2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914384 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

En büyük transfer törenin satılması olacak ve tamamen takım oyununa dönecek olmamız.

Töreyi satıp, savunma önünü ve kaleyi sağlama almak varken, töre 30 eder 40 eder diye hayaller kurmak ne kadar boş işler.

Burası türkiye ligi. Sen nasıl ki bulgaristan liginin, belarus liginin vs vs. en iyi oyuncusuna dahi 2-3 den fazla para vermezssen, bizim ligde ispanyollar için odur.
bana kalsa 9 a bile veririm :bandit:

Çevrimdışı Tugay

Napoli herhalde Gökhan İnler'i takasta kullanmak istiyor.Uygun fiyata çok iyi transfer olurdu.

Çevrimdışı TØLGA

benim anladığım bu hafta biraz hareketli geçicek kısaca

Transfer yakın , meşaleleri yakınnnn :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 03:45:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
En büyük transfer törenin satılması olacak ve tamamen takım oyununa dönecek olmamız.

Töreyi satıp, savunma önünü ve kaleyi sağlama almak varken, töre 30 eder 40 eder diye hayaller kurmak ne kadar boş işler.

Burası türkiye ligi. Sen nasıl ki bulgaristan liginin, belarus liginin vs vs. en iyi oyuncusuna dahi 2-3 den fazla para vermezssen, bizim ligde ispanyollar için odur.

Mikel Norveç liginden 20 milyon pound'a transfer oldu Fc Lyn'den  :evillol:

Olmaz değil oluyor ama 10 yılda bir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bunu en son sosyalkartal söyledi, son mesajında sosyalkartalıda yakın diyodu :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

meşale kalmadı yaka yaka :duman:

Çevrimdışı fore_kazık

Yaaa arkadaşlar douglas bitmiş diyorlar. Kendisini youtube videları dışında bilen bilgi verecek varmı. Transfermarkt ta 7.5 m € piyasa değeri var ama videoda pek bu parayı eder birini göremedim kafam karıştı. Futbolcu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirebilirlermi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çok şükür ya. Beşiktaş'ın realist taraftara çok ihtiyacı var.
bak bu kelimenden sonra çok pişman olabilirsin peşin söyleyeyim :D

Çevrimdışı Baba1903

Geçen sezon devre arasında Gökhan İnler ile sezon sonu için anlaşıldı haberleri vardı??

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 03:47:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Gör gör @Çağrı abi :D

@Necmi abi grupta kafayı bozdular o gelmezse Anılı keserim, bu giderse Anılı keserim diyolar :bawling:

:uhohu: :uhohu:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bunu en son sosyalkartal söyledi, son mesajında sosyalkartalıda yakın diyodu :bandit:
meşale kalmadı yaka yaka :duman:
bizde duyum yok aga armağan abi gibi içimdeki ses öyle diyor  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Yaaa arkadaşlar douglas bitmiş diyorlar. Kendisini youtube videları dışında bilen bilgi verecek varmı. Transfermarkt ta 7.5 m € piyasa değeri var ama videoda pek bu parayı eder birini göremedim kafam karıştı. Futbolcu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirebilirlermi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bak @fore_kazık
http://haber.besiktasarena.com/douglas-teixeira-analizi.html

Çevrimdışı Kadir G.

Töre 15+pay karşılığı gidebilir yerine alternatifi 5-6 milyon olursa ospinayı alma imkanı doğar. Maaşını ödeyip velosoyu da alabiliriz.

Çevrimdışı Abdullah

bizde duyum yok aga armağan abi gibi içimdeki ses öyle diyor  :evillol: :evillol:
içindeki sesi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Geçen sezon devre arasında Gökhan İnler ile sezon sonu için anlaşıldı haberleri vardı??
gelmezz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:uyucam: iyi geceler sabah kapla uyansak ne güzel olur  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/1903GururlaN/status/618207575264337920

Arkadaşlar gerçekten böyle düşünen kaldı mı ya , gerçekten şunları görünce ruhum daralıyor  :s20:
iyide ruhunu daraltıyorsa neden yaymaya çalışıyorsun :alala:
hizmet etmiş olmuyormusun bunu çok kişiye okutmaya çalışıyorlar sayende 50000 kişi daha okumuş oluyor :bandit:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Burası realist insanların fazlaca olduğu forum. O yüzden uzun süredir nopostdu ihraçtı yemiyorum zaten.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 03:51:56
  • Beşiktaş / Bodrum
iyide ruhunu daraltıyorsa neden yaymaya çalışıyorsun :alala:
hizmet etmiş olmuyormusun bunu çok kişiye okutmaya çalışıyorlar sayende 50000 kişi daha okumuş oluyor :bandit:

E ben sildim sen neden cevap veriyorsun @Necmi abi  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

:uyucam: iyi geceler sabah kapla uyansak ne güzel olur  :bandit:
Kaçta uyandığına bağlı Armağan abi 16-18 arası diyor uyuman lazım o saate kadar :D

Çevrimdışı Abdullah

Kaçta uyandığına bağlı Armağan abi 16-18 arası diyor uyuman lazım o saate kadar :D
O kadar uyursam bi daha hiç uyanamam 9-10 gibi iyi kap geldiğinde ara uyandır beni :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

E ben sildim sen neden cevap veriyorsun @Necmi abi  :kop: :kop:
yaptığının aslında ne kadar yanlış olduğunu anlaması için silmeden cevap yazdım
çünkü gereksiz çok fazla şeyi buraya taşıyor bunu taşıdığında burdan kaç kişiye yaydığını bilsinki
bir daha taşımasın