2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895195 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

Ya rvp gelirse sponsorla gelmeyecekmi. Maliyeti 30 değil 40 olsa ne yazar. O para zaten yok zaten yok. Onu bunu boş ver.  Çatır çatır bir şey yap ya bir şey. 

Çevrimdışı TØLGA

Koçum benim ilk maçına çıkıyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

O paraları biz vermeyelim de kim veriyorsa versin
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

RVP nin 2 senelik maliyetine müthiş kadro kuruluyor ya. Delilik bunlar.

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben de istemiyorum .

Muhalefetlikten değil, cidden istemiyorum. Bizim derdimiz başka olmalı. Futbolun takım, taraftar, ruh , planlama ,çalışma işi olduğunu, futbolun kar edilebilir ve aynı zamanda yarışta kalınabilir bir iş olduğunu ona buna ve süper  ligin ve alt ligin antalya ve 2 renkli takım dahil tüm takımlarına ve taraftarları ile yayıncı kuruluş ve goygoyculara göstermek ve şu ülkede artık spor ruhuyla temaşaa yapılmasını sağlamak için öndelik yapmak.

Rvp süper bir oyuncu. Ama ben istemem. Adamların gelirleri 3-4 katımız ama o kadar salakça davranıyorlar ki borçları bizden fazla. Üstelik bir yatırım falannda yapmıyorlar, özellikle de gassaray. İngiltere 2.liginden burada yabancı statüsünde oynayacak bir elemana milyon erolar, veteranlara 10larca milyon erolar, sabriye ve şürakasına milyonlarca erolar.

Allah sonlarını hayır etmesin. Batsınlar.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 19:06:24 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Easthanbool

Koçum benim ilk maçına çıkıyor

Atınç'ın arkasındaki nereye bakıyor  :ebebe: :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TØLGA

Atınç'ın arkasındaki nereye bakıyor  :ebebe: :lol:
çok pis bakıyor valla bende işkillendim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

Rvp'nin takıma kazandıracağı hava bile yeter. Kaldı ki adam sorunlu bir adam değil. Gayet profesyonel. Biz q7 yüzünden her yıldıza bu adam sorunlu, takımın havasını bozar diyoruz. Ama öyle olmuyor.

Bkz:Sneijder

Çevrimdışı Anıl

biz tek bir isim üzerinde durmuyoruzki
bildiğim kadarıyla RVP den çok dzeko üzerinde uğraşıyoruz ama
oyuncu roma diyor ikna etmek lazım bir taraftanda fenerin önüne taş koymak
güzel değilmi biz devrede olmasak çoktan transferi bitirirlerdi demekki hala hafta sonuna biter falan
diyorlarsa demekki biten bir şey yok birazda sponsorun kim olduğuna bağlı
burda önemli olan gerçekten almak isteyip istememek oyuncu istememek anlamında söylemiyorum
ederinin üzerinde verip vermemekle ilgili bir durum bu unutmayın EPL de bizim forsumuz fenerden
fazla geçen sene kendi takımlarından çok bizim adımızı duydular sırtımızı dayadığımız Vodafone gibi birde
sponsorumuz var orda lobimizi iyi yapacaktır ama işin ucu oyuncuya hak ettiğinden fazlasını vermemekten geçiyor

Gerçekten boş boş işlerle uğraşıyoruz. Dzeko falan gelmez. Onunla uğraşacağına git Remy ile uğraş, Dzsudzsak ile uğraş.

Çevrimdışı atalay

2 yılda 15 maç oynamış; yabancı statüsünde ki Championship oyuncusunu Gs'ya kitleyen Ertan'a, bravo.

50 bini atmış cebe; az ama iş görür.  :D

Çevrimdışı Hasan Akten

Atınç'ın maçını izleyebileceğimiz bir yer var mı?

Çevrimdışı dlcs

Şu yıldız transferi muhabbetinde arkamızdaki sponsor vodafone ve bunların londra bağlantıları epeyce işimizi görüyor. Aynı şekilde fikret orman'ın da böyle bir vasfı var.

Rvp muhabbeti de buradan donuyor.

Çevrimdışı Karabay

RVP nin 2 senelik maliyetine müthiş kadro kuruluyor ya. Delilik bunlar.
adam gelirse parasını sponsor verecek. Gelmezse vermeyecek. Yani olmayan parayla ne kadrosu.

Çevrimdışı mehmetthedum

2 yılda 15 maç oynamış; yabancı statüsünde ki Championship oyuncusunu Gs'ya kitleyen Ertan'a, bravo.

50 bini atmış cebe; az ama iş görür.  :D

Bizimkilerle arası iyiydi bu elemanın. Gassarayı trollüyo olmayalım?!!!  :evillol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

Ne sponsoru; nerede sponsor?

Mansimov bitti; başımıza hayali sponsor çıktı.  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben RVP nin gelmesini her durumda istemem. Bunun yerine Remi ve Dzsudzsak Rhodolfo Toloi haberlerini duysam mest olurum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Atınç'ın maçını izleyebileceğimiz bir yer var mı?
yayın yok  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dlcs

Hayır var böyle bir durum.

Çevrimdışı Karabay

e biz neyimize güvenip teklif yaptık

çok pis bakıyor valla bende işkillendim  :evillol:
boya posa bak , masallah diyor  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 19:10:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

RVP Avrupa Liginde oynayan bir takıma gelmez.

Bunlar sıradan yıldızlar değil, rakibiniz alıyor diye küçümsemek anlamsız.

Hadi Nani mevzusuna kulp bulunurda , Van Persie ismine laf edeni Allah taş eder o kadar deyim..

Müthiş bir oyuncu,müthiş bir isim..

Eğer Beşiktaş böyle bir oyuncuyu alabilirse, yemişim Dzusdsakını, yemişi Remysini yemişim Campbell'ini..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anıl

Hadi Nani mevzusuna kulp bulunurda , Van Persie ismine laf edeni Allah taş eder o kadar deyim..

Eğer Beşiktaş böyle bir oyuncuyu alabilirse, yemişim Dzusdsakını, yemişi Remysini yemişim Campbell'ini..

Fener de Avrupa Ligi'nde oynayacak onlara da gitmez o zaman :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

Fener nerede oynayacak Cl'de mi ?  :D