2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914571 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Akşam zehri salmıştım :) Geçiniz falan yazanlar vardı
abi bu transferin dzusdzsak ilen flen bağlantısı yok demi direk gökhan törenin bölgesine gibi geldi bana hamle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Ospinayı alacaklarsa tamamım ben. :)

Ospina bize tek başına 10-12 puan alır bu ligde.

Çevrimdışı Hasan Akten

Lukaku'nun gelme ihtimali > İbra'nın gelme ihtimali

Buna katılmıyorum işte. 33 yaşındaki İbrahimovic'in gelme ihtimali 22 yaşındaki Lukaku'nun gelme ihtimalinden nasıl daha az oluyor?

Çevrimdışı can1903

Töre gidiyor mu abi ? Ve campbell kesin mi  :claps:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yagiz1903

abi bu transferin dzusdzsak ilen flen bağlantısı yok demi direk gökhan törenin bölgesine gibi geldi bana hamle  :biggrinking:

Olabilir de olmayabilir de zaman gösterecek. Anlaştı diye forma giyecek demek değil. Töre kalırsa yarın belki Dzsudzsak'tan iyi haber gelir,o tercih edilir.Transfer böyle birşey bir bölgeye 3-4 kişiyle anlaşılıyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu Campbell sol kanat oynayamaz mı ya? Campbell-Töre yapalım işte kanat değişerek oynarlar. Töre gitmesin.

Çevrimdışı TØLGA

Olabilir de olmayabilir de zaman gösterecek. Anlaştı diye forma giyecek demek değil. Töre kalırsa yarın belki Dzsudzsak'tan iyi haber gelir,o tercih edilir.Transfer böyle birşey bir bölgeye 3-4 kişiyle anlaşılıyor.
anladım anlaşılıyor en uygun hamle bekleniyor bak adamın ismini yazmayı bile öğrendim dzsudzsak olur inşallah, o olmazsa joel'de olur tam bizim lig için uygun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abicim töre 15 e gitse, campbell 5 e gelse,

10 milyon euroya, ospina ve velosoyu getirirsin aynı anda. küçümsemeyin şu paraları. Töre tek başına şampiyonluğu getiremez belki ama  campbell ospina(türevi) Veloso(türevi) şampiyonluk şansını arttırır.

Çevrimdışı yagiz1903

Kanatta bölgeye çok takılmayın derim ben. Campbell-Töre de baba gibi oynar.

Çevrimdışı Tugay

Bizim ihtiyacımız olan oyuncu Dzsudzsak ama alamayız.Bizimkiler bedava adam arıyor herhalde.Moskova 19 milyona aldığı adama basar parayı uzatır sözleşmeyi.

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci istiyorum şu takıma. Bu kalecilerle maksimum 2. oluruz.

Çevrimdışı TØLGA

Bizim ihtiyacımız olan oyuncu Dzsudzsak ama alamayız.Bizimkiler bedava adam arıyor herhalde.Moskova 19 milyona aldığı adama basar parayı uzatır sözleşmeyi.
kalıcağını düşünmüyorum o takımında mutlak transfer yapıcaktır kime gider bilemem ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

Töre'nin gitmesi kaleci ve önlibero almamızı sağlayacaksa üzülerek de olsa gitmesini isterim ben de. 15 milyon euro + %20 pay olursa.

Çevrimdışı atalay

Geçiniz yazan benim.

Bak bakalım senden önce kim yazmış Campbell'ı.  :eyes

Töre varken almam; geçiniz!  :D

Çevrimdışı Baba1903

Joel Campbell müthiş hamle.Bir kanatta Töre(Dzsudzsak) bir kanatta Campbell kevgire çevirirler rakibi isim olarak Podolski değil ama kesinlikle yarar konusunda en az 2 kat yarar verir

Çevrimdışı Anıl

Bırak şimdi @Çağrı abi bunları, transferler nerede ? Taraftar transfer istiyor, KAP istiyor. Televizyonlar da renklilerin transferlerini görüp üzülüyoruz, bizim niye transferimiz yok bize niye transfer yapmıyorsunuz ? Bunları yönetime ilet lütfen :D
:eyes :eyes

Çevrimdışı Anıl

Yarın olduğunda, Töre 15'e satılsın 5'e Campbell alınsın kalan 10 milyon euro ile de Ospina GEL SİN :bandit:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş transfer listesi yada menajerlerin önerisi ile ilgilendiği oyuncular:

Sam Ameobi, Fernandao, Şener, Vlaar, Glen, Britos, RVP, Dzeko, Balotelli, Torres, Kono, Agger, Cambiasso,

Rhodolfo, Douglas, Toloi, Aboubakar, Adebayor, Campbell, Remy, Mbokani, Mitroglou, Ospina, Tim Horn, Dzsudzsak, Sergio Sanchez.

Teknik Adamlar: Lucescu, Jorge Sampaoli, Juande Ramos.

:eyes

Çevrimdışı yagiz1903

Geçiniz yazan benim.

Bak bakalım senden önce kim yazmış Campbell'ı.  :eyes

Töre varken almam; geçiniz!  :D
Baba gibi alır oynatırım. Töre olur,Dzsudzsak olur,Olcay olmaz ama  :D

Çevrimdışı Baba1903

Çevrimdışı Kadir G.

Yarın olduğunda, Töre 15'e satılsın 5'e Campbell alınsın kalan 10 milyon euro ile de Ospina GEL SİN :bandit:

10 çok pazarlığa 3.5 la başlayıp 8 e bitirir üstüne libero çakılır. :)

Çevrimdışı atalay

Baba gibi alır oynatırım. Töre olur,Dzsudzsak olur,Olcay olmaz ama  :D

Olcay elbette olmaz.

Töre - Campbell kanatları değişerek kullanacaksa.  :ok:

Töre satılırsa: Töre > Campbell

Çevrimdışı Hasan Akten

Amma alıştık ha oyuncu satmaya. Sonunda bir oyuncu transfer edicez millet bunun yerine kimi satıcaz şimdi diye düşünüyor :D

Töre-Campbell kardeş kardeş oynasınlar işte :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

dzsudzsak olmaz ise joel hayırlı olsun benim anladığım bu  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK