2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846740 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yagiz1903

Gökhan seneye de kalırsa Maradonavari oynasın yine edeceği maksimum 15-18 taş çatlasa 20 ki bulmaz bile.Senin ülkende gelmiş geçmiş en pahalı transfer 18 milyon o da Anelka.. Arda transferini örnek vermeyin. Atletico büyük vitrin..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 02:31:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sen boşver Douglas'ı Mouglas'ı gelirse bizden gelmezse yaradana.

Macar ne alemde. Beni Macar ilgilendiriyor.

İkisi de önemli ikisi de çok önemli.

Douglas gelirse ligin en iyi stoperini sahip olacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

@Çağrı bu zutsak daglıs falan hiç hesapta yoktu, sen ısrarla yazıyordun bu adamları, acaba yönetimle iletişime mi geçtin  :D ekibe mi aldılar seni  :D

Çevrimdışı Forza.55

roma toloi yi 500 bin euro ya kiralamış geçen yıl.bizde satın alma opsiyonuyla alabiliriz.

Çevrimdışı talha

İkisi de önemli ikisi de çok önemli.

Douglas gelirse ligin en iyi stoperini sahip olacağız.

Adamlar da artık Sow ve Bruma yok. Nani ve Podolski var. Macar artık elzem ve yönetim de bunun farkında.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı bu zutsak daglıs falan hiç hesapta yoktu, sen ısrarla yazıyordun bu adamları, acaba yönetimle iletişime mi geçtin  :D ekibe mi aldılar seni  :D
İzliyorlar onu abi çaktırma :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 02:33:09
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi bütün sırrı bozdun yaaaa  :kop: :kop:

Aklın yolu bir sözünü pek kanıksamasam da bence buraya çok uygun oldu :D

Burayı takip ettiklerini umabiliriz bence  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan seneye de kalırsa Maradonavari oynasın yine edeceği maksimum 15-18 taş çatlasa 20 ki bulmaz bile.Senin ülkende gelmiş geçmiş en pahalı transfer 18 milyon o da Anelka.. Arda transferini örnek vermeyin. Atletico büyük vitrin..
Abi 15 milyon gibi bir rakam flen teklif edilirse satılması taraftarıyım bende ama yerine konulacak adam önemli
BA'da olduğu gibi şüphelerim var :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

İnşallah farkındadır. Para kalsın diye Olcay ile devam ederseler intihar demektir.

Çevrimdışı eski inönü

Futbolda soyle bir kural var. Oynayarak, paslarak gol bulamiyorsan artik baska yontemler deniyecen. Oyun sablonunu degistirecen. Buna press, ileride hava hakimiyeti olanlara uzun top dahil.

Biz gecen sezon, hele su Lawalin bizim defansi dagittigi Eskisehir macinda son anlarda doldur bosalt oynanamiz futbol tarihinin en etkisiz doldur bosalt oyunudur.

Bizde fizik guc, boy yok. Takimin en buyuk eksikligi bu. Bunlarin en cok mevcut olmasi bolgeler on libero ve stopperken orda bile yok. Ondan sonra bu takim neden gol atamiyor duran toplardan diyoruz. Ikili mucadele kazanacak oyuncu sayisi az.

Bari yedekten sokacak oyuncularimiz olsa. Bu yuzden Fenerin Fernandao hamlesi cok guclu oldu. Bursa ileri uca Tomas Necid ve De Sutter'i aldi. Bizde en azindan boyle bir oyuncu baglayabilirdik.

Bu yuzden bu takima boy, fizik guc lazim. Neden o son dakikalardaki pressin altindan cikamiyoz? Rakibi uzerimizden itecek oyuncu yok. On liberolar bunu yapamiyor, stopperlerde. Bu yuzden bu takima 2 stopperin yani sira fizik guclu defansif orta saha sart oglu sart. Mustafa da giderse en azindan bir Libor Kozak gibi oyuncu sart.
güzel analiz. duran toplardan çok gol yememiz de yine baglantılı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi 2. stoper alırlar mı ne diyosun?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 02:34:54
  • Beşiktaş / Bodrum

15'e verip + %20 satıştan payı çakarsak benim kabulümdür.

40'a giderse bir 5 milyon daha alırız kardan 20 milyon olur.

Ama her şeye rağmen bu sene olmayacak gibi geliyor bana.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Dzsudzsak'ın maaşı handikap.

