2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920077 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Bence de :D Ama alırsak sana ne olacağını hepimiz biliyoruz grupta  :evillol:

Anıl la ilgili değil de millet Remy için vutdurmasına iddiaya girdi donanimhaberde milletin bir tarafı B gidecek adam gelirse :D
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 03:15:44 EleSuDökenSuat ]
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı yagiz1903

yahu ersana kim niye teklif versin bir daha. bir tren geldi 30 sene sonra kente, o an kaçırdık, daha da gelmez. :))
Ersan-Pedro- Milo hepsi için geçerli.. Sadece özellikle Ersan yazıldığı için öyle yazdım :)

Çevrimdışı yagiz1903

Mahcup olmak hangi anlamda? :)

Artık her harfte bir şeyler bulmaya çalışıyorum.
Söylenen ismin gelmemesi :) hatta başka yerlere gitmesi

Çevrimdışı can1903

Ersan-Pedro- Milo hepsi için geçerli.. Sadece özellikle Ersan yazıldığı için öyle yazdım :)
O Forveti koyarsak burasın yıkarım  :eyes :hosgeldin
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Bence de :D Ama alırsak sana ne olacağını hepimiz biliyoruz grupta  :evillol:
:kar:

Çevrimdışı Anıl

RVP bize gelmez Fener'e gider :D

Çevrimdışı Kadir G.

Başka yerlerden kasıt roma mı acaba? :)

Tamam çok sıkıştırmak istemiyorum ama bu işte cidden sponsor var mı? Varsa aklımda ilk olarak remy var onu da kendi paramızla alabiliriz. O nedenle daha büyük birileri dönüyor gibi gibi. :)

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Gökhan Töre'yi satarsak ki Gökhan'ın yerinde olsam koşa koşa giderim Atletico'ya onun seviyesinde adam bulabilecekler mi? Yaşı emeklilik yaşına gelenler hariç?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün 15:30'da Şenol Hoca basın toplantısı yapıyor..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yagiz1903

İçimizde fenerli falan yok yani rezil olma ihtimalim çok düşük.. Benim tahminimce gelmeyecek bunu ilk başta söyliyim. Bana gelen bilgi.

RVP için yıllık 5 milyon euro teklif edildiği ve anlaşıldığı yönünde cumartesi günü söylendi. 1 hafta 10 gün sabır diye hiçbir yere yazmadım.Benim transfer konularında muhattapım 2. 3. isimler değil ama bununla alakalı içeride bir kişi bile ağzını açmıyor.

Tekrar söylüyorum hiçbir Beşiktaş'lının üzülmesini istemem bence olmayacak. İlk de buraya yazıyorum bunu.

Çevrimiçi Necmi

valla oyun böyle oynanıyor bizim ligimizde. tekbir örnek melo bu sene kırmızı kart görmeden sezonu tamamladı. belki de geçen sezon böyle bir oyuncumuz olmadığı için şampiyon olamadık.
o senin dediğin gibi değil malesef  melo emre bizde olsa her maç kırmızı görürdü
sen sanıyormusun müsamaha gösterecekler bunun yolu o değil biz sadece eksik kalırız agresif olmadan bile bizi eksik
bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar ellerine imkan verirsen bunu haklı yere yapmış olurlar.

Çevrimdışı safa burak

Geceleri uyumadan sabahlar ettik..
Ergin aslanmisin be mubarek😁
Her gece atiyor bu tweeti isin kotusu de bazen 2 de falan atiyor kafa guzel herhalde

Çevrimdışı Onur Can

Baska yerler renkliler oluyor herhalde. Tabi bizim ugrastigimiz oyuncunun bizi istemeyip fb/gs'ye gitmesi kötü olur. Aklima Van Persie geliyor, biz istedik Fener'e gidecek gibi. Sen de onu kast ettin herhalde. Van Persie için girisim var demektir bu, çok güzel haber, yönetim hedefleri büyük tutuyor  :kop:

Çevrimdışı safa burak

Milosevic isi ne oldu ciddi mi

Çevrimdışı Anıl

İçimizde fenerli falan yok yani rezil olma ihtimalim çok düşük.. Benim tahminimce gelmeyecek bunu ilk başta söyliyim. Bana gelen bilgi.

RVP için yıllık 5 milyon euro teklif edildiği ve anlaşıldığı yönünde cumartesi günü söylendi. 1 hafta 10 gün sabır diye hiçbir yere yazmadım.Benim transfer konularında muhattapım 2. 3. isimler değil ama bununla alakalı içeride bir kişi bile ağzını açmıyor.

Tekrar söylüyorum hiçbir Beşiktaş'lının üzülmesini istemem bence olmayacak. İlk de buraya yazıyorum bunu.
Olmaz ama olur da RVP bize gelirse ne dalga geçerim varya twitterda :D

Çevrimdışı Abdullah

Gelmezzz :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz falan ehehe neyse yok öyle bir şey :)

Bekleyelim ben mutsuz olacağımız birinin geleceğini hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı Tugay

Bir taraftan yıllık 5 milyon vereceğiz diğer taraftan 4.5'e Dzsudzsak'ı kaçıracağız.İlginç strateji yapıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Almak isteriz de maddiyat işte abi. :) sponsorun vs döndüğü iş rvp değil de keşke dzeko olsa ama ben remy gelsin yeter düşüncesindeyim. motta tosic konusunda haklısın şahsen ben çok dikkat etmiyorum. Hatta bir ara sola remy ileri uca kiralık mitro konuşuyorduk remy sürekli içeri gireceğinden motta orda daha iyi durur dedik. Ondan dolayı motta yazıyorum.
canım rüyadan bahsediyoruz hadi alamadık bari rüyalarımızı küçültmeyelim :D

Çevrimdışı Baba1903

Abi düşünsene mal fenerlilerin bize gelen Rvp'yi havaalanına karşılamaya gittiğini :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

canım rüyadan bahsediyoruz hadi alamadık bari rüyalarımızı küçültmeyelim :D

:D valla burda öyle rüyalar, hayaller tasarlayacaklar var ki dzekolar falan yedek kalır. :)

Çevrimdışı yagiz1903

Bir taraftan yıllık 5 milyon vereceğiz diğer taraftan 4.5'e Dzsudzsak'ı kaçıracağız.İlginç strateji yapıyoruz.
Sponsor orada devrede denildi. İşin enteresan tarafı bana bu bilgiyi veren basına hiç düşmeden söyleyen kişi.. Az çok takip edenler bilir Van Persie'ye teklifi 29 Haziran'da yazmıştım. Sonra haber oldu

Çevrimdışı Kadir G.

Sadece havaalanına gidip welcome to robin van persie yazarlar bir ingilizce faciası daha yaşanır diye gelsin isterim yoksa eplde 190 gol atmış çok önemli değil. :)

Çevrimdışı can1903

Beşiktaşa'mı glemeyecek yoksa Türkiyeye mi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Dış basını baz alırsanız yanıltır. Bir mevki için 3-4 bazen 5 oyuncu ile anlaşılıyor. Ersan'a teklif gelirse gidecek zaten. Gökhan Töre için sanmıyorum 18'i 15'i bulursa gider. Birkaç kişi yazmış forvet için ama yukarıda da  yazdım forvetle alakalı mahçup olmak istemediğim için yazmıyorum.(Ki olacağımı biliyorum)
bu gün başkan adeboyar için taraftar ne düşünür acaba diye sorduğunu duydum eğer doğruysa
valla öyle bir hata yaparsa ingilteredeyse orda kalsın hiç buralara gelmeye bile yeltenmesin bence