2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894023 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ahh be Yusuf o nasıl bir video. paralize etti kitledi hayatımdan dakikaları aldı götürdü.  :D

Hangi video abi :D Piyanist mi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bertug

Fikret Orman'a sormuşlar 2 kere 2 kaç eder, Fikret başkan demiş "Alırken mi satarken mi"  :s20:

Çevrimdışı Sarp

Hangi video abi :D Piyanist mi :D
Evet ışığa tutulmuş geyik gibi kaldım. Yapma böyle şeyler   :lol:

Çevrimdışı dlcs

Gecen yıl lınnes'te ucun besın pazarlıgını yaptılar. Adamlar restı cekınce bır mıslını teklıf etmemıze ragmen alamayıp rezıl olduk.

Evet pazarlık. Ancak senın kampa sokamadıgın her adam sezon ıcınde uyumsuzluk olarak sana donuyor. Vakıt de nakıttır. Bu kadar dar bakmayın her seye.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 17:13:18 dlcs ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Milo da satılınca 25 milyon euro BÜtçe oluşmuş olacak artık gerisi iş bitiricilik başka mazeret kalmadı.
kesin mi kaynak ne ?

Çevrimdışı Tugay

Dzsudzsak > Konoplyanka

İkisine verilen paralar ortadayken kimse pazarlığı savunmasın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla ben onu bilir onu söylerim.

Dsudszak'ı almaya çalışıyorsan belli bir parayı gözden çıkartmak zorundasın.

Eğer bu parayı veremem diyorsan adamı almak için uğraşmayacaksın yapacak birşey yok.

ya tamam ucuza almaya calısıyoruzda bazı adamlarda bakmayacaksın alacaksın 3 3.5 m euro gayet makul o adam için

Çevrimdışı Erhan

Gyan'a yılda 15 milyon Euro!

Gana kaptanı Asamoah Gyan, dudak uçuklatan bir rakama Çin yolunu tuttu. Dört yıldır Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Al Ain takımında forma giyen Gyan, yeni kulübünden yıllık 15 milyon euro alacak.

Türkiye'de de transfer dönemlerinde ismi bazı kulüplerle anılan Gyan, teknik direktörlüğünü Sven Goran Eriksson'ın yaptığı Çin Süper Lig ekiplerinden Şangay SIPG  takımıyla anlaştı. Çin ekibinin Gyan'a haftalık 315 bin Euro ödeyeceği açıklandı. Yeni kulübüyle sözleşme imzalamak için Çin'e giden Gyan'ın aylık geliri 1 milyon 200 bin yıllık geliri ise yaklaşık 15 milyon euro olacak. 29 yaşındaki oyuncu için Şangay SIP, kulübü Al Ain'a da 20 milyon euro gibi hatırı sayılır bir bonservis ücreti ödedi.

Al Ain'de 3 şampiyonluk yaşayan ve çıktığı 83 maçta 95 gol atma başarısı gösteren Gyan'ı bırakmak istemediklerini açıklayan BAE takımından ise, ödenen bonservis bedelinin yüksekliği karşısında satmaktan başka şanslarının kalmadığı açıklaması yapıldı.

Şu adamı kaçırdık çok ucuza gitmiş  :s20: :ebebe:

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Aynı hesap değil, alakası bile yok.

Biz Töre'yi satmak istemediğimiz için fiyatını yükseltiyoruz. Bu sene satmasak seneye satarız, sonraki sene satarız, 2019'a kadar sözleşmesi var.

Dinamo Dzsudzsak'ı satmak zorunda, satmazlarsa 6 ay sonra bedavaya gidecek.

gs geçen sene güzel para vermelerine rağmen burağı satmadı
ve bence sezon içinde de çok pişman oldular bu kararlarına
bak bu sene teklif bile gelmedi adama
töre de bu sezon batırsa ne yapacaksın
yine bi 15 filan vermezlerse
hem onun gidişi kendi mevkisiyle birlikte iki mevkiye transfer içinde yararlı olacak
o bölgelere yapmadığımız transferlerle belki de şampiyon olamayacağız yada şl ye yine gidemeyeceğiz

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet ışığa tutulmuş geyik gibi kaldım. Yapma böyle şeyler   :lol:
:evillol: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Olcay 1,7'ye, Töre 1,4'e oynuyor.

Santraforda asgari 3 milyon maaş verecekleri oyuncuları kovalıyorlar.

Sence 2,5 - 3 verirler mi?  :eyes

Vermeliler orası ayrı.

Dzsudzsak için yazmışız.

Maaşı bizimkiler için handikap.

Çevrimdışı TØLGA

yarım  saat önce asporda beşiktaş antremanı var onu izliyorum tam yayın bitecek mustafanın kafaya topmu geldi ne bişey oldu
o açıda değildi kamera göstermedi turgay demir diyo ah be mustafa ah be diye adam antremanda bile sakalıcak pozisyonlara sokuyo kendini yaa  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

gs geçen sene güzel para vermelerine rağmen burağı satmadı
ve bence sezon içinde de çok pişman oldular bu kararlarına
bak bu sene teklif bile gelmedi adama
töre de bu sezon batırsa ne yapacaksın
yine bi 15 filan vermezlerse
hem onun gidişi kendi mevkisiyle birlikte iki mevkiye transfer içinde yararlı olacak
o bölgelere yapmadığımız transferlerle belki de şampiyon olamayacağız yada şl ye yine gidemeyeceğiz

Ben Töre satılmasın demiyorum ki, fiyatı yüksek tutabilmemizin arkasındaki sebepleri söylüyorum.

Dinamo'nun elinde hiçbir koz yok. Sözleşme bitiyor, oyuncu gitmek istiyor, 4 yıl Avrupa yasağı var. Biz aynısını Fernandes'te yaşadık ve oyuncu bedavaya gitti işte. Keşke 6 ay önce satsaydık dedik ondan sonra. Dinamo için de aynısı geçerli, şimdi satmazlarsa 6 ay sonra ancak soğuk su içerler oyuncunun arkasından. 2.5-3.5 ne koparabilirlerse satacaklar. Başka takım devreye girip fiyat yükseltmezse bizim verdiğimiz teklife inecekler mecburen.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kadir G.

Ukraynalıya 3.25 vermeyi biliyorlardı da dzsudzsaka mı veremiyorlar.

Çevrimdışı altan0348

bizim takımın bi maaş çizelgesi vardı. nerde acaba? uefa ne kadarlık maaş bütçesine izin vermişti bu arada?

Çevrimdışı can1903

Dua edelim Remy gelsin...  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Aynı hesap değil, alakası bile yok.

Biz Töre'yi satmak istemediğimiz için fiyatını yükseltiyoruz. Bu sene satmasak seneye satarız, sonraki sene satarız, 2019'a kadar sözleşmesi var.

Dinamo Dzsudzsak'ı satmak zorunda, satmazlarsa 6 ay sonra bedavaya gidecek.
Dzsudzsak ile devam etmek sözleşme uzatmak istemediklerini nerden biliyorsun
belkide oyuncularıyla pazarlık halindedirler. birde söylediğin gibi 6 ay sonra bedava gidecek bir oyuncuyu
imzayada ikna ettiysen alableceğin en düşük fiyatta ısrar etmen doğrudur isterse 3,5 istesinler sen bir ver
kabul etmesinler oyuncuya imzayı attırır döner gelirsin en kötü ya dediğini kabul ederler yada 6 ay sonra bedavaya alırsın
ama burda oyuncu önemli böyle bir şeyi kabul etmeyebilir bazı oyuncular giderken kulübünede birşeyler kazandırmak ister
heleki dinamo gibi zorda olan bir ekipse oyuncuda kulüple anlaşın ben öyle imza atayım diyebilir hiç bir detayı bilmeden
burda ahkam kesmenin ne mantığı var sizin verin gitsin dediğiniz 100 bin € bile burda yüz işçinin bir aylık maaşıdır.
burda 500 bin € düşürsen stad bitene kadar 100 emekçimizi bedava çalıştırmış oluruz o parayla o nedenle düşünmeden bol keseden atmayalım.

Çevrimdışı Kutay

mitrogluo-macar -ve douglas üçlüsünü bekliyoruz artık yönetim biraz elini çabuk tutsa iyi olur bu gidişle adamlar bezip bize oyuncu satmaktan vazgeçicek :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

mitrogluo-macar -ve douglas üçlüsünü bekliyoruz artık yönetim biraz elini çabuk tutsa iyi olur bu gidişle adamlar bezip bize oyuncu satmaktan vazgeçicek :bandit:

Başkan bi yere konuk olsa da Cucak, Mitro, Douglas kronik sakat dese :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Ukraynalıya 3.25 vermeyi biliyorlardı da dzsudzsaka mı veremiyorlar.
şartları aynımı neden versinler daha ucuza alma imkanı varsa
paran var diye elindeki parayı dağıtmanmı gerekiyor
oyuncu vardır 10 bile verirsin ama bir başkasına bire pazarlık yaparsın
her transfer kendi şartlarına göre değerlendirilir

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan bi yere konuk olsa da Cucak, Mitro, Douglas kronik sakat dese :bandit:

Bu saydıkların ve forumda sayılan diğer isimlere çok teklif varmış gibi bir hava var. Gördüğüm kadarı ile alternatifli isimler bu sayılanlar, biri olmazsa öbürü olur. Para söz konusuysa kimse alınganlık yapıp profesyonellikten uzaklaşmaz merak etmeyin  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Dzsudzsak ile devam etmek sözleşme uzatmak istemediklerini nerden biliyorsun
belkide oyuncularıyla pazarlık halindedirler. birde söylediğin gibi 6 ay sonra bedava gidecek bir oyuncuyu
imzayada ikna ettiysen alableceğin en düşük fiyatta ısrar etmen doğrudur isterse 3,5 istesinler sen bir ver
kabul etmesinler oyuncuya imzayı attırır döner gelirsin en kötü ya dediğini kabul ederler yada 6 ay sonra bedavaya alırsın
ama burda oyuncu önemli böyle bir şeyi kabul etmeyebilir bazı oyuncular giderken kulübünede birşeyler kazandırmak ister
heleki dinamo gibi zorda olan bir ekipse oyuncuda kulüple anlaşın ben öyle imza atayım diyebilir hiç bir detayı bilmeden
burda ahkam kesmenin ne mantığı var sizin verin gitsin dediğiniz 100 bin € bile burda yüz işçinin bir aylık maaşıdır.
burda 500 bin € düşürsen stad bitene kadar 100 emekçimizi bedava çalıştırmış oluruz o parayla o nedenle düşünmeden bol keseden atmayalım.

Cevabınız bana mı anlamadım? Ben zaten verin gitsin diyenlere karşı çıkıyorum 2-3 sayfadır.

Transfer 3 gün erken bitsin diye pazarlık yapmadan oraya 1.5, buraya 1, ötekine 500, berikine 750 fazla verirsek toplamda bir transfer parası çıkacak nerdeyse. Biraz sabırlı olmak lazım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla muhasebeci olduk hepimiz. Bunun sebebide, Q7 Guti Simao transferlerinin olduğu sezonu 5. bitirmemiz.

ama Muhasebesini yaparsak bu işin, ne istediğimiz keyfi alırız, ne mutlu oluruz.