2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893616 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

ADAMLAR ŞAKA MAKA RVP'NİN BEŞİKTAŞ'a geleceğini sanıyor :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İsmail Er dün yine sıktı.Bugün de Serdar sıkıyor hiçbirine inanamamak lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atınç'ın maçı yayınlanıyor mu?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı dlcs

Rvp cidden tam beşiktaş karakterli adam. Ama bitmiş transfer neyden emin oluyorlar artık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 18:35:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

https://twitter.com/Muratozen1903/status/618804074297868289

Şu haberi var ya sırf fenere giderse taraftar yönetime çöksün diye yapıyor pompalıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Rvp ve Remy beraber gelsin  :steamed:

Çevrimdışı Dr.Zeck

Su twit atanlar bişeyi bildiğinden değil milleti beklentiye sokuyorlar sadece

bu herkes için gecerli değildir tabi ..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aramızda RVP isteyen var mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fr1xsivE

bu arada ntvspora yapılan tepki yerini bulmuş sanırım. özgür buzbaş her takıma aynı süreleri vermeye çalışıyoruz falan dedi gelen tepkiler üzerine

Valla bana sorarsan hic kasmasınlar kendilerini aynı süreyi ayırmak icin ozamanda digerlerine haksızlık olur biz ne yapıyoruz ki fenerle aynı süreyi ayırsınlar bize ?

Fener aldı 8-9 oyuncu daha 1 ay oldu ve kapıcaklar transfer dönemini.İhtiyacları olan bütün bölgeler şak diye aldılar simdi önlerinde bombos 2 ay var ordada herhangi bir transfer zorunlulukları yok beklerler bi fırsat transferi vs. cıkarsa belki alırlar.

Bu kadar uyusuk bir yönetim ben daha görmedim.Millet diyor iste orda 5-10 bin euronun hesabını degil 500 bin euro nun 1 milyon euronun hesabını yapıyorlar.Tamamda kardesim bu oyuncu takıma ne kadar gec katılırsa okadar gec alısıcak o alısana kadar 2-3 mac gitse zaten o maclarda kaybedilen puan kayıpları nedeniyle alacagımız parada azalacak yani transfer döneminde indirmek icin ugrastıgın 500 bin euro bi anda maclardan gidicek.Eksi si artı sı denk düsücek yine.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı forzatunga

Alıntı yapılan: dlcs link=topic=1162.msg299391#msg299391 6364694
Gecen yıl lınnes'te ucun besın pazarlıgını yaptılar. Adamlar restı cekınce bır mıslını teklıf etmemıze ragmen alamayıp rezıl olduk.

Evet pazarlık. Ancak senın kampa sokamadıgın her adam sezon ıcınde uyumsuzluk olarak sana donuyor. Vakıt de nakıttır. Bu kadar dar bakmayın her seye.
herhalde siz de pazarlık masasindaydiniz. baya olaylari yaşamışsiniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu haberi var ya sırf fenere giderse taraftar yönetime çöksün diye yapıyor pompalıyor.

:tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

maliyeti sponsor karşılarsa neden olmasın abi  :iblush:

Çevrimdışı TØLGA

valla bilmiyorummmmm orasını  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı TØLGA

Atınç'ın maçı yayınlanıyor mu?
sorduk bakam fatih demireli'ne oda sordu cevap bekliyoruz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Rvp cidden tam beşiktaş karakterli adam. Ama bitmiş transfer neyden emin oluyorlar artık
nesi bitmiş ben biten bir şey görmüyorum
bitirirlersede sayemizde bayağı sağlam paraya bitirler :D
mışlarla mişlerle olmuyor bitse bando mızıka eşliğinde yayarlar

Çevrimiçi Samet Ç

O büyük transfer bence de Rvp ama alamayız. Bizim Fenerbahçe'ye çalım atacak gücümüz yok bunu bir kabullenelim örnek Diego. Ama bu saçma haberler yüzünden  ismi bizimle geçen veya transfer ettiğimiz oyuncuları beğenmeyecek tipler çoğalmaya başladı bu tehlikeli olur yönetim baskı altında kalır o yüzden saçma sapan transferler görebiliriz. Örneğin Adebayar vs.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Valla ne yalan soyliyeyim ben rvp'nin gelmesini gercekten cok istiyorum. Bazen rakiplerine psikolojik ustunluk kurman gerekir. Gecen yil diego da olanlar unutulmadi sonucta..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Fr1xsivE

Valla ben Rvp yi istemem fakat rakiplerin bu kadrolarına karsılık yapmamız gereken minimum kadro bu ; http://lineupbuilder.com/?sk=7w40

Ospina yı kıralik olarak düsündüm en azından ospina olmasa bile şuanki kalecilerin hicbir iyle şampiyon olamayız o yüzden kaleci şart.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı can1903

Yine bir transfer çalımı yemişiz ;)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

yokmu?
ben istemiyorum :D
dzekoyu daha çok tercih ederim ama o roma istiyor
aynı kalitede oyuncu ama bize daha bir uyar gibi geliyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yokmu?

Ben istemem. Takımda dengeleri bozar diye düşünüyorum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Yıllık 5 milyon eurodan asgari 3 yıllık kontrat; 4-5 milyon euro imza parası.

Ve kulübüne 5 milyon euro bonservis ücreti ödersek neden olmasın.  :D