2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914364 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Reawers

Arda nın transferinden beri içim rahat değil, Gökhan büyük ihtimal atletico ya gidecek gibi duruyor bu durumda

Çevrimdışı Kemal

Başkanımız Egeli besiktas dernekleriyle iftardaymis :)

Çevrimdışı Neco

Arda nın transferinden beri içim rahat değil, Gökhan büyük ihtimal atletico ya gidecek gibi duruyor bu durumda

Demba ve Atınç'ın gitmesinden daha az üzülürüm Töre'nin gidişine. Bu şartlarda 15-20 M€ arası bir şey verirlerse hiç düşünmeden satsınlar. Topu sürekli eziyor, takımın hızını kesiyor. Bir de şöyle bir durum oluştu bizim takımda özellikle ligin ikinci yarısında; atağa çıkan her adam topu öncelikle Töre'ye veriyordu, o da topu ezip durdu. Atak varyasyonu sıfırlanmıştı bizim takımda. Töre kötü topçu demiyorum yanlış anlaşılmasın, gereğinden fazla abartılıyor sadece. Ha bu arada eğer topu ezme muhabbetini bırakıp da seri oyuna kendini adapte ederse dünyanın en kral takımlarında da oynar o ayrı mesele.  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 10:51:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Balazs Dzsudzsak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi hasankale

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 10:57:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

ysariusta

• Ziyaretçi

Töre ay sonu ancak gider. Yerine mutlaka bir ducak alınsın öyle gitsin. Önerilecek rakam kolay geri çevrilmez. Ayrıca Töre gitmek ister. Biz artık bu yetiştirip satan olma işini bir seviye yukarıda yapmalıyız. 4 e alıp 12 ye değil 4 e alıp 30 A satmalıyız. Bunun ilk şartı takımların avrupada başarısı. Bırakın gs fb alsın büyük oyuncuları. O takımlar ne kadar başarılı olursa bize de yarayacaktır. Tabi burada bizimde iyi bir takıma ve başarıya ihtiyacımız var. O zaman bu paraları bulabiliriz. Yoksa beluşi falan bizde yatıya gelir. Faydalı olacaktır belki ama vasat adam. Bir tık üst derken aynı seviyede adam Bile değil. Takımın şuan eksik noktalarına çok iyi adamlar almadan beluşi kolaycılık. Rusya seferi iyi gitmedi anlaşılan.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Demba ve Atınç'ın gitmesinden daha az üzülürüm Töre'nin gidişine. Bu şartlarda 15-20 M€ arası bir şey verirlerse hiç düşünmeden satsınlar. Topu sürekli eziyor, takımın hızını kesiyor. Bir de şöyle bir durum oluştu bizim takımda özellikle ligin ikinci yarısında; atağa çıkan her adam topu öncelikle Töre'ye veriyordu, o da topu ezip durdu. Atak varyasyonu sıfırlanmıştı bizim takımda. Töre kötü topçu demiyorum yanlış anlaşılmasın, gereğinden fazla abartılıyor sadece. Ha bu arada eğer topu ezme muhabbetini bırakıp da seri oyuna kendini adapte ederse dünyanın en kral takımlarında da oynar o ayrı mesele.  :icool:

El Şükür yahu  :ok: Q7 yi beğenmezler de bunun neresini beğenirler. Yalnız burada önemli bir konu var. Hak verirmisin bilmem ama Arda ile bunlar benzer oyuncular. At topu bunlara ezme pahasına top saklasın vakit geçirsinler.  Atletico Arda'yı 40 a satıp 15 e bizimkini alırsa büyük iş yapacak kendince. Sanki bu sene beklemekte fayda var gibi  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 11:01:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Gelişme var mı  :o_o:

:halay:

Biraz daha sabır önce forvetin peşindeler  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Gelmiş mi gelmiş mi

Çevrimdışı Çağatay

O zaman bir de forvet zehri alalım senden bold puntolarla

artık Edin Dzeko mu dersin, Loic Remy mi dersin bilemem  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 11:08:09
  • Beşiktaş / Bodrum
O zaman bir de forvet zehri alalım senden bold puntolarla

artık Edin Dzeko mu dersin, Loic Remy mi dersin bilemem  :evillol:

Bekliyoruz :D Sonradan hayal kırıklığı yaratmaktan sonra net haber gelsin önce  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neco

El Şükür yahu  :ok: Q7 yi beğenmezler de bunun neresini beğenirler. Yalnız burada önemli bir konu var. Hak verirmisin bilmem ama Arda ile bunlar benzer oyuncular. At topu bunlara ezme pahasına top saklasın vakit geçirsinler.  Atletico Arda'yı 40 a satıp 15 e bizimkini alırsa büyük iş yapacak kendince. Sanki bu sene beklemekte fayda var gibi  :alala:
@Hasan Tahsin abi hak vermek ne demek bana göre çok benzer topçular. Hatta bana göre Töre Arda'dan bir tık önde. Ya lütfen bana kızmayın tamam gurur duyuyoruz falan filan ama ben Arda'yı bir türlü sevemedim. Kesinlikle duygusallıkla ilgisi yok yanlış anlamayın, bizim takımdan yetişmiş olsaydı da hemen hemen aynı şeyleri söylerdim. Arda aşırı şekilde "overrated" (ederinden fazla) edilmiş bir futbolcu. Bu arada Barça'nın da bir bildiği vardır herhalde bizim bilmediğimiz.

Çevrimdışı Çağatay

Bekliyoruz :D Sonradan hayal kırıklığı yaratmaktan sonra net haber gelsin önce  :)

Dzeko yada Remy farkezmez
sağlıklı olsun da  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada Dzsudzsak kaçmasın da  :akuma:

Çevrimdışı Sarp

Dzeko yada Remy farkezmez
sağlıklı olsun da  :kop:

:kop:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

şu Dzsudzsak'ı kopyala yapıştır yapmadan yazabilen bu kadar taraftar kitlesi olduğuna göre bize gelmesi lazım bu adamın  :steamed:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi hak vermek ne demek bana göre çok benzer topçular. Hatta bana göre Töre Arda'dan bir tık önde. Ya lütfen bana kızmayın tamam gurur duyuyoruz falan filan ama ben Arda'yı bir türlü sevemedim. Kesinlikle duygusallıkla ilgisi yok yanlış anlamayın, bizim takımdan yetişmiş olsaydı da hemen hemen aynı şeyleri söylerdim. Arda aşırı şekilde "overrated" (ederinden fazla) edilmiş bir futbolcu. Bu arada Barça'nın da bir bildiği vardır herhalde bizim bilmediğimiz.
Al benden de o kadar hatta fazlası var. Sırf Türk diye neden gurur duyacakmışım. Bana Kuyt gibi oyuncuları göstersinler, aile hayatı, spor hayatı profesyonelliği herkese örnek olsun. Dediğin gibi ederinden fazla değer verdiler memleketin ekonomisine bile karıştı  :lol:  Töre'den beklediğim bizi temsil etmesi değil, edemez de  zaten ; Beşiktaş'ımıza maddi anlamda kazandırsın yeter. Benim korkum bu adam ya vurulacak ya da birini vuracak. Bunlar olmadan satsak yeter  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şu Dzsudzsak'ı kopyala yapıştır yapmadan yazabilen bu kadar taraftar kitlesi olduğuna göre bize gelmesi lazım bu adamın  :steamed:

Ben taktik geliştirdim.

Dz su   
Dz sak     

yanyana yazılınca dzsudzsak  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Neco

Ben taktik geliştirdim.

Dz su   
Dz sak     

yanyana yazılınca dzsudzsak  :D
Cidden daha kolay oluyormuş  :muhaha: Biz bunu alırsak Dudak der geçeriz  :kop:

Çevrimdışı Neco

Ya şaka bir yana ismi geçen adamların (Douglas, Rhodolfo ve Dudak  :D) videolarına bir göz gezdirdim; alınırlarsa bizim takıma ciddi anlamda fayda sağlarlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı senin kişisel ileti kısmı kapalı mı ?