2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878034 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Aziz'in niyeti bozacagi belliydi.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim başkan risk almayı sevmiyor keşke sevse. Şu adı geçen adamların hepsini alsa ne fener kalır ne gs silip süpürürüz öyle ya da böyle.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bizim orta sahada Veli-Atiba-Tolgay var ve rakibin Boateng transferini beğenmiyorsunuz :lol:

Gerekçe de Guarin'in daha iyi olması :lol:

Kusura bakmayın ama bana biraz kedi-ciğer olayını hatırlattı bu durum

Çevrimiçi Samet Ç

Napalım biz patates olduk transferde. Bunlarda bizim birinci dereceden hasmımız. Tabi ki bunların transferleri de en az bizim kadar önemli.

Hayalperest insanlardan olmadım görüyorum olayı az çok. Nani bitikmiş o bitikmiş mitikmiş bilmem. Adamlar bilenmiş. Ambargo koymak için hamleler yapıyorlar. Riske giriyorlar. Tutarsa ambargo koyarlar, tutmazsa 10 sene transfer falan çok uğraşmazlar.
20 yaşında adam almıyorlar abi ne 10 senesi. :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

10 sene kısmını anlamadım?

On sene bir daha boyle transfer hamlesi yapamazlar. Tek tuk giderler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 15:30:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
On sene bir daha boyle transfer hamlesi yapamazlar. Tek tuk giderler.

Heh şimdi oldu dedim ne oluyor adamlar en fazla 3 sene oynayacak adam alıyorlar çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Reawers

Bu gün radyo sporda Torres ismi net olarak geçiyordu sağlam duyum aldık vs. olarak inş. gelmez

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Adamların kadroda düşünmediği isimler krasic ve stoch :))

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu gün radyo sporda Torres ismi net olarak geçiyordu sağlam duyum aldık vs. olarak inş. gelmez
Torres işi ciddi sanırım ama İnş olmaz
Tutarsa Ne Ala kasıp kavurur burayı ama tutmazsa sıkıntı işte :busted_cop: :busted_cop:
Yoksa bu ligin çok üstünde Torresin kalitesi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Bizim orta sahada Veli-Atiba-Tolgay var ve rakibin Boateng transferini beğenmiyorsunuz :lol:

Gerekçe de Guarin'in daha iyi olması :lol:

Kusura bakmayın ama bana biraz kedi-ciğer olayını hatırlattı bu durum

İyi o zaman şunuda ekleyelim Schalke Boateng yerine Veliyi istiyordu
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Şimdi bunlar paranın sadece gs ye kalmaması gerektiğinden cl ye gitmeliler. Ben orda göreceğim bu takım nasıl patlıyor. :)

Teknik adamları yanal gibi presli oynayacağını boğacağını falan söylüyor ya bunlar mı boğacakmış. Olcayın beşte biri basmazlar rakibe.

Ben presin en ileri uçtan başlayacağını düşünüyorum öyle de zaten. Hatta bu nedenle Remy nin Ba dan çok daha fazla etkili olacağını söylüyorum. Şimdi soruyorum rvp gelmiş olsun o mu nani mi boateng mi maç boyu pres yapacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi bunlar paranın sadece gs ye kalmaması gerektiğinden cl ye gitmeliler. Ben orda göreceğim bu takım nasıl patlıyor. :)

Teknik adamları yanal gibi presli oynayacağını boğacağını falan söylüyor ya bunlar mı boğacakmış. Olcayın beşte biri basmazlar rakibe.

Ben presin en ileri uçtan başlayacağını düşünüyorum öyle de zaten. Hatta bu nedenle Remy nin Ba dan çok daha fazla etkili olacağını söylüyorum. Şimdi soruyorum rvp gelmiş olsun o mu nani mi boateng mi maç boyu pres yapacak.
Fener ilk turda elenir. Play Off'a kalamaz.

Çevrimdışı musacn1903

Tosici sol stopere yazın. Sol stoper olarak geldim diyor besiktasa yanlış duymadıysam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boteng ve Veli :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 15:37:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İsimlerle olmadığını defalarca gördük.

Quaresma - Guti - Simao - Fernandes - Ernst

Şu ortasaha daha önce kuruldu mu Türkiye'de ? 5. olduk ulan. Ötesi var mı 5.

Biz transferlerimizi düşündüğümüz gibi yapalım her türlü oynarız şampiyonluğa. Anadolu takımlarını yenmek için böyle kadrolara gerek yok.

İş derbilere kalsın sadece.

Yalnız bu çok keskin. Bu sene bunlar şampiyon olamazlarsa bu yük ile nasıl ne yapacaklar göreceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Nani ve Boateng aynı menajerlik şirketinin oyuncuları. Bunlar fena patlayacak.

Çevrimdışı Anıl

Torres işi ciddi sanırım ama İnş olmaz
Tutarsa Ne Ala kasıp kavurur burayı ama tutmazsa sıkıntı işte :busted_cop: :busted_cop:
Yoksa bu ligin çok üstünde Torresin kalitesi...
q7 forvette oynamaz mı :alala:

Çevrimdışı Kadir G.

Argo olacak kusura bakmayın ama menajerler çok fena geçiriyor bunlara. Mendes bize ne yaptıysa bunlara da o olacak görürsünüz.

Bize düşen doğru kadroyu kurup şampiyon olup batışlarını izlemek.

Çevrimdışı TALAT

Biz transferlerimizi düşündüğümüz gibi yapalım her türlü oynarız şampiyonluğa. Anadolu takımlarını yenmek için böyle kadrolara gerek yok.

Yalnız bu çok keskin. Bu sene bunlar şampiyon olamazlarsa bu yük ile nasıl ne yapacaklar göreceğiz.

bu ligde galatasaray bam üçlüsüyle şampiyon oldu. daha ötesi yok. geçen sene beğenilmeyen beşiktaş belki de sezonu erken açmasaydı şampiyondu. enseyi karartmaya bence de gerek yok. ayrıca 10 sene damga vuracak bir takım varsa o da beşiktaş. 2 sene oynayıp oynamayacağı adamlarla gelecek 10 seneye damga vurulmaz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Easthanbool

Ne olacak biri yine saraya çıkar,diğerinde de içlerinden biri el atar  :tabe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Savaş

Fenerin durumunu bizim yd ile olan son senemize benzetiyorum. Eger ola ki avrupada basari gelmezse fena patlicaklar. Bu kadar yük, bu kadar harcama..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun altından ya bir kredi ya sponsorluk çıkacak.

Geçen sene bile 200 milyon zarar eden takım bu sene bunları alamaz.

Büyük ihtimalle stat ve formayı verdiler birine ona karşılık krediyle dolduruyorlar takımı.

Bonservisler ve yıllıklar 100 milyon euroyu aşacak.
Ülker 5 yıllık forma+stad 150 m. dolar gibi haberler vardı..

Çevrimdışı Ozan E.

Nani ve Boateng aynı menajerlik şirketinin oyuncuları. Bunlar fena patlayacak.
Transfermarkt'da oyle yazmiyor  :alala:

Çevrimdışı TALAT

Fenerin durumunu bizim yd ile olan son senemize benzetiyorum. Eger ola ki avrupada basari gelmezse fena patlicaklar. Bu kadar yük, bu kadar harcama..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avrupadan ziyade sezon ortalarında liderden uzakta kalırlarsa o zaman krize gireceklerdir.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Anıl

Tribun Dergi ‏@tribundergi 2 dk.2 dakika önce

Dusko Tosic: "Sol bekte oynadığım zaman en az 8 asist yapabilirim."

Tutmayın küçük enişteyi :kop: