Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Transfermarkt'da oyle yazmiyor
Tribun Dergi @tribundergi 2 dk.2 dakika önceDusko Tosic: "Sol bekte oynadığım zaman en az 8 asist yapabilirim."Tutmayın küçük enişteyi
İsimlerle olmadığını defalarca gördük.Quaresma - Guti - Simao - Fernandes - ErnstŞu ortasaha daha önce kuruldu mu Türkiye'de ? 5. olduk ulan. Ötesi var mı 5.Biz transferlerimizi düşündüğümüz gibi yapalım her türlü oynarız şampiyonluğa. Anadolu takımlarını yenmek için böyle kadrolara gerek yok.İş derbilere kalsın sadece.Yalnız bu çok keskin. Bu sene bunlar şampiyon olamazlarsa bu yük ile nasıl ne yapacaklar göreceğiz.
Başıma bi iş gelmicekse ben bu adamdan da umutluyum bu sene demek istiyorum GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.transfermarkt.com.tr/hamza-kucukkoylu/profil/spieler/338068şenol hocanın ilk icraatı bu çocuk olacak gibi. mami ve furkan'dan umudu kesmiş
Valla dileyen istediğini diyebilir bana ama, özellikle son zamanlarda be şu transfer döneminde kendimi iyice, chelsea nin city nin transferlerini izleyen newcastle taraftarı gibi hissetmeye başladım.Bu iyi birşey en azından kabullenmek mutluluktur.
Şaka değil yalnız adamın ortalaması bu Sol bekte 4 maçta 1 asist ortlaması var.
Beşiktaş, bir dönem Barcelona'nın da alt yapısına kazandırmak istediği Cem Felek'i bugün Almanya kampına getiriyor. viA @ertansuzgun
Bari bu çocuk biraz ışık saçsa,
bence demek istediği 3 senede 12 asist yapmış geçlerde bizde 2 senelik imzaladı toplamda 8 yada 10 da olabilir diyor...gibime geldi.
Görüntü Burak kaplan vol2
önceki senelerde belki şampiyon oluruz diye umudum olurdu ama bu sene ihtimalinin umudu bile yok