Çevrimdışı yagiz1903

Abi 15 milyon gibi bir rakam flen teklif edilirse satılması taraftarıyım bende ama yerine konulacak adam önemli
BA'da olduğu gibi şüphelerim var :)

Yeri doldurulur ne anlamda? Mesela istatistiğine bakarsak gözüm kapalı Gökhan'ın yeri dolar derim. Çünkü Gökhan bi kanattan beklenenin çok düşük yüzdesiyle oynuyor aslında..

Çevrimdışı Anıl

Çaktırma abi kendisi ANÇ olur :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 02:37:01
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı abi 2. stoper alırlar mı ne diyosun?

Akıllarından ne geçiyor bilmiyorum.

Ama elde Pedro Ersan Milo var. Douglas'ı da yazarsak 4.

Milo'nun ne vereceği belli değil, Ersan maalesef belli :D Pedro gelişmeye devam ederse oynar geçen sezon gibi geçirirse iyice geriler.

Özetle, uygun düşerse alırlar, alırlarsa da Ersan veya Milo'dan birini satarlar gibi geliyor bana.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bizimkiler 3.5M'e çıkıyorlardı. HBC 1.1M verecek adama. 2.5M versek olmaz mı?

Çevrimdışı yagiz1903

15'e verip + %20 satıştan payı çakarsak benim kabulümdür.

40'a giderse bir 5 milyon daha alırız kardan 20 milyon olur.

Ama her şeye rağmen bu sene olmayacak gibi geliyor bana.

Gökhan çok değişik bir adam. Unutmamak lazım bize geldiğinde profesyonel kariyerinde golü yoktu. Elde patlama ihtimali de var. Ben düz 15'e fitim.

Çevrimdışı mert_

İzliyorlar onu abi çaktırma :evillol:
Abi bütün sırrı bozdun yaaaa  :kop: :kop:

Aklın yolu bir sözünü pek kanıksamasam da bence buraya çok uygun oldu :D

Burayı takip ettiklerini umabiliriz bence  :evillol:

iyiden iyiye kıllanmaya başladım :D takip etsinler, bu işi bilen genç kartalların olduğunu görsünler, yeni bakış açıları kazansınlar  :tabe:

Çevrimdışı Ergin1903

Töre'ye arada bencilliginden ve akilsizligindan kizsam da kilit oyuncu dedigimiz bir oyuncu. İstatistik olarak da 9 gol 11 asist fena degil. Birde siz ARda'nin istatistiklerine bakin bahsedilen degerlere bakin. 15 verilmedigi sürece bende bu sene kalmasindan yanayim. Onun kadar iyisini bulacagimiz konusunda şüpheliyim.

Çevrimdışı atalay

Bizimkiler 3.5M'e çıkıyorlardı. HBC 1.1M verecek adama. 2.5M versek olmaz mı?

Olcay 1,7'ye, Töre 1,4'e oynuyor.

Santraforda asgari 3 milyon maaş verecekleri oyuncuları kovalıyorlar.

Sence 2,5 - 3 verirler mi?  :eyes

Vermeliler orası ayrı. 

Çevrimdışı Anıl

Akıllarından ne geçiyor bilmiyorum.

Ama elde Pedro Ersan Milo var. Douglas'ı da yazarsak 4.

Milo'nun ne vereceği belli değil, Ersan maalesef belli :D Pedro gelişmeye devam ederse oynar geçen sezon gibi geçirirse iyice geriler.

Özetle, uygun düşerse alırlar, alırlarsa da Ersan veya Milo'dan birini satarlar gibi geliyor bana.
Milosevic kiralık gidebilir diye birşey gördüm bugün twitterda ama ne kadar doğrudur bilemem :)

Çevrimdışı Tugay

Tahmin ettiğim gibi.Zaten bu transfer para işinden yatacak başka bir sebebi olmaz.

Gökhan Töre 15 veren varsa satılsın daha fazla etmez.20-25 aralığına ulaşması için eksiklerini kapatması lazım onu da bizim ligde beceremez.

Son olarak kazanılan paralara rağmen eksiksiz bir kadro kuramazsak diyecek söz bulamıyorum.

Çevrimdışı talha

Olcay 1,7'ye, Töre 1,4'e oynuyor.

Santraforda asgari 3 milyon maaş verecekleri oyuncuları kovalıyorlar.

Sence 2,5 - 3 verirler mi?  :eyes

Vermeliler orası ayrı. 

valla vermezseler skıntı. Adam 1.1M'e gidiyor net mi o da belli değil.

Çevrimdışı okansosa

Oğuzhandan daha güçlü abd kadın takımının orta sahası  :kop:
O gemi bir gün gelecek