2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905889 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Millet Teofilo ya saydırıyor da kaç kişi izledi adamı :D

teofilo dediğin tsde oynayan teofilo gutierrez ise hem karaktersiz hem de iyi forvet değil. Tsde bir sürü boş kaleye gol attı izinsiz tatil yaptı bir türlü gelmedi tsliler zor kurtuldular.

Çevrimdışı Kadir G.

Mitroyu almak istesen bugün alırsın atladığınız kısım bu. Hala forvet transferi yapılmadıysa daha büyük biriyle uğraşılıyordur. Uğraştıkları bence olmayacak ama remyi kulübü satmak istiyor onu alabiliriz.

Çevrimdışı aa1903

her ay stadın açılışı 1 ay erteleniyor. fikret orman 15-20 güne televizyona çıkıp, tayyip erdoğan'a teşekkürlerini sunup "allah'ın izniylen kasım sonu gibi yeni stadımıza geçicez." der, ocakta geçeriz. transferden çok stad meselesi sıktı.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 17:12:57 aa1903 ]

Çevrimdışı Easthanbool

her ay stadın açılışı 1 ay erteleniyor. fikret orman 15-20 güne televizyona çıkıp, tayyip erdoğan'a teşekkürlerini sunup "allah'ın izniylen kasım sonu gibi yeni stadımıza geçicez." der, ocakta geçeriz.

Transfer başlığıyla olan alakası nedir oraya takıldım ben  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kadir G.

Hoca kaleci alınacağını bile araya sıkıştırdı. Durum olursa 2. stoper dedi milo gidebilir.

Bazılarınızla farklı kişiyi mi dinledik diye düşünüyorum. Bence umut verici ama gerçekçi konuştu.

Forvetlerimiz yeterli değil dedi transfer olacak dedi. Özünde kendi içimizden oyuncu çıkaracağız yetmediği yerlerde transfer yapacağız dedi.

Çevrimdışı safa burak

Önceki sayfada birisi "taraftarın ezmemesi lazım" yazmış ama Şenol Güneş öyle birşey söylemedi.

Birebir ağzından çıkan cümle "Demba Ba'nın yerine onun isminin altında ezilmeyecek iyi bir forvet oyuncusu transfer etmek istiyoruz."
Tamam iste kotu aciklamam mi bu neden herkes umutsuzluga kapiliyor ki burada herkesin dediklerini hoca toplantida soyledi bir tek sol kanat transferi dusunuyoruz demedi ama dusunmuyoruz da demedi. Hocanin dediklerine uyacak sekilde remy douglas lens gelse millet mutsuz mu olacak simdi

Çevrimdışı aa1903

Transfer başlığıyla olan alakası nedir oraya takıldım ben  :lol:

kusura bakma, şenol güneş'in açıklamalarını okuyup sinirlenip direk buraya yazdım. sonradan düşüncelerimi eksik ifade ettiğimi düşünüp düzelttim zaten. :D

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/dembabafoot

demba nın yeni profil resmine bakarmısınız  :bawling: :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı safa burak

Bir de teofilo ismi nerden cikti hoca teofiloyu alamadik demedi sadece arjantin kulubu bir forveti birakmadi dedi arjantinde tek teofilo mu var. Bu aciklamadan da senol hocanin transferden anlamadigini nasil cikardiniz hayret

Çevrimdışı talha

Artistlenme nin anlamı yok.  Burada dediğim bir laf adama çöp damgası vuruluyor.  İsmi yetmeyebilir kendisine sıkıntı yok.  Alamayan normal şuan piyasası artmış adam hem dünya kupasında hemde Amerika kupasında güzel işler yaptı.

Ama yardımcı forvet Santrafor değil düşünülen ismin o olmadığından da eminim Arjantinde onlarca forvet var o mu kaldı aklınızda?

Peşin hükümlerden vazgeçin
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakın bu dramdır.

Allahım sen bu millete akıl fikir ver..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Artistlik yapan sensin birader. Her naneyi biliyorsun. Bide kinayeli kinayeli gülmeler falan.

Teofilo deniyor :d buradan kaç kişi izledi acaba :d

Bu ne demek? Hiç biriniz anlamıyorsunuz, teofiloyu en iyi ben analiz ediyorum izledim biliyorum. E öyleyse anlat işte.

Çevrimdışı Kadir G.

4-5 yıl sonra soldakinin yerine atınçı görebilecek miyiz acaba?

Çevrimdışı ayayhan

Bir de teofilo ismi nerden cikti hoca teofiloyu alamadik demedi sadece arjantin kulubu bir forveti birakmadi dedi arjantinde tek teofilo mu var. Bu aciklamadan da senol hocanin transferden anlamadigini nasil cikardiniz hayret

budakiler bi onu biliyor ondan çıktı

üstelik adamı yop saklayan hava hakimiyeti olan bir santrafor yaptılar  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı talha

Önyargı maalesef böyle birşey dir. İnsanlar kendilerini koşullandırmış.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Hoca bütçemizide zorlamamasına dikkat ediyoruz gibi bir şey söyledi bütçeni teofilo mu zorlayacak Allah aşkına? Zorlarsa yıllık 5 milyon zorlar.

Çevrimdışı Mehmet57

Top saklayan, hava hakimiyeti olan, 1 senesi kalmis olan santrofor?

Cheikh Diabaté

Ben hala on gündür açıklanamayan bitirilemeyen stoperin kim olduğunu merak ediyorum. On gündür upraşılıyor ama bitirilemiyor. Demek mi hummems yada silvadan biri. Valla heyecanlandım.

Çevrimdışı Renton

Hocanin anlattigi forvet tanimina teofilo uymaz.Remy hic uymaz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Top saklayan, hava hakimiyeti olan, 1 senesi kalmis olan santrofor?

Cheikh Diabaté

Bunun kusuru da Arjantin görmemiş  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Ben hala on gündür açıklanamayan bitirilemeyen stoperin kim olduğunu merak ediyorum. On gündür upraşılıyor ama bitirilemiyor. Demek mi hummems yada silvadan biri. Valla heyecanlandım.

Öyle demedi ki. 3 tane transferin 10 gündür bitmesini bekliyoruz bitmeliydi şimdiye kadar dedi. Ben öyle anladım en azından. Yani yönetime çaktı orada hocam benim be :D

Hocanin anlattigi forvet tanimina teofilo uymaz.Remy hic uymaz

Osvaldo uyuyor :)

Çevrimiçi COB

Wolfswinkel

Evet Wolfswinkel hareketli oyunda pasif kalabiliyor,  ama son vuruslari iyi, pozisyona sokarsak olur ama anladigim kadarıyla Senol hoca orta saha ile baglantili forvet istiyor, Remy buna uygun, Immobile de uygun.

Çevrimdışı Kutay

Bakın bu dramdır.

Allahım sen bu millete akıl fikir ver..

yazık gerçekten umarım başarılı olamaz antalyaspor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