2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846693 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 02:42:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dzsudzsak'ın maaşı handikap.

Bildiğim kadarıyla 2.6 milyon euro civarı bir maaşa oynuyor.

Veremeyeceğimiz rakam değil. Bonuslarla 3'e kadar verirler ama direk vermezler.

Douglas da aynı şekilde 2.5'a kadar çıkar bonuslarla muhtemelen o da 2 alıyor çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

valla vermezseler skıntı. Adam 1.1M'e gidiyor net mi o da belli değil.
Ne 1.1'i abi 1.1 olsa bizimkiler bırakır mı :D

Dzsudzsak 3 milyon istiyodur bizimkilerde 2 falan veriyodur. Bakalım Çarşambaya kadar Douglas-Dzsudzsak'ı bitirsek harika olacak :)

Çevrimdışı yagiz1903

Ne 1.1'i abi 1.1 olsa bizimkiler bırakır mı :D

Dzsudzsak 3 milyon istiyodur bizimkilerde 2 falan veriyodur. Bakalım Çarşambaya kadar Douglas-Dzsudzsak'ı bitirsek harika olacak :)

Dzsudszsak 1.1 milyon olsa yönetim anında imza attırır,özel uçağa onu koyar kendileri sevinçten yürüyerek döner  :D

Çevrimdışı Kadir G.

Dzsudszsak 1.1 milyon olsa yönetim anında imza attırır,özel uçağa onu koyar kendileri sevinçten yürüyerek döner  :D

Herta 1.1 önerecek galiba bu 1.1 muhabbeti ordan çıktı. Tek takibimiz onlar olursa bize yaklaşamazlar maaş konusunda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 02:46:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Takımın anlık maaş kotası 27 milyonda. 81 milyon TL.

Demirören zamanı 120 milyon maaş verdik totalde oyunculara gelirler bunun yarısıyken. Borçlanmadaki en büyük faktördü zaten.

Dzsduzsak - Douglas - Remy yazarsak 8 milyon euro civarı da maaş yazacağız buraya.

O yüzden bu üçlüden sonra alınacak oyuncuların maaş bandı düşük olacaktır.

Buradan 2. stoper ve ortasahanın kalitesinin çok üst düzey olmayacağını görebiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

şimdi fark ettim, bu Alex Morgan fena degilmis :lol:

Çevrimiçi Mehmet57

güzel analiz. duran toplardan çok gol yememiz de yine baglantılı.

Bu yuzden ben hicbir zamam Veli'yi, hele ki tek ön libero oynayacaksa yeterli bulmam. Orta sahamizi ezerler, Veli her mac en az sari kart alir. Bunu senelerce Veli-Melo eslesmesinde gorduk ve hele ki Melo'dan oyunun her acisindan ustun olan Souza'da da gormus olacagiz yeni orta saha alinmazsa.

Bu yuzden Mbia bizim icin sart oglu sartken yonetimin Atiba ile sozlesme uzatmasi cok buyuk hata oldu. Barcelona olmadiginiz surece, ki onlarin Chelsea maclari da malum, fizik oyunu bozar. Arsenal'in en cok kaybettigi yon burasi. Orta sahada oyle bir eksiklikleri olmasi ve senelerdir bunu kapatamamis olmalari. Rakipte Matic, Fernandinho-Toure, Carrick-Fellaini varken Arteta-Flamini ne demek?

PSV'de Hollanda ligini kasip kavuran Maher-Guardado-Wijnaldum orta sahasi, ki bence her turlu Guardado > Veli, Zenit ile oynadiklari macta Witsel-Garcia'ya karsi cocuk gibi kaldilar.

Bu takima ön libero sart.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 02:47:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Rusya'da %10 vergi var bu arada ama oyuncu mu ödüyor bilmiyorum burada onu da kulüpler ödüyor   :D

Evi, arabası ve biletlerini de biz ödüyoruz. Anlayacağız tatil köyündeki gibi sadece ekstra masrafları oyuncular ödüyor  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

arkadaşlar moralim bozulduğunda aklıma getirdiğim birşey var yüzümü güldürüyor sizinlede paylaşıyım ,
Şenol güneş gibi bir teknik direktör var , çalıştırdığı takımdaki oyuncuların performansını %100 artıran
bursaspor ile tüm kupalar toplam 100 gole ulaşmış
sen bu adama sponsor ile dzeko  alır solda cucak sağa töre koyarsan...
üstüne üstlük gökhanın arkasında beck cucak arkasında ramon motta olucak(motta defans eleştirilebilir ama hucumda etkili bence)
evet arkadaşlar işte buraya kadar hayal edebiliyorum  :D
bundan sonrasını AKLIM ALMIYOR artık anadolu takımlarına 4ler 5ler derbilerde geri yaslan kontrolar iler 2-0 3-0 lar bence kesin şampiyonuz

Çevrimdışı talha

Takımın anlık maaş kotası 27 milyonda. 81 milyon TL.

