Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lukaku dzeko derken gelecek olan remy olsa, bu ne ya diyecek insanlar olacak. Çok acı.
O hale geldik malesef.Bazen burayı yazmadan takip ediyorum İbra'ya burun kıvıranlar gördüm. O saatten sonra çok da söylenecek birşey olmadığının kanısına vardım.
İbra hayırlı olsun diyorsun yani
Yok ben reelist bi insanım
Ibra tabiki gelirse açik ara en iyi oyuncumuz olur. Ama takimin önüne geçer, o kadar üstün ki bizim seviyemizden takimi durdurur. O yüzden ona karsiyim ben. Mesela Messi de öyle. Besiktasa gelmesi çok kötü olur. Çünkü fazla iyi. Gelecek adam asagi yukari takimin seviyesinde olacak, yada takimin seviyesinin biraz üstünde olacak. Remy, Dzudzsak, en iyi Dzeko gibi. Ama sen stoper lazim diye gider Boateng'i alirsan olmaz. Ersan-Boateng ikilisi olmaz yani. Benim görüsüm böyle. Ilk onbir oynayacak herkes üc aşağı beş yukarı ayni seviyenin futbolcusu olmali (bence).
şu adamı alma şansın milyonda 1. ama işte lukaku ismi pompalanıyor. iyi niyetli göremiyorum.
Gelde isteme, gelde bekleme, gelde umut etme...HTC One_M8 cihazımdan gönderildi
Tribun Dergi @tribundergi şimdi3 saniye önceBeşiktaş, Joel Campbell ile her konuda anlaştı. Arsenal'e £3.5M ödenecek. Gerçekse, harika bir rakam demektir. 5 milyon euroya denk geliyor. Töre şimdi 15 e rahat rahat gidebilir.