2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12829794 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Töre giderse 1 ay beklenir transfer için. Ben gideceğini düşünmüyorum yine de.

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 imzanı biraz daha uzun yaz, kahveyi koyuyorum, kitap yerine okuyacağım.  :lol:
Kitap tam senin kalemin aslında
Okumaman şaşırtıcı  :D

Çevrimdışı Efe

Töre için 15 m euro civarında bir teklif gelirse o zaman satılabilir bu da şuan için düşük ihtimal olarak gözüküyor.

Bu sezon başka bir oyuncu satılacağını sanmıyorum.
aynen öyle 15 milyondan alta vermez başkan ve kimseninde 15 vereceğini sanmıyorum bizden başka oyuncu satılmaz yeteri kadar transfer paramız var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

2000 e gelmeden 2 transfer biter.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler Beşiktaş Youtube kanalını falan takip edin orda açıklamalar var :)

Töre-Olcay milli takımdalardı lig bittiğinde. O yüzden daha uzun onları tatili :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Tarih yazmaz  :evillol:
2.kamp bitecek daha kararsız olacaklar
Kaleci mi alsak,stoper mi alsak yok orta saha mı alsak

tarih yazacaklar bu sezon 31 temmuz son  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Gökhan töre giderse Şenol hoca sinirlenebilir söyliyim size
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

26 gün sonra burdaki heyecanlı gençleri galeyana getiririm :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Transfer dönemi ne zaman bitiyorsa o zaman son olur :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Töre gitmez bu sene ben rahatım şahsen he madrid gözünü karartıp 15 milyon verirse başka  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Alper Bahadır ‏@alperbah  23 dk.23 dakika önce
Töre İstanbul'da kaldı bu aksam bi değerlendirme  yapılacak

Valla şenol hoca sözleşmeyi yırtıp atabilir hakkaten. Oyuncular gidiyor tek tek yerlerine gelen yok.  :bawling:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Töre giderse yerine Campbell diyordu Alper Bahadır.

Çevrimdışı saricasi

Bu sene taktınız bazıları futbolcu satmaya 2 tane sattık yetmedi burası bjk her sene taş patlasın 1-2 oyuncu satarsan satarsın daha fazlası bjk yakışmaz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu abiyi hatırlayan var mı? :kop: :kop: :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Gökhan töre giderse Şenol hoca sinirlenebilir söyliyim size
Ne alaka sanki hocaya söylemeyecekler mi gitmeden önce. Töre giderse yerine en az onun kadar iyisi gelir rahatım :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

zafer demir ‏@zafer19031969  1 sa.1 saat önce
Gelelim transfer haberlerine Douglas ve dzsudzsak isinde yol alinmaya devam ediyor. Karsi taraf sure istedi. Futbolcularda sorun yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forvette ise Klubu ile gorusmeler suruyor futbolcuda sorun yok sponsor destegi ile buyuk bir isim gelecek. Nani bile formasini alabilir

zafer demir ‏@zafer19031969  33 dk.33 dakika önce
Azkaldi az sabir haftaya netlesir hersey

Çevrimdışı Deniz

Douglas ve Dzsudsak gelirse 2 güzel transfer yapmış oluruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Forvette ise Klubu ile gorusmeler suruyor futbolcuda sorun yok sponsor destegi ile buyuk bir isim gelecek. Nani bile formasini alabilir

zafer demir ‏@zafer19031969  33 dk.33 dakika önce
Azkaldi az sabir haftaya netlesir hersey

Şu forvet Van Persie olsa ismini söylenirdi biliniyor zaten ilgilendiğimiz ama söylenmediğine göre muhtemelen sponsorlu forvet Dzeko

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Gökhan Töre Samsundaydı şimdi istanbulda kampa yarın katılacak

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli