2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875564 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Valla üzüldüm ama bu iyi haber.

kesin ortasaha alınacak bu durumda.
Öyle dedi zaten tekrar eski formunu bulması için ilk yarının bitmesi lazım dedi. Ayrıca bu hafta stoper transferinin bitmesi bekleniyormuş.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet ağabey sen ne düşünüyorsun? O rakama çıkılırsa sence satılmalı mı yoksa 1-2 sene daha formayı terletmeli mi :)
sevgili kardeşim en kararsız kaldığım futbolcu g.töre , ancak 15 mil euro çok para . bu paraya 2 g.töre alabilirsek yada 10 mil euroya bir g.töre alabilirsek satılsın , yeri doldurulamayacak ise satılmasın .bilmiyorum belki de saçmalıyorum ama dediğim gibi işin içinde g.töre olunca kararsız kalıyorum . en son şöyel söyleyeyim ,yönetimin kararına saygı duyarım..

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

ntvspor övünç özdem kamptan canlı yayın yaptı   transfer hakkında şu bilgiyi verdi ; stoper douglas görüşmeler devam ediyor
rhodolf görüşmeye devam ediliyor ama douglas daha yakın , bu hafta douglas biterse sürpriz olmaz.
sol açık BALÁZS DZSUDZSÁK ile görüşmeler devam ediyor , yeni gelişmeler olursa bildiricez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 14:53:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
4.35'ten itibaren izleyin Douglas  :kop: :kop:

Cünoyu bayıltır valla  :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

ramazan köse..."zu"olmuş gençlerden.. :evillol:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 14:56:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı, bizim GS ve FB'nin  şu yapılan transferlerle ilk 11' ni ve yedektende 3 futbolcusunu koysan ve herbir oyuncu için 10 üzerinden puanlama versen toplam 140 üzerinden ,puanlar nekadar olur?

Hocam çok detay istedin be :)

Önce bir eli yüzü çıksın bence ortaya şuan her şey çok karışık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Adama yazık etmişler kırmızı kartla be @Çağrı, faulü yapan kırmızılı üstüne arkadan laf atıyor, Douglas'ın koluda resmen omza gelmiş adam yerlerde kıvranıyor  :kop: Türkiyede de malesef geleceği takım Beşiktaş olduğundan daha kolunu kaldırmadan kırmızıyı gösterir güzide hakemlerimiz   :steamed:

Çevrimiçi Necmi

Zaten bu klubun kapısından giremeyecek adamın kavgasını neden yaparız ben onuda anlamadım  :)
çok basit birileri yapılmasını istiyor gündem yaratıyor amaç yönetimi yıpratmak
Beşiktaşla ilgisi olmayan konularla meşgul etmek ve transferi sekteye uğratmak
öyle isimler konuşuluyorki olması durumunda tepki gösterecekleri bir seçenek ellerinde kalmıyor
amaç bazı şeyleri bozmak birileri kanacak bunların yarattığı sahte baskıya kadronun içine Q7 yi koyacak
ondan sonra zaten takımın içersine mikrobu enjekte ediyorsun kimi alırsan al o kadro iflah etmez
yarında bu kişiler neden alındı diye veryansın ederler gerçek gündem bulamadıkları için suni gündem yaratıyorlar

Çevrimdışı ALDENYX

Necip iyice stres olmustur ...sag bek geldi stoper alındı tolgay atibayi da hayatta kesemez..tek umudu veliye altarnatif transfer yapilmaması olur.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı talha

Veli işi olmadı ama be nedir bundan çektiğimiz artık bir tane orta saha kesin lazım ucuzundan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 15:05:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Necip iyice stres olmustur ...sag bek geldi stoper alındı tolgay atibayi da hayatta kesemez..tek umudu veliye altarnatif transfer yapilmaması olur.

Son umut Kale var daha  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Veli 2-3 ay yoksa transfer yapılacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

2 kelime birşey yazacağım istiyen okuyabilir..

Biz yıllardır böyleyiz , her sene kazmaları bize yazıp taraftarı birbirine düşüren basının en kolay gördüğü taraftarız. Ama dünya bizi en güçlü ve en kaliteli taraftar seçmişti. Haziran ayının başları , Şamil Cinaz Beşiktaş'ta.. diye geçiyordu kanallar , taraftar çıldırdı. SONUÇ= OLMADI
Cavanda'yla anlaşıldı , Kone'yle anlaşıldı Pazartesi geliyor SONUÇ = OLMADI. Mustafa pektemek'e teklif geldi GERÇEK = YOK Şimdi ise Gökhan Töre olayından vuruyorlar.. Sağlam duralım 31 Ağustos gecesi eleştirelim en iyisi..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Konu dışı olacak ama Kocan Kadar Konuş filminin sanırım 5 ile 10. dakikaları arasında bir Beşiktaş sahnesi var. O kısmı bu şekilde montajlayacak bir kardeş var mı. Çok güzel bir sahneydi.

buyur abi izle @Hasan Tahsin

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Muntari boştayken almak lazım. Elzem oldu şuan. Kimseye verecek para yok.sol kanat bile riske girdi şuanda.

