2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897631 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Şu Lens gibi isimleri kim niye çıkarıyor bilmiyorum da inanmayın şunlara sonra her türlü birilerinin başında patlıyor olay
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Gremio taraftarı ağlıyor.  :D

Bineceğiz üstüne vuracağız kırbacı.  :evillol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Fenerin seneye Başakşehir'den 6 puanı cepte

Çevrimdışı Mehmet Ali

Rhodolfo hakkında Douglas'da olduğu kadar olumlu yorum okumadım, rica etsem biri bir karşılaştırma yapabilir mi?

Çevrimdışı talha

Rhodolfo hakkında Douglas'da olduğu kadar olumlu yorum okumadım, rica etsem biri bir karşılaştırma yapabilir mi?

İkisi de gelse olur heralde Rhodolpho izlemedim birşey diyemem
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı denilanz

Geçen sene Ocakta geçeriz diye ilk yarı bütün derbileri iç sahada oynattılar :evillol: Başkan gibi başkan be nasıl trolledi tffyi :kop: :kop:
Hakikaten ya! Üstüste yapamazlar da şimdi aynı şeyi. Yine de en az bir iç saha derbisini ilk 7 hafta içinde bekliyorum. Muhtemelen GS olur.

Çevrimdışı Anıl

Kulüp böyle bir hesap açmış. Amacı ne acaba :alala:

https://twitter.com/BesiktASK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İzleyememiş olanlar için.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu hafta içinde bir stoper gelir, ilk kamp bitene kadar başka kap geleceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Çağatay

Sene 2007; Arda Manisaspor'da, Ronaldinho ve Eto'o Barcelona'da

Sene 2015; Ronaldinho ve Eto'o Antalyaspor'da, Arda Barcelona'da

Kimse umudunu kaybetmesin
olmaz olmaz bu hayatta...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hiç sanmam. Neye dayanarak yazdın ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hiç sanmam. Neye dayanarak yazdın ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı dlcs

Dün yazdığım gibi sol açıkla ilgili bir girişim dahi yok. Bu konuşmayı dinleyince daha da emin oldum bundan. Boşuna beklemeyelim en fazla 1 defans 1 forvetle sezona gireriz. Forvet muhtemelen transfer sezonunun son günü olur.

Netice itibariyle kalesinde tolga, sol açığında olcay, liberosunda en iyi adamı atiba olan takım şampiyon olamaz. İtirazı olan var mı? Bu yüzden hakem filan bırakalım bunları. Bu sezon farklı bir şey yapalım, kadromuzun yetersiz olduğunu kabul edip ona göre beklentilerimizi yapılandıralım. Ağlağa çıkmasın en azından adımız.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 18:55:37 dlcs ]

Çevrimdışı can1903

Lukaku gelirse kim ne yapar alalım yorumları ?

Biz Edin Dzeko veya Lukaku gelirse camdan atlıcaz @SDemirsoy ile
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

yürüyerek istanbula gelirim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abiyi keserim :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün yazdığım gibi sol açıkla ilgili bir girişim dahi yok. Bu konuşmayı dinleyince daha da emin oldum bundan. Boşuna beklemeyelim en fazla 1 defans 1 forvetle sezona gireriz. Forvet muhtemelen transfer sezonunun son günü olur.

Netice itibariyle kalesinde tolga, sol açığında olcay, liberosunda en iyi adamı atiba olan takım şampiyon olamaz. İtirazı olan var mı? Bu yüzden hakem filan bırakalım bunları. Bu sezon farklı bir şey yapalım, kadromuzun yetersiz olduğunu kabul edip ona göre beklentilerimizi yapılandıralım. Ağlağa çıkmasın en azından adımız.

Herkes kendi düşüncelerine göre kendini hazırlar. Benim her durumda beklentim renklilere göre daha fazla. Tosic ve Beck bile bana göre yeterli. Bir stoper ve forvet yeter de artar bile
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Stada gider seyrederim  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı safa burak

Super ya millet transferleri de yapti sezon sonundaki durumumuzu da yazdi. Bu takim da iyi transferler yapsa bile siz haketmiyorsunuz kardesim daha temmuzun 7 adam sezon ozetini cikardi bile. Sen takimina inanmazsan hic tutmayi da haketmemissin demektir.

Çevrimdışı Kemal

Lukaku gelirse baskanin corludaki fabrikasına kendimi zincirler televizyonluk olurum

Çevrimdışı dlcs

Allah aşkına Lukaku nasıl geliyor bu takıma. Şu kadroya lukaku'yu koy bakalım nasıl saçma bir görüntü ortaya çıkacak. Takımın dinamikleri öyle mi kurulmuş?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

zafer demir ‏@zafer19031969  2 dk.2 dakika önce
rhodolfo ve douglas ikisinede hosgeldin diyebilirmiyiz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Lukaku nedir ya su taraftarin gazini almak icin her gun birnisim ortaya atiyorlar :D

Bunlara inananlar var bir de..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

yeni isimler goruyorum sizden

hadi yine güzel bir gündem
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi