Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akşam zehri salmıştım Geçiniz falan yazanlar vardı
Lukaku'nun gelme ihtimali > İbra'nın gelme ihtimali
abi bu transferin dzusdzsak ilen flen bağlantısı yok demi direk gökhan törenin bölgesine gibi geldi bana hamle
Olabilir de olmayabilir de zaman gösterecek. Anlaştı diye forma giyecek demek değil. Töre kalırsa yarın belki Dzsudzsak'tan iyi haber gelir,o tercih edilir.Transfer böyle birşey bir bölgeye 3-4 kişiyle anlaşılıyor.
Bizim ihtiyacımız olan oyuncu Dzsudzsak ama alamayız.Bizimkiler bedava adam arıyor herhalde.Moskova 19 milyona aldığı adama basar parayı uzatır sözleşmeyi.
Bırak şimdi @Çağrı abi bunları, transferler nerede ? Taraftar transfer istiyor, KAP istiyor. Televizyonlar da renklilerin transferlerini görüp üzülüyoruz, bizim niye transferimiz yok bize niye transfer yapmıyorsunuz ? Bunları yönetime ilet lütfen
Beşiktaş transfer listesi yada menajerlerin önerisi ile ilgilendiği oyuncular:Sam Ameobi, Fernandao, Şener, Vlaar, Glen, Britos, RVP, Dzeko, Balotelli, Torres, Kono, Agger, Cambiasso, Rhodolfo, Douglas, Toloi, Aboubakar, Adebayor, Campbell, Remy, Mbokani, Mitroglou, Ospina, Tim Horn, Dzsudzsak, Sergio Sanchez.Teknik Adamlar: Lucescu, Jorge Sampaoli, Juande Ramos.
Geçiniz yazan benim.Bak bakalım senden önce kim yazmış Campbell'ı. Töre varken almam; geçiniz!
Yarın olduğunda, Töre 15'e satılsın 5'e Campbell alınsın kalan 10 milyon euro ile de Ospina GEL SİN
Baba gibi alır oynatırım. Töre olur,Dzsudzsak olur,Olcay olmaz ama