2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894448 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; geçtiğimiz haftalarda Gremio’dan Luiz Rhodolfo’yu izlemek için Brezilya’ya giden Gökhan Keskin’in Corinthians  forması giyen Vagner Love’ı da takip ettiği öğrenildi.

Brezilya’da Corinthians’ın da maçını izleyen Keskin, 31 yaşındaki golcü oyuncu hakkında teknik ekibe ve yönetime olumsuz rapor verdiği bildirildi.

Hayatımda gördüğüm en saçma haber.  :kop:

Çevrimdışı Necmi

gs geçen sene güzel para vermelerine rağmen burağı satmadı
ve bence sezon içinde de çok pişman oldular bu kararlarına
bak bu sene teklif bile gelmedi adama
töre de bu sezon batırsa ne yapacaksın
yine bi 15 filan vermezlerse
hem onun gidişi kendi mevkisiyle birlikte iki mevkiye transfer içinde yararlı olacak
o bölgelere yapmadığımız transferlerle belki de şampiyon olamayacağız yada şl ye yine gidemeyeceğiz

zaten Töre  EPL den teklif almaz alacağı teklif ya ispanyadır yada rusya
ispanyadanda ona bu paraları verecek atletico vardır Real Barça daha üst seviye takımlarda performansını görmek ister 40 da verir ama bize vermez
o nedenle atletico teklifi iyi tekliftir bu sene olmazsa seneye gelmeme ihtimali olan bir tekliftir
taş bu gün ağır ve ağırken satmak gerekir yarın elde kalma riski daha büyük bir rakama satma ihtimalinden
daha yüksektir. Atletico bence ederini vermiş bu adam seneye ne takım oyunu oynayacak nede kaprislerine sessiz
kalacak hoca ve yönetim olmayacak bir anda kadro dışı bile kalabilir ona karşı bıçaklar bilendi yapacağı bir yanlışa bakarki
o yanlışıda yapacaktır. Bu sene satmazsak büyük ihtimal pişman olacağız.

Çevrimdışı Necmi

Cevabınız bana mı anlamadım? Ben zaten verin gitsin diyenlere karşı çıkıyorum 2-3 sayfadır.

Transfer 3 gün erken bitsin diye pazarlık yapmadan oraya 1.5, buraya 1, ötekine 500, berikine 750 fazla verirsek toplamda bir transfer parası çıkacak nerdeyse. Biraz sabırlı olmak lazım.
yok sana değil elbette seni destekleyen bir yazı sadece konu içinde seni alıtıladım
yazı genele

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ispanyadanda ona bu paraları verecek atletico vardır Real Barça daha üst seviye takımlarda performansını görmek ister 40 da verir ama bize vermez
o nedenle atletico teklifi iyi tekliftir bu sene olmazsa seneye gelmeme ihtimali olan bir tekliftir
taş bu gün ağır ve ağırken satmak gerekir yarın elde kalma riski daha büyük bir rakama satma ihtimalinden
daha yüksektir. Atletico bence ederini vermiş bu adam seneye ne takım oyunu oynayacak nede kaprislerine sessiz
kalacak hoca ve yönetim olmayacak bir anda kadro dışı bile kalabilir ona karşı bıçaklar bilendi yapacağı bir yanlışa bakarki

Katılıyorum. Hapse ya da hastaneye düşmeden satalım. Milli takım kampında silah çeken adamın haleti ruhiyesini anlayamam ben. Silahın ne işi var orada, Çalhanoğlu sana çatal mı çekti de sen de silah çektin . Satalım gitsin  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; geçtiğimiz haftalarda Gremio’dan Luiz Rhodolfo’yu izlemek için Brezilya’ya giden Gökhan Keskin’in Corinthians  forması giyen Vagner Love’ı da takip ettiği öğrenildi.

Brezilya’da Corinthians’ın da maçını izleyen Keskin, 31 yaşındaki golcü oyuncu hakkında teknik ekibe ve yönetime olumsuz rapor verdiği bildirildi.

Hayatımda gördüğüm en saçma haber.  :kop:

Ortamlarda ÖZEL HABER'i var desinler  :kop:

Bir de bunun DIŞ HABER'i var yabancı gazetedeki haberi türkçe özetleyip MALUM1903 DIŞ HABER yazıyorlar.

Bir italyan gazetesinde çıkan habere göre Beşiktaş Remy'i istiyor.
ÇOK ÖZEL DIŞ HABER'İMİZ
sanki gece uyumamışlar menajerleri takip etmişler. Alt tarafı ünlü gazetenin haberini yazıyorsun kaynak:Dello sport desene çok özel dış haberiniz mi bu.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 17:50:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi bizim baş Gözlemcimiz keskin mi oldu :D

Bazı şeyleri anlamak çok güç gerçekten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan kimmiş bu arkadaş kafayı yiycez ya :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Katılıyorum. Hapse ya da hastaneye düşmeden satalım. Milli takım kampında silah çeken adamın haleti ruhiyesini anlayamam ben. Silahın ne işi var orada, Çalhanoğlu sana çatal mı çekti de sen de silah çektin . Satalım gitsin  :)
aslında mevzu bu değil bu işin hafif boyutu
aslında gelen haberler hiç iç açıcı değil Çebi törenin gırtlağına sarılacak seviyeye
gelmiş mesela lig bittiğinde sosa nın bazı arkadaşlar şampiyonluğu istemedi
türünde bir açıklaması oldu bu üstü kapalı Töreye yapılan bir eleştiriydi. bunun üstünde
durmak gerekiyor. son maçlara çıkmak istememesi Bilicin Töre konusunda gidin neden
oynamadığını ona sorun tepkisi bunlar basit şeyler değil beni milli takım kampı ilgilendirmiyor
vurulma olayıda ilgilendirmiyor şansızlık der geçerim ama takım içinde olanlar ve farklı kişilerin
açıklaması ve gelen dedikodular ilgilendirir ama birde Beşiktaş taraftarına karşı sallamaz tavrı
emin olun o tavır ankarada oldu ve taraftar üstüne gitmedi ama vodafonda olsa bir daha Beşiktaş formasıyla
taraftar karşısına zor çıkar bizim sürekli sağda solda olmamız takım defolarını pek ortaya çıkartmadı
taraftarda hoş görülü bakmaya çalıştı ama önümüzdeki sezon vodafone arena açıldığı andan itibaren hiç bir hoş görü olmayacak

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu Belluschi daha yeni Bursa ile sözleşme uzatmadı mı ? Adamlar Bursa ile sorun yaşadığını ve Beşiktaş'a geleceğini yazıyorlar hala  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Belluschi daha yeni Bursa ile sözleşme uzatmadı mı ? Adamlar Bursa ile sorun yaşadığını ve Beşiktaş'a geleceğini yazıyorlar hala  :alala:
bende öyle biliyorum ama gelirse bonservissiz iyi oyuncu.

Çevrimdışı Çağatay

bu adamın sonu fernandes gibi olmaz mesela
zaten sözleşmesi 2019 da filan bitiyor
ama böyle bir teklif bi daha verilir mi bilmiyorum
bi daha verilmesi sadece şenol hocaya bakar
hoca ne kadar parlatırsa seneye o kadar iyi teklif gelir
belki bu senekinden fazla da gelebilir
ama töre yi de az çok tanıyorsak
bu sene üzerine ne katacağını da tahmin edebiliriz

tek üzüntüm şu olur
töre gitmezse,
gideceği zaman transfer düşünebileceğimiz mevkilerin boş kalması
yani kaleci ve orta saha
ve bu iki mevki yüzünden kaçıracaklarımız...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

taraftarda hoş görülü bakmaya çalıştı ama önümüzdeki sezon vodafone arena açıldığı andan itibaren hiç bir hoş görü olmayacak

Bir önceki mesajda yazdığın " ederi 15 tir. Büyük takımlar 40 ta verirler ama sana vermezler. Önce bir rüşdünü ispat etmesini beklerler "  mealindeki görüşüne yüzde yüz hak veriyorum. Ederini bulmasına rağmen kimi satmak istemezsin; örneğin bir Rıza karakterindeki adamı ! Bu adam Beşiktaş'ın çocuğu olmadığına göre satarız gider  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

bu arada ntvspora yapılan tepki yerini bulmuş sanırım. özgür buzbaş her takıma aynı süreleri vermeye çalışıyoruz falan dedi gelen tepkiler üzerine

Çevrimdışı Karabay

Bu gün burada konuşulanlara ve haber1903'ün haberlerine bakılırsa öyle 3 güne 5 güne yapılacak olgunluğa erişmiş bir şey yok.  Bizde çarşamba büyük gün falan diyoruz. Hatta görünen o ki bu rvp olayında ikinci bir diego golü yemişiz. Malesefki biz kimi istersek alıyoruz diye bir şey yok fb ve gs kimi istemezse onu alırız var. Acı ama gerçek.

Çevrimdışı atalay

Ertan Göksu, Jem Karacan'ı Gs'ye iteledi.

Hep bize değil ya...

Çevrimdışı TØLGA

Ertan Göksu, Jem Karacan'ı Gs'ye iteledi.

Hep bize değil ya...
güzel güzelll  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

HALAR RVP'nin fotosunu paylaşan filan var :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Barca, Nyom'u halen almadı mı?  :kop:

Serdar sarıdağın bahsettiği büyük bomba için fikri olan varmı 

Çevrimdışı TALAT

biz bence bizim transfer politakasına dua edelim. en azından gerekli bölgelere, bizim de düşündüğümüz fayda verecek adamlara yönelmişler. gs'ye bakıyorum da podolskiyi sırf taraftar gazını almak için getirdiler. o da getirebilecekleri en ucuz yıldız sayılabilecek adam olduğu için. diğer transferleri ; dany, sercan yıldırım, sabri (ilk 11 başlayacak muhtemelen), jem paul karacan (hahaha), bilal kısa. hatta sırf taraftar tepkisinden aydın yılmazla imzalamaktan vazgeçtiler ve niasse de yakında gelecek.

Çevrimdışı TALAT

övünç ntvsporda