2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920372 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Dream Team :super: :super:

Zapata out toloi in.

O değil de şu kadroda öyle aşırı isimli kimse yok ama taş gibi kadro. Kurabilsek snırları zorlayıp bunun üstüne yıldız isteriz diyen çıkar mı acaba? Bence çıkar. :)

Çevrimdışı atalay

Tamamlayıcı olarak. Madem seri, hızlı, manevralı stoper istiyorsunuz.  :eyes

Çevrimdışı TALAT

Malesef bizde böyle adamlar cok kirmizi kart görür. Bizim aleyimize olunca hakemler adil olmayi cok seviyor. Ama yinede gelsin derbilerde böyle iki tane adam lazim bize.

görsün. bence bu sene takımdaki en büyük eksiğimizdi. gaddar, hakemle didişcek, rakip oyuncuları bozcak, kavga etcek adam lazım bize. bu sene şöyle adam ittirmekten, kafa gömmekten kırmızı kartımız olmadı. çizgiye bastın basmadın, parmağı yüzüne geldi gelmedi, küfür etti etmedi, gole giden adamı düşürdü.

gs maçında veli kırmızı kart gördü saçma sapan sebepten bizden kimse kavga çıkarmadı. eskiden böylemiydi. zago, ilhan, nouma bi sarardı hakemin etrafını birinci çıktıysa diğeri çıkmıyordu.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Alper1903

Bu manevrayı alamayıp direk rakibe tosluyor  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

ayakkabılarını alıp gelicek sadece :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Kramponlarını çıkartmadan çıkar maça :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

İkisi aynı anda gelirse iyi olmaz :D

Biri gelsin yanına da daha çabuk biri alınsın :icool:
kim gelirse gelsin ama birileri gelsin artık  :evillol: kap olsun kap :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cartographer

Yani yazmayayım dedim ama dayanamadım, Q7 rakibine tekme attığı için  daha 1 saat önce birileri tarafından hain ve istenmeyen adam ilan ediliyorken, nasıl oluyor da hakeme kafa atıp, rakibini tokatlayan bu adamı(Douglas) yine aynı kişiler baş tacı yapıp Beşiktaş'a isteyebiliyor? Ne dümen dönüyor burada gençler? Hele bir aydınlatın beni.

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı TALAT

Yani yazmayayım dedim ama dayanamadım, Q7 rakibine tekme attığı için  daha 1 saat önce birileri tarafından hain ve istenmeyen adam ilan ediliyorken, nasıl oluyor da hakeme kafa atıp, rakibini tokatlayan bu adamı(Douglas) yine aynı kişiler baş tacı yapıp Beşiktaş'a isteyebiliyor? Ne dümen dönüyor burada gençler? Hele bir aydınlatın beni.

oyuna, hakeme isyan edip attığı için istiyoruz, spekteküler hareketi beceremeyip kendine kızıp tekme atanı değil .

Çevrimdışı Atkar

Ersan +4
Milo +4
Pedro +5
Veli +4
Ozi +5
Kerim +4.5
Veli +4.5
Sosa +7.5
Töre +15'e bana göre hala satılabilir.Ben umutsuzluğa kapılmadım hiç bir zaman ama artık malesef kapılıyorum.Bu ligde fener-gs hamza hamzaoğluyla bile şampiyon olabiliyor fakat bjk olamaz malesef.Bize gerçekten winner hoca lazımdı Şenol güneşte yeterli gelmiyor bana.Kalecimiz yok-Stoperler perişan-sağ/sol bek yetersiz-takımın en iyisi Ba'yı sattık kadroyu daha iyi hale getirecek hamleler yapmıyorduk.4 yılda TD seçimleri full yanlıştı.Aybaba geldiği zaman sistem hocası gelmeliydi Ralgninck/Bielsa hatta Van gaal bile gelebilirdi.2 yılın sonunda çok iyi verin alabilirdik,olmadı.Şimdide direk winner hatta isimde belli Luce gelmeliydi.Oda istemedi,olmadı.Satsbildiğimiz futbolcuları satalım borç mu ödenir,stad mı yapılır bilemem.Yazdığım futbolcuların satılıp Duzdek/Douglas-Kiralık Remy/Kiralik Fer gibi isimler gelsin hem mali açıdan baya bir artıya geçeriz hemde yömetimin hedeflerine yeter.3.lük nasıl olsa en büyük başarımız..

Çevrimdışı Tolga

kim gelirse gelsin ama birileri gelsin artık  :evillol: kap olsun kap :D
Çok yakında...

Klasik KAP fotosunu koymayacağım mera etmeyin :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: :kop:

douglası demeyecediniz araplara özel ilgimiz var bizim  :evillol:
:super:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

goy goyundayız biz o işin defansa sert yıkılmayan birini istediğimiz mağlum kart görsün demiyoruz tabi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Bence %70
Yonetim transfer konusunda %70 basarili olsa ben takimi sampiyon sayarim...  :bandit:

Bence %45-55 arasi degisir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sedat_BJK

sanırım sırf kişisel gerginliğinden, egolarından, takıma hiç faydası olmayan bir anda gereksiz bir tekmeyle, takım agresifliğini artıracak, gerektiğinde şşşt bir dur hele diyecek, hakem karalarında ki haksızlıkla takıma verilen zarara dayanamayıp atılan tekme arasında bir fark olsa gerek...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

ramon motta ne gol attıydı beee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

arkadaş bu transfer sezonları bizim için öyle bir eziyetli ki, medyada balon transfer haberi bile yok.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cartographer

oyuna, hakeme isyan edip attığı için istiyoruz, spekteküler hareketi beceremeyip kendine kızıp tekme atanı değil .

Sebebi ne olursa olsun, yanlışa yanlışla cevap verilmez, hele ki bizim gibi hakemden çok çeken bir takımın böyle bir lüksü yok.

Çevrimdışı Ersoy

Melonun bu sezon nasıl her maçta hakemi mum ettiğini gorduk aynı sekilde emreninde.Bize de bu tarz hakeme baskı uygulayacak rakibin gözünü korkutacak adam lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ALI RIZA

O dümenin Rüzagarı ters esince tozdan dumandan etkileniyorlar @cartographer

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Melonun bu sezon nasıl her maçta hakemi mum ettiğini gorduk aynı sekilde emreninde.Bize de bu tarz hakeme baskı uygulayacak rakibin gözünü korkutacak adam lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle olsa bile bize farketmez. Hiç mi hiç sanmıyorum :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

Sebebi ne olursa olsun, yanlışa yanlışla cevap verilmez, hele ki bizim gibi hakemden çok çeken bir takımın böyle bir lüksü yok.

valla oyun böyle oynanıyor bizim ligimizde. tekbir örnek melo bu sene kırmızı kart görmeden sezonu tamamladı. belki de geçen sezon böyle bir oyuncumuz olmadığı için şampiyon olamadık.

Çevrimdışı yagiz1903

Olumlu veya olumsuz bir yorum yapmıyorum ama Fikret Orman yönetimi varken Quaresma imkansız.

Çevrimdışı Abdullah

Dream Team :super: :super:

yaz evladım oraya bi campbell bi tosic  :bandit: ileriye de dzeko yaz öyle rüya mı olur :evillol: gerçi o da rüya gibi şu an ama  :iblush: