2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910547 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Ospina
Beck-rhodolfo-toloi-tosiç
Töre-btb-tolgay-sosa
X-campbell

Böyle de olabilir. Töre gitmezse kaleci olmaz oraya da bizimkileri yazmaya elim varmadı.

Ancak böyle olur Campbell. Diğer türlü çok mantıklı gelmedi bana. Gelsin iyi oyuncu Campbell ama bilemedim.

Bir de bu kadar ucuzsa G.S. niye alamadı bunu? Bunlarda hiç para kalmadı heralde.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Geçen sene bursasporu göz önüne getirin. Bakambu neyse campbell o pozisyonda ve rolde oynar. Tabi bakambudan çok daha iyi bitiriciliğe sahip olduğunu söylemeye gerek yok.
Aslında tam olarak böyle :ok:

Çevrimdışı Hasan Akten

Hocanın istediği forvet tiplemesi değil kabul etmez forvet olarak almaya çalışsalar.

Öyle ama hoca daha bugün Töre gitmeyecek dedi. Bu adam sol açıkta oynayacak tipte değil. Töre varken bu adamın alınması garip olur.

Çevrimdışı talha

Campbell haberlerinin kaynağı bizim basın.  :D

Lakin temas olduğunu yazmıştım. Olabilir.

O iş yalan o zaman geçmiş olsun. Bana çok mantıklı gelmemişti.

Flamini'yi satışa koydu Arsenal bu arada.

Çevrimdışı Kadir G.

Forvetten kasıt ikinci forvet. Yani 2 li forvette Ba gibi birinin yanında olabilir. Gitarcı Ba sıkışınca yanına mustafasını oyuna alıyordu onun yerine campbellin girdiğini düşünün.

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'yi sat Dzudzsak-Campbell yap kanatları mis. Töre'yi satmazsan bu sene seneye belki 20 milyon teklif gelir ama ihtiyacımız var Töre'den gelecek para ile kaleci, ön libero alırsın. Onları da Timo Horn,Veloso yap mis.

Çevrimdışı atalay

O iş yalan o zaman geçmiş olsun. Bana çok mantıklı gelmemişti.

Flamini'yi satışa koydu Arsenal bu arada.

İşte bu.  :D

Çevrimdışı Hasan Akten

http://metro.co.uk/2015/07/08/joel-campbell-agrees-to-join-besiktas-after-arsenal-accept-transfer-offer-5285440/

Metro'nun haberi şu şekilde bitiyor

Bestikas manager Senol Gunes told reporters last month he had made 22-year-old Campbell a top transfer target.

Şenol hoca böyle bir şey söylemediğine göre, sanırım haber yalan

Çevrimdışı Baba1903

Bu arada Joel Campbell TT olmuş :D

Çevrimdışı genki1914

Ospina
Beck-rhodolfo-toloi-tosiç
Töre-btb-tolgay-sosa
X-campbell

Böyle de olabilir. Töre gitmezse kaleci olmaz oraya da bizimkileri yazmaya elim varmadı.
Evet bu olabilir btb alinmazsa sosa oraya sola olcay... bursa bakambu olayi gbide olabilir bakambunun oynadigi oyunu bu adam rahat 3 e katlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada Joel Campbell TT olmuş :D
aç millet aç susamış olur tabi  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı OnizukaSensei

Campbell haberleriyle yatar, Dzsudzsak geldi haberiyle uyaniriz insallah.

Çevrimdışı talha

İşte bu.  :D

Olabilir mi olamaz mı? Maaşı bizimkileri aşar gibi geliyor bana.  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Evet bu olabilir btb alinmazsa sosa oraya sola olcay... bursa bakambu olayi gbide olabilir bakambunun oynadigi oyunu bu adam rahat 3 e katlar

Sosa oranın oyuncusu değil, olcayı kadroya yazıyorsak boşverinospina campbell falan :)

Çevrimdışı Anıl

Haberin kaynağı burası; http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/07/07/besiktas-transferi-bitirmeye-cok-yakin-428609/

Ama bu haberde dış basın kaynaklı yapılmış. Ayrıca haberde 5 milyon pound diyor.

Çevrimdışı atalay

Olabilir mi olamaz mı? Maaşı bizimkileri aşar gibi geliyor bana.  :evillol:

1,5 - 1,7 milyon €.

Çevrimdışı Anıl

Dzsudzsak veya Campbell farketmez hangisi olursa çok sevinirim yarın ola hayrola :)

Çevrimiçi Samet Ç

(Küfür Yasak)₆ Joel Campbell haberini İspanya medyasını kaynak göstererek yapmış. İngilizlerin haberi doğru olabilir.

Çevrimdışı genki1914

Sosa oranın oyuncusu değil, olcayı kadroya yazıyorsak boşverinospina campbell falan :)
Gonul ister yazmayalim transfer olcagina guvenememekten yaziyorum sosa oranin oyuncusu degil tabi ama bursada bellushi ozan i belki yakalar tolgay sosa temenni tabi bunlar en temizi transfer

Guti14

Çevrimdışı TØLGA

Dzsudzsak veya Campbell farketmez hangisi olursa çok sevinirim yarın ola hayrola :)
dzsudzsak olmaz ise @Çağrı 'yı kesiyoruz değilmi anıl  :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Haberin kaynağı burası; http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/07/07/besiktas-transferi-bitirmeye-cok-yakin-428609/

Ama bu haberde dış basın kaynaklı yapılmış. Ayrıca haberde 5 milyon pound diyor.

İnception olmuş o zaman.   :D

Kaynak İspanyol medyası; oradan biz oradan İngiltere'nin Fotomaçı (Metro)

Çevrimdışı Baba1903

Doğru yanlış farketmez en azından bir tane haberimiz var artık bizde transfer konuşabileceğiz :bawling:

Çevrimdışı talha

1,5 - 1,7 milyon €.

Bir sordursalar aslında. Maaş aralığı o olurs gelsin o uzun paslarından burada da yollasın. Atiba bile iş yapan ligde Flamini vazgeçilmez olur.  :tabe:

Bu arada haberin kaynağını çözemedim. Metro kendi içeriden haber aldığını söylüyor. Ama olayın başlangıcını (Küfür Yasak)₆'ye gösteriyor. (Küfür Yasak)₆ 5M diyor. Campbell daha konuşulmamış.

O iş yaş gaza gelmeyin boşuna.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Olayın aslını açıklıyorum.

Önce Beşiktaş Sociedadın elinden campbell i kaptı haberleri dış kaynaklı. Sonra (Küfür Yasak)₆ bunlardan haber yaptı. Sonra metro gazetesi bunu haber yaptı.

Özetle Campbell gelmeli. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya bi durun arkadaş hemen Sosa'yı sola atmışsınız Töre'yi göndermişsiniz, Campbell'ı 2. forvete koymuşsunuz :evillol:

Sosa orda oynamaz, hücum gücümüz düşer.

Töre'yi gönderip bunu alırsak faiki ararız. İyi oyuncu ama..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."