bu arada ntvspora yapılan tepki yerini bulmuş sanırım. özgür buzbaş her takıma aynı süreleri vermeye çalışıyoruz falan dedi gelen tepkiler üzerine
Valla bana sorarsan hic kasmasınlar kendilerini aynı süreyi ayırmak icin ozamanda digerlerine haksızlık olur biz ne yapıyoruz ki fenerle aynı süreyi ayırsınlar bize ?
Fener aldı 8-9 oyuncu daha 1 ay oldu ve kapıcaklar transfer dönemini.İhtiyacları olan bütün bölgeler şak diye aldılar simdi önlerinde bombos 2 ay var ordada herhangi bir transfer zorunlulukları yok beklerler bi fırsat transferi vs. cıkarsa belki alırlar.
Bu kadar uyusuk bir yönetim ben daha görmedim.Millet diyor iste orda 5-10 bin euronun hesabını degil 500 bin euro nun 1 milyon euronun hesabını yapıyorlar.Tamamda kardesim bu oyuncu takıma ne kadar gec katılırsa okadar gec alısıcak o alısana kadar 2-3 mac gitse zaten o maclarda kaybedilen puan kayıpları nedeniyle alacagımız parada azalacak yani transfer döneminde indirmek icin ugrastıgın 500 bin euro bi anda maclardan gidicek.Eksi si artı sı denk düsücek yine.