Bu nani 6milyon Euro buyuk iş valla. Yabancı sınırı kalkmasa volkana 8 verirlerdi. Naniyi 6 ya aldılar. :)

Çevrimdışı Doğuhan

futbol takım oyunudur. defans işinide bütün takım yapar geçen sene Demba BA nın çıkarttı topları görmedinmi
tersi durumda iki trivella göreyim derken kalende iki gol görürsün
bu gün töreye dikkat et ilerde verdiği katkı kadar defansada veriyor.
evet olcay gelip santrafor kovalıyor tabi bunu tv de bakarak göremezsin genelde maçı stadda seyredenler olcayı çok beğenir tv de seyredenler beğenmez
bir kanat oyuncusu olarak yere göğe sığdıralamayan töre mesela sıfıra inip ceza sahasına kaç top bırakmış Q7 kaç top bırakmış olcay kaç top bırakmış
iyi oyuncu olmak bire birde adam geçmek artislik haraketler yapmak değildir sade oynayıp sonuca gitmek önemli olan olcayında yaptığı bu
Q7 ve Töre ceza çizgisi varya işte o çizgilerden öteye yeminliler geçmiyorlar ama o çizgilerin içinde olcay çok tehlikeli bir oyuncudur.
neyi tartışıyoruzki adam bedava ama alıcısı yok bütün avrupa futboldan anlamıyor herhalde menejeride tekrar Beşiktaşa yamamaya çalışıyor
nede olsa bunu isteyecek potansiyel bir taraftar var

bende canlı izledim olcayı boş adam değilim pozisyon bilgisi en yüksek kanat oyuncusudur olcay çok net bu liverpool maçınında adamıdır benim gözümde. ama anlayamadığım şey forumdan korkmaya başladım artık bir aile gibi olmuşsunuz evet güzel belki evet ama asla farklı görüş barındırılmıyor forumda anlam veremedim bu işe her şeye sert tepkiler veriliyor farklı bir şey söyleyince niye kızıyorsunuz ki dün bi arkadaşımız podolskiyi koymuş adamı rencide ettiniz hemen özelden atabilirdiniz oysa ki aranıza yeni kişilerin katılmasına niye engel oluyorsunuz siz size olacaksa whatsapp grubu yapın bize yer olmasın atıyorum güntekin onay 5-6 kişi çalışıyo diyo adamın mesleğini bırakmadınız canlı yayından gözüken çatıyla ilgili 20 kişi çalışıyordur en fazla 450 kişi içerde çalışsa stadın açılışını kaç gün farkettirir niye 430 kişi çatıyla 20 kişi içerde çalışmıyo yada daha geçen gün ömer şişmanoğlunu soyadı gibi şişman koşmaya hali olmayan önündeki topa yetişemeyen adam ilan ettiniz bunun üzerine sizden sonra ömerin maçlarını izledim eskişehirdeki dediklerinize anlam veremedim yada quaresma içinde gelsin diyen taraftarlara takınmayan sıfat kalmadı d

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sağduyu

4.35'ten itibaren izleyin Douglas  :kop: :kop:

Cünoyu bayıltır valla  :D

Zagor  :boxin:
Önüne gelene dalmış, Recep Çetin ruhu geri geliyor  :steamed: :steamed: :steamed:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Hasan Akten

Veli sakatlanmasa bile bir orta sahaya ihtiyacımız vardı. Şimdi Veli'nin sakatlığı uzun sürecek deniyor buna rağmen oraya oyuncu alınmazsa artık ne desem boş. Bir de orta saha alıp sol kanat alınmama durumu doğabilir. O daha kötü.

Çevrimiçi Samet Ç

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun  27 sn.27 saniye önce
ÖZEL: Beşiktaş, bir dönem Barcelona'nın da alt yapısına kazandırmak istediği Cem Felek'i bugün Almanya kampına getiriyor. İyi çocuk diyorlar

Çevrimiçi Samet Ç

Kevin Prince Boateng zu Fener

Çevrimdışı Ozan E.

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun  27 sn.27 saniye önce
ÖZEL: Beşiktaş, bir dönem Barcelona'nın da alt yapısına kazandırmak istediği Cem Felek'i bugün Almanya kampına getiriyor. İyi çocuk diyorlar

Gecen hafta bittigini soylemislerdi bu transferin. Umarim hayirli olur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 15:17:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Zagor  :boxin:
Önüne gelene dalmış, Recep Çetin ruhu geri geliyor  :steamed: :steamed: :steamed:

Asıl mesele burada dalarsa kim tutacak bu adamı Pedro'yu tuttuğu gibi kapalıya fırlatır  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Boateng çok overrated geliyo bana ya :alala: