2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919892 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Dzeko'yu nasıl koyacağız @Necmi abi imkansız :D
rüyalarıma karışma @Anıl

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Baba1903

İçimizde fenerli falan yok yani rezil olma ihtimalim çok düşük.. Benim tahminimce gelmeyecek bunu ilk başta söyliyim. Bana gelen bilgi.

RVP için yıllık 5 milyon euro teklif edildiği ve anlaşıldığı yönünde cumartesi günü söylendi. 1 hafta 10 gün sabır diye hiçbir yere yazmadım.Benim transfer konularında muhattapım 2. 3. isimler değil ama bununla alakalı içeride bir kişi bile ağzını açmıyor.

Tekrar söylüyorum hiçbir Beşiktaş'lının üzülmesini istemem bence olmayacak. İlk de buraya yazıyorum bunu.
Abi sana bu bilgi direk yönetimden veya menajerden mi geldi??

Çevrimdışı TØLGA

kaynak sorma en güvenilir yerden geliyor ona bilgi  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Üzümünü ye. :)

Çevrimdışı yagiz1903

Hayır dediğim gibi normalde aracı kullanmam ama bu sefer çok çok yakın birinden geldi.

Çevrimdışı Tugay

Benim aklım Dzsudzsak'ta.Gelirse ilk defa bir futbolcunun adını formama yazdırırım.

Çevrimdışı Anıl

RVP gelirse forumu keserim @Çağrı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Benim aklım Dzsudzsak'ta.Gelirse ilk defa bir futbolcunun adını formama yazdırırım.
yazdırılmayacak gibide değilki bea çok karizmatik bir adı var  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

En büyük transfer törenin satılması olacak ve tamamen takım oyununa dönecek olmamız.

Töreyi satıp, savunma önünü ve kaleyi sağlama almak varken, töre 30 eder 40 eder diye hayaller kurmak ne kadar boş işler.

Burası türkiye ligi. Sen nasıl ki bulgaristan liginin, belarus liginin vs vs. en iyi oyuncusuna dahi 2-3 den fazla para vermezssen, bizim ligde ispanyollar için odur.

Çevrimdışı TØLGA

tut elimden , gidelim buralardan tosiç  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

Hayır dediğim gibi normalde aracı kullanmam ama bu sefer çok çok yakın birinden geldi.
Kaynak RVP

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

kes senden değerlimi yenisini yaparız :D

Çevrimdışı yagiz1903

En büyük transfer törenin satılması olacak ve tamamen takım oyununa dönecek olmamız.

Töreyi satıp, savunma önünü ve kaleyi sağlama almak varken, töre 30 eder 40 eder diye hayaller kurmak ne kadar boş işler.

Burası türkiye ligi. Sen nasıl ki bulgaristan liginin, belarus liginin vs vs. en iyi oyuncusuna dahi 2-3 den fazla para vermezssen, bizim ligde ispanyollar için odur.
Çok şükür ya. Beşiktaş'ın realist taraftara çok ihtiyacı var.

Çevrimdışı Anıl

Kaynak RVP

:kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Haha son nokta   sonra tüm forum seni keseriz ama :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

abi burada bir kişi görmedim 30 40 eder diye herkes 13 15 gibi rakamlara fittt  en azından buradakiler böyle :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 03:43:19 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Gör gör @Çağrı abi :D

@Necmi abi grupta kafayı bozdular o gelmezse Anılı keserim, bu giderse Anılı keserim diyolar :bawling:

Çevrimiçi Necmi

tut elimden , gidelim buralardan tosiç  :evillol:
iki bek böyle oynarsa aradan adam geçmez :D
gerçi çok dedikodu çıkar ama :evillol:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Hadi van persie geldi diyelim 5 milyon euro yıllık ücret çok değil mi sonra başımıa gene ekonomik sorunlar gelmesin(ffp vs.)

Çevrimdışı Abdullah

@Necmi abi grupta kafayı bozdular o gelmezse Anılı keserim, bu giderse Anılı keserim diyolar :bawling:
Kacarin yok kesecez seni sonra sırada deniz var :D

Çevrimdışı Anıl

Haha son nokta   sonra tüm forum seni keseriz ama :evillol:

:uhohu: :uhohu: @Abdullah

Çevrimiçi Necmi

vardır bildikleri bir şey :bandit:

Çevrimdışı fore_kazık

18 versinler pektemeğide verelim. İkisi çok iyi anlaşıyorlar leblebi gibi gol atar diyelim :)

Çevrimdışı Anıl