2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887273 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı COB

Bu arada Nani gercekten saglam sozlesme yapmis.

3.5 milyon euro garanti.
Mac basi 20 bin euro
Imza parasi 1.5 milyon euro
Bonuslar 200-300 bin euro.

Adam yilda 30 mac oynarsa (3 kulvarda)

3.5 + 0.6 + 0.5 (imza parasi bir yillik) = 4.6 milyon euro + bonuslar = 5 milyon euro gibi bir rakam cikiyor yilda.

rvp da asagi yukari bu paralarla gelir. Sadece iki futbolcu 10 milyon euro maliyet yapiyor.

Bu transferler tutmasa fb cok buyuk ekonomik darbe yer.

Çevrimiçi Samet Ç

Thibaut ‏@thibautjr  · 4 sa.4 saat önce 
Çeviriyi görüntüle
#Mercato : Suite au départ de Demba Ba, Besiktas pourrait formuler une offre de 6M€ pour Klaas-Jan Huntelaar
Umarım doğru değildir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3.5 milyon euro garanti.
Mac basi 20 bin euro

3.5 + 0.6 + 0.5 (imza parasi bir yillik) = 4.6 milyon euro + bonuslar = 5 milyon euro gibi bir rakam cikiyor yilda.

rvp da asagi yukari bu paralarla gelir. Sadece iki futbolcu 10 milyon euro maliyet yapiyor.

Forma satışı, kombine satışı ve eğer katılım olursa şampiyonlar ligi gelirleriyle bu paraların fazlasını çıkartırlar. Çok fazla hesap yapmaya gerek yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

3.5 milyon euro garanti.
Mac basi 20 bin euro

Eee adamlar bu kadar transfer yapmışlar
ayıp olmasın verirler kupayı zaten ;)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

buraya yükleyebiliyormuyuz olursa yükleyim @Hasan Tahsin

Sitedeki diğer arkadaşlara sor istersen ben pek anlamıyorum. @Çağrı @ONUR KOLCU @ahmetx
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Forma satışı, kombine satışı ve eğer katılım olursa şampiyonlar ligi gelirleriyle bu paraların fazlasını çıkartırlar. Çok fazla hesap yapmaya gerek yok.

Valla uzamasın diye yazmak istiyorum ama 15 milyon lira gibi bir para nasıl forma ve kombine satışıyla karşılanacak :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı COB

Sadece Nani ve Rvp. Bunlarin bonservislerini, diger futbolcularin maliyetlerini hic yapmadim.

Diego bile 4 milyon euro civari aliyor,  Sow 3 milyon civari.

Sampiyonlar liginine katilsa bile 20-30 milyon euro kazanirsin,  ya katilamazsa? Gs 3 yildir katiliyor ama borclari artiyor.

Gene en iyi idare edilen kulup biziz bence.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

demek istediğim bütçen çok fazla ise oyuncu alırken daha rahat alırsın kısa sürede alırsın , az bütçe ile 3-4-5 tane transfer yapmak istediğinde hepsini mümkün oldugunca az fiyata kapatmaya çalışırsın buda pazarlık demektir vakit demektir , ben çok sakinim mesela ayrıca eto nani podolski vb yıldızlar geldiği içinde mutluyum , bugun haber sitesine girdim başlık var meta vardar.... hayatta okumam umurumda bile değil yok çebi hakkında şöyle demiş filan demiş beni gram ilgilendirmiyor , o haberi açıp okuyan insanda bizim spor medyamıza prim yaptırıyor bence , adamlar bakıyor taraftar bunlardan hoşlanıyor sürekli gerginlik yaratmaya çalışıyorlar. bide bu sosyal medya kullanımı 8-10 yaşındaki çocuklara kadar düştü adam vodafone arena sayfasında resme yorum atmış q7 gelsin fikret gitsin filan 200 kişi beğenmiş altında kavga ediyorlar  :s20: acaba diyorum ben tuhafmıyım ? beni ilgilendiren tek şey futbol çünkü , sahada oynanan oyun , teknik , taktik bunlar ilgimi çekiyor benim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla uzamasın diye yazmak istiyorum ama 15 milyon lira gibi bir para nasıl forma ve kombine satışıyla karşılanacak :D
milyona yakın forma satıyorlar senede, 30.000 kombine satsalar minimum 2500 liradan 75 milyon tl yapar. Al sana hesap. Şampiyonlar ligi katılım ve tv ücretleri bu maçlardaki hasılatları yazmadım bile.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GökhanG

Yapma yahu ne mayısı oldu olacak hiç açmayalım. :) ocak gibi biter tahminimce.
Ne diyim.. İnşallah :ok:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Kadir G.

Formadan 40 lira kalıyor. Cl den sadece bu ikisinin bir yıllık maaşlarını çıkarabilirler.

Kombineye pek bir şey demiyeceğim. Bunlar geldi diye var olanın üstüne 10 bin kombine daha satabiliyorlarsa satsınlar sadece naninin senelik maaşını ödüyor çünkü.

