2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896673 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

100 indir 200 kaldır 500 indir 300 kaldır anlayamadım arkadaş. Bedavaya mı versinler sana topçuyu  :money:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sarp

Vallahi büyük Çarşamba falan denildi. Ondan önce pazartesi mühim filan.
İnsanda bir beklenti oluşturuyorlar. Aslında kimse kısa vadede bir şey vaat
etmedi :) Etmeyecek.  :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Gökhan İnler zu gs olabilir

şu adamı kaçırıyoruz ne diyim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ayayhan

bi ben garibanım gailba burda

herkes versinler diyor 1m  2m  Euro fazla uzatmasın işi

bizde çenemizi yoruyoruz işte

Çevrimdışı TALAT

şimdi bakıyorum da pazarlığın bu kadarı olmaz, bu ölücülüğe girer, neyse parası verir alırsın diyenlerin büyük bir kısmı yaşca genç sayılabilecek ve muhtemelen bu paralarda hiç pazarlık yapmamış arkadaşlar.

ticarette bir numaralı kural alırken kazanırsın. her ne kadar transfer tam ticaret gibi olmasa da kısıtlı kaynaklarla daha çok fayda sağlamak için pazarlık çok önemli. kaldı ki yapılan pazarlıklar da 2000-3000€ için yapılmıyor. konuşulan rakamlara bakılırsa pazarlık 500k-1m € üzerinden yapılıyor ki belki döviz cinsi euro olduğu için size yine de az geliyo olabilir.

bu rakamlarda satın alma yaptığım için (her ne kadar futbolcu transferi olmasa da) yapılan pazarlıkların neden uzatıldığını ya da istenen rakamda ısrarla durulduğunu anlayabiliyorum. ayrıca pazarlık fm deki gibi ben bu rakamı vericem sizin rakamınız ne hadi 5 dakikada bu işi halledelim diye olmuyor. klüplerin yönetim kurulları, teknik ekibi, scout ekibi muhtemelen bu süreçlere katılıyor ve toplantılarla karar veriyorlar.

eğer aynı malın benzer özellikli farklı bir alternatifi var ise karar verme, ikili hatta üçlü görüşmeleri bir anda sürdürmek daha da fazla zaman alıyor.

bir diğer konu da deadline. benim yaptığım satın alma da aynı transfer gibi belli bir zamana yetişmek zorunda. bu yüzden pazarlığın ve karar vermenin de bir deadline'ı var. pazarlık ve karar aşaması bu sürede bitmek zorunda. tahminim her ne kadar teknik ekipler şu kampa yetişmeli dese de yönetimlerin kafalarında farklı deadlinelar vardır. bu yüzden de bu tarihe kadar zaten o transferleri bitereceklerdir (istisnalar hariç)

bir de bu ilerleyiş sadece beşiktaş için değil her kulüp için geçerli fakat mali açıdan çok daha zor durumda (ffp) olduğumuz için bizim için daha da önemli. yoksa city, psg gibi sonsuz kaynaklarımız olsa şimdiye kadar biz de 3-5e bakmaz transferi bitirirdik.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

pekala biraz empati yapalım
dinamo yerine beşiktaşı koy
oyuncu da fernandes olsun
sen 3.5 istiyosun adamlar 2 veriyorlar
2.5 te mi anlaşmak istersin
daha yukarıda mı ?

kiev bile belhanda olayında nuh dedi peygamber demedi
bu adamlar böyle işte biraz da onların suyuna gidicen
3 e indin mesela daha aşağı inmeyeceksin anlaşacaksın

Anlamadığınız şey şu, adamlar bu paralara razı olmasalar zaten hiç görüşmezler.

Önceki mesajımda da yazdım, onlar 3.5 ister, biz 2 veririz, onlar 3'e düşer, biz 2.5'a çıkarız, arada bir yerde anlaşılır. Pazarlık böyle yapılır.

3.5 istediler diye hemen 3.5 verecek değiliz herhalde. Sen evini arabanı satarken direk son fiyata mı çıkarıyorsun pazara yoksa üstüne pazarlık payı koyarak mı veriyorsun ilanı?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 17:01:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rhodolfo işe uğraşadursunlar sonumuz Douglas Trakyalı ve mitroğlu olsun kâfidir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Adebayor olayını herkes örnek alsın..

2 sene önce gelsin diye dualar edilen adam şuan gelmesin diye aynı şeyler yaşanıyor.

Niye? 1 sene-2 sene değil 6 ay bile insanın tüm geleceğini değiştirebilir.

Bugün töreye 15 teklif var da, törenin de allah korusun büyük sakatlık yaşamayacağı, psikolojisinin düzeltilemeyecek derecede bozulmayacağını kim garanti edebilir.

Ederi verildiği an yollayacaksın. Risk futbol dünyasında büyük.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeter be kardeşimmm ne pazarlığı yapıyosun dahaa

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Gökhan İnler'i isterdim orta sahaya. Taş gibi adam. Hazır Veli de belirsiz. Al gel işte.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rhodolfo işe uğraşadursunlar sonumuz Douglas Trakyalı ve mitroğlu olsun kâfidir.

Abi ben ona tavım bak. Mitro'ya her ne kadar ısınamasamda iş yapar bu ligde diye inanıyorum.

Ama bide 2. stoper var o nolcak Ersan mı? :duman:

Çevrimdışı Çağatay

bi ben garibanım gailba burda

herkes versinler diyor 1m  2m  Euro fazla uzatmasın işi

bizde çenemizi yoruyoruz işte

Töre için de 12 az 15 versinler diyoruz ya
aynı hesap işte
biz isterken cici de
bizden istediklerinde mi kaka

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şunu anlamıyorum sabah 11:30da foruma girdim

Yorumlar aynen böyle ve kesin ifadelerle Douglas tamam, Remy kiralandı, Joel Campell 3,5 milyon euroya hayırlı olsun.
Aynı kişiler yine burada ama forum akşama doğru sadece Baki Mercimek'i alacakmışız gibi bir havaya dönmeye başladı.

:kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 17:05:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi ben ona tavım bak. Mitro'ya her ne kadar ısınamasamda iş yapar bu ligde diye inanıyorum.

Ama bide 2. stoper var o nolcak Ersan mı? :duman:

2. Si de Alınacak kardeşim dünkü röportajdan sonra Miloseviç'in kaderi belli oldu
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Bu arada antrenmanın son bölümünde kaleci Tolga Zengin’in beline bağlanan paraşütle rüzgara karşı çalışması dikkati çekti.

Ah o rüzgar alıp götürseydi seni uzaklara.

Onun hız ve çabukluk kazanması için paraşüt yetmez ağaç falan bağlamak lazım beline.  :boxin:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 17:07:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Milo da satılınca 25 milyon euro BÜtçe oluşmuş olacak artık gerisi iş bitiricilik başka mazeret kalmadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2. Si de Alınacak kardeşim dünkü röportajdan sonra Miloseviç'in kaderi belli oldu

O zaman işte forvette Remy mi olur Mitro mu umrumda olmaz.

Abi bide sence Gekas nasıl olurdu?

X-Cenk-Gekas. Webo gibi kullanamaz mıydık yedekten dün eskişehire gitti :bandit: Kalite yükselirdi

Çevrimdışı Sarp

Yeter be kardeşimmm ne pazarlığı yapıyosun dahaa

Ahh be Yusuf o nasıl bir video. paralize etti kitledi hayatımdan dakikaları aldı götürdü.  :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Töre için de 12 az 15 versinler diyoruz ya
aynı hesap işte
biz isterken cici de
bizden istediklerinde mi kaka

Aynı hesap değil, alakası bile yok.

Biz Töre'yi satmak istemediğimiz için fiyatını yükseltiyoruz. Bu sene satmasak seneye satarız, sonraki sene satarız, 2019'a kadar sözleşmesi var.

Dinamo Dzsudzsak'ı satmak zorunda, satmazlarsa 6 ay sonra bedavaya gidecek.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Valla ben onu bilir onu söylerim.

Dsudszak'ı almaya çalışıyorsan belli bir parayı gözden çıkartmak zorundasın.

Eğer bu parayı veremem diyorsan adamı almak için uğraşmayacaksın yapacak birşey yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Anlamadığınız şey şu, adamlar bu paralara razı olmasalar zaten hiç görüşmezler.

Önceki mesajımda da yazdım, onlar 3.5 ister, biz 2 veririz, onlar 3'e düşer, biz 2.5'a çıkarız, arada bir yerde anlaşılır. Pazarlık böyle yapılır.

3.5 istediler diye hemen 3.5 verecek değiliz herhalde. Sen evini arabanı satarken direk son fiyata mı çıkarıyorsun pazara yoksa üstüne pazarlık payı koyarak mı veriyorsun ilanı?

iyi de bu adamlar bu kadar kolay o rakamlara inmiyorlar ki
inseler biterdi zaten
inmedikleri için bi köprünün üzerinde karşı karşıya gelen iki keçiyi izliyoruz şu anda
sen chelsea'ye yaptırırsın belki
adamlar 12 den kapı açarken sen 7 önerdiğinde bi olabilitesi var diye düşünüyorsun
ama bunlar tok satıcı sıkıntı orda