Katılıyorum. Hapse ya da hastaneye düşmeden satalım. Milli takım kampında silah çeken adamın haleti ruhiyesini anlayamam ben. Silahın ne işi var orada, Çalhanoğlu sana çatal mı çekti de sen de silah çektin . Satalım gitsin 
aslında mevzu bu değil bu işin hafif boyutu
aslında gelen haberler hiç iç açıcı değil Çebi törenin gırtlağına sarılacak seviyeye
gelmiş mesela lig bittiğinde sosa nın bazı arkadaşlar şampiyonluğu istemedi
türünde bir açıklaması oldu bu üstü kapalı Töreye yapılan bir eleştiriydi. bunun üstünde
durmak gerekiyor. son maçlara çıkmak istememesi Bilicin Töre konusunda gidin neden
oynamadığını ona sorun tepkisi bunlar basit şeyler değil beni milli takım kampı ilgilendirmiyor
vurulma olayıda ilgilendirmiyor şansızlık der geçerim ama takım içinde olanlar ve farklı kişilerin
açıklaması ve gelen dedikodular ilgilendirir ama birde Beşiktaş taraftarına karşı sallamaz tavrı
emin olun o tavır ankarada oldu ve taraftar üstüne gitmedi ama vodafonda olsa bir daha Beşiktaş formasıyla
taraftar karşısına zor çıkar bizim sürekli sağda solda olmamız takım defolarını pek ortaya çıkartmadı
taraftarda hoş görülü bakmaya çalıştı ama önümüzdeki sezon vodafone arena açıldığı andan itibaren hiç bir hoş görü olmayacak