Çevrimdışı atalay

Holebas | 1.8 milyon £

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaş yıldızlarıyla başarılı olmadı dediğiniz dönemlerde,dönemlerinin mevkilerindeki en iyi oyuncuları bizim takımdaydı (MAF,Şifo Mehmet, Sergen, Cordoba, Gökhan Keskin,İlhan Mansız, Nouma, Guinti). Buradaki ayrımı iyi yapmamız gerekiyor. Takımca iyi oynadık ama kritik bölgelerde o senelerin en iyi ve fark yaratan oyuncuları bizdeydi.

Malesef katılmıyorum. Biz de Metin Ali Feyyaz Sergen Şifo  oynarken Fenerbahçede ve Galatasarayda Schmacher, Tanju, Rıdvan, Aykut, Oğuz, Kosecki, Prekazi,Simoviç vs. vs. vardı Biz takımdık ondan başarılı oluyorduk. Yeteneklerimizde vardı eyvallah ama Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok önünde değildi. Herkez takım için oynuyor herkez beraber hareket ediyordu.Hem saha içi hem saha dışı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Malesef katılmıyorum. Biz de Metin Ali Feyyaz Sergen Şifo  oynarken Fenerbahçede ve Galatasarayda Schmacher, Tanju, Rıdvan, Aykut, Oğuz, Kosecki, Prekazi,Simoviç vs. vs. vardı Biz takımdık ondan başarılı oluyorduk. Yeteneklerimizde vardı eyvallah ama Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok önünde değildi. Herkez takım için oynuyor herkez beraber hareket ediyordu.Hem saha içi hem saha dışı.
Demek istediğim fark yaratan oyuncularımız vardı. Yıldız ayrı bir şey fark yaratan oyuncu ayrı. Sergen çıkıp maç kazandırıyordu, Şifo çıkıp olmadık bir gol atıyor maç kazandırıyordu, Cordoba kaleyi kapatıyor gerekirse asist yapıp maç kazandırıyordu, İlhan Mansız tek başına maç alıyordu. Şu an ki kadromuzda çıkıp tek başına maç alabilecek bir tane adam gösterebiliyor musun? Bu çok önemli bir olgu Türkiye'de maç kazandıran oyuncun yoksa kritik maçlarda tökezlersin iki iki dört. Onlarca örnek sayabilirim. Geçen sene Sneijder, ondan önce Drogba, Alex, Pierre Van Hoijdong, Hagi. Bu liste gider, yıldız ayrı bir şey maç kazandıran oyuncu ayrı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA |
TFF 2015-2016 Futbol sezonun İsmini HASAN DOĞAN Sezonu olarak belirledi :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Evren Rvp ile yemek yenildi ama kendisi ile transfer görüşmesi olmadı diyor Affelay içinmiş o görüşme.  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

bugünde mi transfer yok  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Anıl

Yazının tamamını okumadın galiba @Anıl
Aynı şeyi soyluyorum zaten ince eleyip sık dokuyoruz farkındayım ama ortada bir sıkıntı olduguda bir gerçek..
Geçen de Haberlerdede soylenmişti galiba Ba ve Atonçdan gelen paranın bir kısmının stad inşaatında kullanılacagı... Yada yönetimden birisi demişti tam hatırlayamadım emin olmadığım için yazmıyorum...
Zaten ne satıştan kazandığımız parayı nakit aldık ne de alıcağımız oyuncuların parasını nakit ödeyeceğiz. O yüzden nakit gelen stada gider bizde oyuncuları taksitle alırız bu kadar basit

Çevrimdışı Anıl

SON DAKİKA |
TFF 2015-2016 Futbol sezonun İsmini HASAN DOĞAN Sezonu olarak belirledi :claps: :claps: :claps:
Neyse ki yine bizi şampiyon yapacaklar :ebebe:

Çevrimdışı talha

milyona yakın forma satıyorlar senede, 30.000 kombine satsalar minimum 2500 liradan 75 milyon tl yapar. Al sana hesap. Şampiyonlar ligi katılım ve tv ücretleri bu maçlardaki hasılatları yazmadım bile.

Serhat bir zaten adamlar her sene kombine fiks satıyor. Formadan da şöyle diyeyim Kjaer ve Nani nin parasını karşışayabikmeleri için 1 milyona yakın satmaları lazım.  İşi içine Rvp falan girerse ı sayı olur mu 2 m :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şöyle bir pozisyonda bu pazartesi boş geçirilmemeliydi kesinlikle. Ama acelemiz yok tabi. Geçen sene de aynı masalları duydum ben. Sonra Arsenal maçından sonra sosa erken gelseydi elerdik ağlaşmalarına donmuştu iş :-)

Çevrimdışı Anıl

Holebas | 1.8 milyon £
Aslında Tosic'i sol stoper olarak kesinleştirip Holebası almak lazım. 2.5 milyon euro hiçbir şey. Sol stopere 3-4 vereceğimize Holebas'a 2.5 verip Tosic'i sol stoper oynatalım :)

Çevrimiçi Samet Ç

Affelay ile ilgileniyorlarmış herhalde.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

üşenmedim saydım (saymadı) sabahtan beri bjk 40 kez fb 86 kez konuşulmuş...  :D  boşverelim feneri bizden ne haber :D remy istanbulda çorbacıda yakalanmış doğrumu  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."