2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12921512 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İçimden bir ses yarın kap gelecek diyor. Rhodolfo için diyor ama içimdeki ses. Öğleden sonra diyor 16.00 - 18.00 arası diyor.

Çevrimdışı Abdullah

İçimden bir ses yarın kap gelecek diyor. Rhodolfo için diyor ama içimdeki ses. Öğleden sonra diyor 16.00 - 18.00 arası diyor.
içindeki sese söyle bi daha bi baksın abi o douglasdır douglas rhodolfo olsa duramazsın  :evillol:

Çevrimdışı Onur Can

Hayatimda ki gördügüm en detayli iç ses olabilir. Rhodolfo'yi ben pek istemiyorum açikcasi..

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 02:47:38 bleartomcat ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Yasak Kelimeler İçeren Mesajlar Gönderilmesini Engelleyen , Bununla İlgili Smf Eklentisi YYazabilirsiniz
@Necmi
var zaten ama kullanmak şık olurmu bir sürü küfürü engelledik ama nokta koyup gene yazıyorlar
ama bilmedikleri bir küfürü yazar yanlışlıkla düşünmeden yazdı diyip siler geçeriz ama o küfürü yasaklı listeye
yakalanmayacak şekilde yazdığı an direk forumdan atılır. sorun bir şeyleri yasaklamak değil aslında bunu kendi oto kontrol sistemleriyle
yapmaları gerekiyor Burası Beşiktaşa ait çok az olan paylaşım yerlerinden biri her Beşiktaşlının burayı koruması gerekir
ciddi boyutta buradan başka birde forza var forzanın kendi kıstasları var TC ile üyelik alıyor isim soyad zorunlu
bir çok memur arkadaş bu nedenle üye olamıyor ve burayı katı diyorsunuz ama birde forzayı görün çok daha sert uygulanan bir
yapı var eleştiri olarak söylemiyorum demekki gerekli görmüşler birde 18 yaşını doldurmadan üye olamıyorsun

Çevrimiçi Necmi

yanlış sesler duyma kapat içini :bandit:
ne sen söylemiş ol nede biz duymuş olalım

Çevrimdışı talha

Arkadaş millet manyamış ya.  Adamlar transfer haberi çıkmıyor diye yönetimi yatıyor sayıyor ne güldüm gece gece yoksa haber sızlamadı falan onu hiç saymıyorlar :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

%90 2 tane.. Biri bu hafta olur. Diğeri teklifler beklendikten sonra (Pedro,Milo,Ersan)
Ersan tekrar gündeme gelmiş diye duydum
satılma ihtimali var birde Töre gidici ama 18 altına düşünmüyorlarmış  @yagiz1903

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/618203437407281152

Bu Estudiantes neyin kafasını yaşıyor? Satın almak için teklif yapsalar tamam da şu an takımda 11'e ilk yazılacak adamı niye kiralık gönderelim?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı talha

Ersan tekrar gündeme gelmiş diye duydum
satılma ihtimali var birde Töre gidici ama 18 altına düşünmüyorlarmış  @yagiz1903

Ersan ya da Milo kalır Milo sıkıntılı seneye bu piyasasını koruyabilecek mi hoş Şenol hoca piyasaları her zaman coşturdu ama bilemedim sonuçta yarı da 1 e alıp 5 e sarmak gibi Portonun Bike başaramadığı bir olayı da tarihimize yazılmasını istiyorum :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 03:01:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
4.5 milyon istekleri düşerse formayı giyer.

Teşekkürler bilgiler için @yagiz1903  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

4.5 istemesi normal moscovanın.

2.5-3 lere kadar düşer.

onuda imza parası diye saysınlar, verip alsınlar. Sola alacak adam kalmıyor kalbur üstü.

Çevrimiçi Necmi

Zapata out toloi in.

O değil de şu kadroda öyle aşırı isimli kimse yok ama taş gibi kadro. Kurabilsek snırları zorlayıp bunun üstüne yıldız isteriz diyen çıkar mı acaba? Bence çıkar. :)
şu kadroyu kuracaksam törenin yerine remy i alırım forvetede dzeko yu koyarım
birde orda motto nun ne işi var rüyayı kabusa çevirir orda tosiç olur dzsutzak arkasına hücum bek olmasına gerek yokki
varsın çakılı oynasın bence zaten iki hücum bek aynı takımda yanlış karardır stoperleri çok dengesiz bırakır bir bekin hücumcu olacak
boşalttığı alanı stoperinle dolduracaksın diğeri çakılı oynayacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 03:05:29
  • Beşiktaş / Bodrum

Tahminim 3.5 civarına alacağız Macar'ı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Matias Silvestre is a priority for Sampdoria.The company aims to retain the Sampdoria defender with a two year contract and Wednesday could be an important day.Meanwhile, from a record entry of the last hours. Besikta s are serious and want to get to Silvestre, ongoing contacts. Developments in the coming hours.Between renewal with Samp and the inclusion of Besiktas, the evolving situation. In a few hours it will all be clear ...
Şöyle bir haber de var 4saat önce girilmis

Çevrimdışı Anıl

birde orda motto nun ne işi var rüyayı kabusa çevirir orda tosiç olur dzsutzak arkasına hücum bek olmasına gerek yokki
varsın çakılı oynasın bence zaten iki hücum bek aynı takımda yanlış karardır stoperleri çok dengesiz bırakır bir bekin hücumcu olacak
Dzeko'yu nasıl koyacağız @Necmi abi imkansız :D

Çevrimdışı yagiz1903

Dış basını baz alırsanız yanıltır. Bir mevki için 3-4 bazen 5 oyuncu ile anlaşılıyor. Ersan'a teklif gelirse gidecek zaten. Gökhan Töre için sanmıyorum 18'i 15'i bulursa gider. Birkaç kişi yazmış forvet için ama yukarıda da  yazdım forvetle alakalı mahçup olmak istemediğim için yazmıyorum.(Ki olacağımı biliyorum)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 03:10:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzeko'yu nasıl koyacağız @Necmi abi imkansız :D

Bence de :D Ama alırsak sana ne olacağını hepimiz biliyoruz grupta  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Dış basını baz alırsanız yanıltır. Bir mevki için 3-4 bazen 5 oyuncu ile anlaşılıyor. Ersan'a teklif gelirse gidecek zaten. Gökhan Töre için sanmıyorum 18'i 15'i bulursa gider. Birkaç kişi yazmış forvet için ama yukarıda da  yazdım forvetle alakalı mahçup olmak istemediğim için yazmıyorum.(Ki olacağımı biliyorum)

yahu ersana kim niye teklif versin bir daha. bir tren geldi 30 sene sonra kente, o an kaçırdık, daha da gelmez. :))

Çevrimdışı Kadir G.

Almak isteriz de maddiyat işte abi. :) sponsorun vs döndüğü iş rvp değil de keşke dzeko olsa ama ben remy gelsin yeter düşüncesindeyim. motta tosic konusunda haklısın şahsen ben çok dikkat etmiyorum. Hatta bir ara sola remy ileri uca kiralık mitro konuşuyorduk remy sürekli içeri gireceğinden motta orda daha iyi durur dedik. Ondan dolayı motta yazıyorum.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 03:13:38 Kadir Güney ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 03:11:52
  • Beşiktaş / Bodrum

Önemli olan Macar ve Douglas şuan için  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Geceleri uyumadan sabahlar ettik..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Mahcup olmak hangi anlamda? :)

Artık her harfte bir şeyler bulmaya çalışıyorum.

Benim iç sesim yanılmaz. sık sık tartışırım.

Rhodolfo hayırlı olsun.