. Ben şahsen helva gibi oluyorum. Aguero deseler, tamam geliyor diyecek hale geliyorum.  :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Mbokani - Remy 

Çevrimdışı Deniz

Bekleyelim bakalim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bekleyelim bakalim

Amerikadasın sanırım orada saat 11-12 olsa gerek. Burada gün bitti, bugün de bitti..  :lol: :lol: çoooook beklersin daha.

Çevrimiçi Samet Ç

Rvp yarın açıklanır fener için.

Çevrimdışı atalay

Eee, Sıradaki büyük gün ne zaman?  :lol:

Çevrimdışı can1903

Remy'de olmuyormuş. A Spor'da F.Doğan ve H.GÜndoğar açıkladı yarın görüşmeyi açıklıcaklarmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Ne sponsoru; nerede sponsor?

Mansimov bitti; başımıza hayali sponsor çıktı.  :D
gelen haberler sponsor karşılayacağı yönünde
ama ne kadarını karşılar sponsor kim hangi oyuncu peşinde koşuluyor
gram bilgi yok ama vodafonearena açılışı için sponsorlarımızda ortak bir bütçe oluşturulmuş olabilir
sonuçta hep takım olarak düşünmeyelim sponsorlarında bu işden ciddi kârı söz konusu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 19:30:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dzsudzsak - Mitro - Douglas diyorum.

Üçü zaten yeterli diyorum. Boşuna heves bu DEV'ler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

gram bilgi yok ama vodafonearena açılışı için sponsorlarımızda ortak bir bütçe oluşturulmuş olabilir
sonuçta hep takım olarak düşünmeyelim sponsorlarında bu işden ciddi kârı söz konusu

Ben 30 yaşındayım, sponsor tarafından alınan 1 tane adam bilirim delgado. 5 milyon dolar.

O kadar.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Easthanbool

Marlo Baran ‏@barbunyazade  5 dk.5 dakika önce
O geliyor mustafa pektemek @AcibademSaglik

:kop: :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 19:31:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Necmi abi sponsor diyip duruyorlar da sponsor olsa ne olur?

Lukako Dzeko bunlar hep 20+ adamlar.

Sponsor tamamını bile ödese sen 18 milyonluk adam satmışsın fazlasını alma hakkın yok. 

Kim neye dayanarak söylüyor anlamıyorum ki ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli