2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12883934 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

https://twitter.com/mozgursancar/status/618056033475424261

mete vardar görevinden ayrılmış mı ?

adam da tv den ögrendi aslında ANÇ konuşurken.
istifa etmedi sadece görevinden ayrılmak zorunda kaldı
orman ve anç kimseye danışmadan böyle bir karar aldılar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Remy nin bugün İstanbulda bir Otelden çıkış yaparken görüldüğü soyleniyor :money:
Türkiye'de çok fazla siyahi insan var benzetmiş olmasınlar  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Araştırmadan yorum yaparsan düşüncen o olur. Sermaye arttırımı futbolcu ve personel maaşları için yapıldı zaten. :)
Stadı napacan ozaman ??
Elimizde 22 milyon € var ve biz hala transfer yapmıyruz şana kadar bu kadar para ile çatır çatır transfer yapmamız gerekiyordu , Tamam ince elenip sık dokuyoruz fakat ortada bir sıkıntı olduğu da ortada , Bu durumda bu paranın bir ksmının stada ayrılacagını düşünmek çok normal ki bence %100 böyle :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

yine zaytung a haber olduk
gülüyoruz ağlanacak halimize...

"Almanya kampına katılamayacağı açıklanan Veli Kavlak ile Beşiktaş, 2015-2016 sezonunu resmen açmış oldu."

Çevrimdışı COB

Ospina

Beck -    Douglas -  Toloi -    Tosic

Veli (Muntari) - Tolgay

Gökhan          Sosa.        Dzudzsak

Immobile (Remy)

Çevrimdışı Sarp

Benim programdan yakalaya bildiklerim:(Mete Vardar Radyo Spor Röportaj)

Kulübe manevi borcum vardı. Bunu ödemek için görev aldım.
Bazı arkadaşlarımız kamera önünde bazısı kamera arkasında çalıştı.
Sayın Anç 16-17 kez teşekkür etti. Ben beşiktaş için mücadele ettim. Ben
onun basın toplantısında hiç bişey anlamadım. 7 ay hiç anlaşamasak da çalıştık.
Bence artık yeter. Şenol Güneş'de, oyuncular da kırgın. Tamam artık konuşmayacağım.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 17:06:41 Sarp ]

Çevrimdışı Anıl

Stadı napacan ozaman ??
Elimizde 22 milyon € var ve biz hala transfer yapmıyruz şana kadar bu kadar para ile çatır çatır transfer yapmamız gerekiyordu , Tamam ince elenip sık dokuyoruz fakat ortada bir sıkıntı olduğu da ortada , Bu durumda bu paranın bir ksmının stada ayrılacagını düşünmek çok normal ki bence %100 böyle :bandit:
Çatır çatır transfer yapınca Quaresma gibileri geliyo işte. Çatır çatır yapmaya gerek yok sakin sakin doğru transferler yapalım yeter :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bakkali zu Valencia.

Çevrimdışı Kadir G.

Stadı napacan ozaman ??

Stad ocakta hazır olur acelesimi var. 20 milyon harcarsak 2 bin kişi mi çalışacakmış? :) acelesi olan futbolcu transferi. 6 kişi alınacak 20 milyon var stada verip 10 milyonla transfer yapılacağını düşünüyorsan bilemem. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben olaya biraz farklı bakıyorum. Kötü ihtimalden yola çıkarak düşünecek olursak oynanacak olan 34 lig maçından 4  derbi maçını kaybettiğimizi varsayalım. Geriye kalan 30 lig maçında mazeretsiz favori Beşiktaştır ve bu maçları bu kadro kazanabilecek kapasitedir. Burada o geldi bu gittiden çok Şenol Hoca takım olgusunu nasıl kazandıracak ve bizim futbolcuların lig içinde zaman zaman düşen motivasyonlarını nasıl diri tutacak bu gibi konular önemli. Sonuçta tarih boyunca Beşiktaş başarılı olduğu yıllarda dahil hiçbir zaman için yıldızlarıyla şampiyon olmadı, ne yaptıysak takımca yaptık.Bence transferden önemlisi takımın eşit dağılımlı olarak takım gibi olması. Belki de şuan da hesapta kitapta olmayan bir futbolcu mesela Oğuzhan mesela Kerim mesela gelirse Remy üst düzey bir performans sergileyecek ve olsun diye ümit ettiğimiz transferlerin hepsini taca çıkaracak.

Ben ümitsiz değilim arkadaş. Şenol Hocaya güveniyorum. O bu işin içinden çıkacak.
Beşiktaş yıldızlarıyla başarılı olmadı dediğiniz dönemlerde,dönemlerinin mevkilerindeki en iyi oyuncuları bizim takımdaydı (MAF,Şifo Mehmet, Sergen, Cordoba, Gökhan Keskin,İlhan Mansız, Nouma, Guinti). Buradaki ayrımı iyi yapmamız gerekiyor. Takımca iyi oynadık ama kritik bölgelerde o senelerin en iyi ve fark yaratan oyuncuları bizdeydi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Remy nin bugün İstanbulda bir Otelden çıkış yaparken görüldüğü soyleniyor :money:

Saatçi olmasın o ?
nereye gittiğini de söylediler mi tezgah açmak için :)

Çatır çatır transfer yapınca Quaresma gibileri geliyo işte. Çatır çatır yapmaya gerek yok sakin sakin doğru transferler yapalım yeter :)
Yazının tamamını okumadın galiba @Anıl
Aynı şeyi soyluyorum zaten ince eleyip sık dokuyoruz farkındayım ama ortada bir sıkıntı olduguda bir gerçek..
Geçen de Haberlerdede soylenmişti galiba Ba ve Atonçdan gelen paranın bir kısmının stad inşaatında kullanılacagı... Yada yönetimden birisi demişti tam hatırlayamadım emin olmadığım için yazmıyorum...

Çevrimdışı Jukebox

Ben 15 yasindayim genelleme yapicak olursak forumun buyuk bolumunden kucugum.Ben burda bazi besiktasli abilerimin sampiyonluga, takima inanci olmadigini diger takimlarin yaptiklari transferlerin onlari etki altina aldiklarini goruyorum.Bu beni uzuyor.Biz buyuk besiktasin buyuk taraftarlari,biz umudumuzu kesersek sahada oyuncularimiz nasil oynayacak. Biz inanmazsak onlar nasil konsantre olacaklar...Yonetimi,oyunculari,menajerleri,teknik direktorleri vs. elestirelim ama isimler uzerinden besiktasa tepki koymayalim.Aslolan besiktas'dir.. ve son olarak biz kucuklere boyle ogretmeyin gostermeyin biz de besiktasliligi abilerimizden babamizdan ogreniyoruz sonucta.

Çevrimdışı ayayhan

Beşiktaş yıldızlarıyla başarılı olmadı dediğiniz dönemlerde,dönemlerinin mevkilerindeki en iyi oyuncuları bizim takımdaydı (MAF,Şifo Mehmet, Sergen, Cordoba, Gökhan Keskin,İlhan Mansız, Nouma, Guinti). Buradaki ayrımı iyi yapmamız gerekiyor. Takımca iyi oynadık ama kritik bölgelerde o senelerin en iyi ve fark yaratan oyuncuları bizdeydi.

işte bu fark yaratan oyuncu takım içinde kritik kelime bu 
çünki bunların hiçbiri başka takımda o farkı yaratamadı

bize yıldız değil fark yaratan takım oyuncusu lazım

Saatçi olmasın o ?
nereye gittiğini de söylediler mi tezgah açmak için :)
He Saatçiler LUKS Otelerde kalıyorlar zaten dimi :biggrinking:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

mete vardar da işler karıştı
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 17:46:41 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Anlamadığım nokta Loic Remy'i benim diyen türk gazeteciye göstersen tanımaz. Nerden anlamışlar Loic Remy olduğunu?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaşlar beşiktaş forumundayım dimi ? yanlışlık olmasında. Yorumları okuduğumda kendimi man city forumunda arap ların verdiği 200 milyon euro yu harcayamayan yönetimi eleştirilirken bulmuş gibiyim.

Anlamadığım nokta Loic Remy'i benim diyen türk gazeteciye göstersen tanımaz. Nerden anlamışlar Loic Remy olduğunu?  :evillol:
O kadarını bende bilmiyorum işte abi , Miletin azgzı torba değil ki , söyleniyor diye yazdım bende oyuzden :)

Çevrimdışı Çağatay

kaynak ver olm sende :)
hangi otelden çıkmış söylemezsen
yada fotosu filan yoksa biz nerden bilelim
5 yıldızlı dan mı çıktı 1 yıldızlıdan mı çıktı

Çevrimdışı GökhanG

Bu hafta içinde iki tane oyuncu gelmezse sıkıntı.. Taraftarın sabırsızlığı bi yana Şenol hoca iyidir ama bursa da ilk zamanlar bocaladı sonradan oturtabildi takımı yani transferleri bi an önce bitirip kamplarda ideal kadroyu kafasında oluşturması lazım hocanın.. Karamsar olanlara kızanları da anlamıyorum ben fb gs bizden daha iddaalı daha güçlü. Gelecek seneyle ilgili en büyük umudum stadımızın bitecek olmasıydı ama stadda mayısa doğru açılır gibi duruyor.. Durum buyken karamsar taraftarlara kızanları ve herşeyi toz pembeymiş gibi görenleri anlamıyorum ben.. Anlatın diyin şöyle şöyle olacak biz de şampiyon olacağız diyin eyvallah.. Karamsar olmak iyidir en azından beşiktaş kanserinin etkisini az yaşarız :ok:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar beşiktaş forumundayım dimi ? yanlışlık olmasında. Yorumları okuduğumda kendimi man city forumunda arap ların verdiği 200 milyon euro yu harcayamayan yönetimi eleştirilirken bulmuş gibiyim.
Yok burası Paris Saint German forumu  :evillol: Sen yanlış gelmişsin  :lol:
"Le transfert deviendra clair la semaine prochaine"
Korku akıl katilidir.

Yonetimin eleştirildigi kanısına nereden vardın :alala:
Sabahtan beri onlineyşm bir tane bile yönetimin eleştirildigi bir İletiye rastlamadım :alala:

Çevrimdışı ayayhan

Thibaut ‏@thibautjr  · 4 sa.4 saat önce 
Çeviriyi görüntüle
#Mercato : Suite au départ de Demba Ba, Besiktas pourrait formuler une offre de 6M€ pour Klaas-Jan Huntelaar

Çevrimdışı Kadir G.

Bu hafta içinde iki tane oyuncu gelmezse sıkıntı.. Taraftarın sabırsızlığı bi yana Şenol hoca iyidir ama bursa da ilk zamanlar bocaladı sonradan oturtabildi takımı yani transferleri bi an önce bitirip kamplarda ideal kadroyu kafasında oluşturması lazım hocanın.. Karamsar olanlara kızanları da anlamıyorum ben fb gs bizden daha iddaalı daha güçlü. Gelecek seneyle ilgili en büyük umudum stadımızın bitecek olmasıydı ama stadda mayısa doğru açılır gibi duruyor.. Durum buyken karamsar taraftarlara kızanları ve herşeyi toz pembeymiş gibi görenleri anlamıyorum ben.. Anlatın diyin şöyle şöyle olacak biz de şampiyon olacağız diyin eyvallah.. Karamsar olmak iyidir en azından beşiktaş kanserinin etkisini az yaşarız :ok:

Yapma yahu ne mayısı oldu olacak hiç açmayalım. :) ocak gibi biter tahminimce.