Demirören zamanı 120 milyon maaş verdik totalde oyunculara gelirler bunun yarısıyken. Borçlanmadaki en büyük faktördü zaten.

Dzsduzsak - Douglas - Remy yazarsak 8 milyon euro civarı da maaş yazacağız buraya.

O yüzden bu üçlüden sonra alınacak oyuncuların maaş bandı düşük olacaktır.

Buradan 2. stoper ve ortasahanın kalitesinin çok üst düzey olmayacağını görebiliriz.

Şimdi menajeri falan sanacaklar adamı ama nedense para/performans oranından dolayı yeniden Fumes Mori diyorum.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi COB

Gökhan Tore'yi satiyorsun da yerine kimi alacan?

Mohammed Salah?
 Sofiane Feghouli?
Jesus Navas?
Ahmed Musa?
Jeremy Menez?
Andriy Yarmolenko?

Bunlardan hangilerini getirtebilirsin? Kac para?

Çevrimdışı atalay

@EleSuDökenSuat  Ertan Göksu'yu bulduk.  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Aynen öyle :D

Çevrimdışı talha

@EleSuDökenSuat  Ertan Göksu'yu bulduk.  :lol:

Dışarıdan biri görse direk der bu adam kesin Ertan diye.  :lol: :lol:

Ama seviyorum Güney Amerika'lıları bir de para bırakıyorlar giderken.  :icool: :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

Mohammed Salah?
 Sofiane Feghouli?
Jesus Navas?
Ahmed Musa?
Jeremy Menez?
Andriy Yarmolenko?

Campbell

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 02:53:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Mohammed Salah?
 Sofiane Feghouli?
Jesus Navas?
Ahmed Musa?
Jeremy Menez?
Andriy Yarmolenko?

Ben hiçbirini almam Barcelona B'den Adama Traore'yi alırım.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Beyler adam giderse ki gitmek istiyor HBS'ye gidecek. HBS'Nin öyle bizim gibi 2.5M maaş verme lüksü yok en fazla verecekleri maaş 1.5M o da en fazla. Klüpler mi veriyor vergileri ALmanya'da bilmiyorum.

Çevrimiçi COB

Birde forvet icin daha once hic adi gelmemis birisi, Cirro Immobile yi kiralarsak?  Bence Turkiye ligini kasip kavurur zaten Dortmund kiralamak istiyor.

Çevrimdışı talha

Ben hiçbirini almam Barcelona B'den Adama Traore'yi alırım.

Biz alalım o geliyor mu? O da sorun  :D :D

Çevrimdışı atalay

@Çağrı  Leroy Fer'i kiralamıyor muyuz halen?

Çevrimdışı Kadir G.

Beyler adam giderse ki gitmek istiyor HBS'ye gidecek. HBS'Nin öyle bizim gibi 2.5M maaş verme lüksü yok en fazla verecekleri maaş 1.5M o da en fazla. Klüpler mi veriyor vergileri ALmanya'da bilmiyorum.

Oyuncular veriyor diyebiliyorum. %30 dan fazla sanırım.

Çevrimdışı Kadir G.

Oyuncular veriyor diye biliyorum. %30 dan fazla sanırım.

Çevrimiçi Mehmet57

Funes Mori'yi alacaksan abi-kardes paket olarak. Yedek santrofor Rogelio, defansta Ramiro.

Çevrimdışı Sedat_BJK

bu hertalı hödükler heryerde welcome to herta diye yazıyor macar için. içimde deli şüpheler... :s20:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı eski inönü

Bu yuzden ben hicbir zamam Veli'yi, hele ki tek ön libero oynayacaksa yeterli bulmam. Orta sahamizi ezerler, Veli her mac en az sari kart alir. Bunu senelerce Veli-Melo eslesmesinde gorduk ve hele ki Melo'dan oyunun her acisindan ustun olan Souza'da da gormus olacagiz yeni orta saha alinmazsa.

Bu yuzden Mbia bizim icin sart oglu sartken yonetimin Atiba ile sozlesme uzatmasi cok buyuk hata oldu. Barcelona olmadiginiz surece, ki onlarin Chelsea maclari da malum, fizik oyunu bozar. Arsenal'in en cok kaybettigi yon burasi. Orta sahada oyle bir eksiklikleri olmasi ve senelerdir bunu kapatamamis olmalari. Rakipte Matic, Fernandinho-Toure, Carrick-Fellaini varken Arteta-Flamini ne demek?

PSV'de Hollanda ligini kasip kavuran Maher-Guardado-Wijnaldum orta sahasi, ki bence her turlu Guardado > Veli, Zenit ile oynadiklari macta Witsel-Garcia'ya karsi cocuk gibi kaldilar.

Bu takima ön libero sart.
Atiba'yla uzatsalar da yine alınabilirdi Mbia. Necip'i hic akıldan bile gecirmemek lazım o bolgede. O yuzden hem sayısal hem niteliksel eksik var. Veli'nin sakatlıgını da eklersek bu tabloya on libero transferi en az sol kanat transferi kadar gerekli bana gore.