Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kap'ını filan bilemem Beck ile de anlaştık ama Kap'ı 3 gün sonra geldi.Ama ben net olarak stoper ve sol kanat bu hafta Beck gibi belli olacak diyorum
bielsa nın istememesine rağmen transfer edilen doria tam aradığımız kalem gibi... 5 M€ alınan brezilyalı geçen sezon sao paulo da kiralıktı.. Opsiyonlu kiralayamaz mıyız acaba...?
Douglas Defansı toparlar hava hakimiyeti , Fizigi ve top kesici özelliği çok iyi ama yanında Ersan oynarsa olmaz tabi
atl madrit töreye 12 mil euro vermiş yönetim 15 e çıkılmasını istemiş cevap bekleniyormuş ,hayırdır inşallah..
Tamam 2 Kap ( görüşmelere başlandı şeklinde ) senin daha altı benim , nesine
@marcoagentfifa 45 sn.46 saniye önceFenerbahce boatengi bitirdi
Abi Kap demiyorum bak ısrarla Kap'a çekmeye çalışıyorsun beni Beck gibi diyorum netleşir diyorum
defansa şöyle; maçlarda tekme tokat dalacak, sezonda en az 1 böyle kırmızı kart görecek, gaddar bir defans istiyorum. bizim defans hattı çok yumuşak.
Veli' 2-3 ay daha yokmuş Övünç öyle diyor.
Bizle ilgisi yok ama merak ettim fenerbahçe neden galatasaray ve biz gibi kapa açiklama yapmıyor
Valla üzüldüm ama bu iyi haber.kesin ortasaha alınacak bu durumda.