Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
OspinaBeck-rhodolfo-toloi-tosiçTöre-btb-tolgay-sosaX-campbellBöyle de olabilir. Töre gitmezse kaleci olmaz oraya da bizimkileri yazmaya elim varmadı.
Geçen sene bursasporu göz önüne getirin. Bakambu neyse campbell o pozisyonda ve rolde oynar. Tabi bakambudan çok daha iyi bitiriciliğe sahip olduğunu söylemeye gerek yok.
Hocanın istediği forvet tiplemesi değil kabul etmez forvet olarak almaya çalışsalar.
Campbell haberlerinin kaynağı bizim basın. Lakin temas olduğunu yazmıştım. Olabilir.
O iş yalan o zaman geçmiş olsun. Bana çok mantıklı gelmemişti. Flamini'yi satışa koydu Arsenal bu arada.
Bu arada Joel Campbell TT olmuş
İşte bu.
Evet bu olabilir btb alinmazsa sosa oraya sola olcay... bursa bakambu olayi gbide olabilir bakambunun oynadigi oyunu bu adam rahat 3 e katlarGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir mi olamaz mı? Maaşı bizimkileri aşar gibi geliyor bana.
Sosa oranın oyuncusu değil, olcayı kadroya yazıyorsak boşverinospina campbell falan
Dzsudzsak veya Campbell farketmez hangisi olursa çok sevinirim yarın ola hayrola
Haberin kaynağı burası; http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/07/07/besiktas-transferi-bitirmeye-cok-yakin-428609/Ama bu haberde dış basın kaynaklı yapılmış. Ayrıca haberde 5 milyon pound diyor.
1,5 - 1,7 milyon €.