2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12829320 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

@atalay o listede orta saha yok dediğimiz gibi düşünülmüyor :)

Düşünülüyor.  :D

Çevrimdışı Kadir G.

gündeme gelsede belirlenen oyuncular burda da konuşuluyor on ların pek dışına çıkılmayacağını düşünüyorum yanlız 2 transfer yaptık 2 side çok konuşulmadan geldi oda ilginç tabi :icool:

Zaten ben macar gelirse buranın etkisinin olacağını düşünüyorum. Yaza yaza getireceğiz adamı :)

Çevrimdışı Ersoy

Faik Töre'dir İstanbul'da kalan gerçeği Almaya'dadır. :bawling:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Forvet için konuşulan isimler gayet iyi o konuda bence bir sıkıntı yok.

Stoper ve sol kanat çok önemli onlar halledilirse rahatlarız.

Kaleci işi nolcak bakalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Bonservisiyle santrfor yerine opsiyonlu kiralasak + bi de orta saha icin ayni sekilde veloso ya filan uğraşsak daha mantikli olmaz mi
veli bizi yari yolda birakacak çünkü boyle giderse
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Töre'nin kampa gitmesi beklenirken , İstanbul'da kalmış son bir değerlendirme yapılacakmış  :uyucam:

Ekibimizi BJK Nevzat Demir Tesisleri’nden kamp yapacağı Almanya’ya İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi uğurladı.

Takımımız bugün öğlen saatlerinde Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Almanya'ya uçtu ve 3.5 saatlik yolculuk sonrası Paderborn Havalimanı’na ulaştı.

Havalimanında özel olarak karşılanan kafilemiz, pasaport kontrolü sonrası karayoluyla kamp yapacağı otele hareket etti.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, kamp kadrosuna tedavisi devam etmekte olan Veli Kavlak dışındaki tüm oyuncularımızı dahil etti.

İstanbul'daki antrenmanlara izinli oldukları için katılamayan Pedro Franco, Olcay Şahan, Gökhan Töre ile Alexander Milosevic, Almanya kampına katılacak ve takımla çalışmalara başlayacaklar.

Beşiktaşımız, Almanya kampındaki ilk çalışmasını TSİ 19.30’da basına açık olarak gerçekleştirecek.

Almanya kamp kadrosunda yer alan oyuncularımız şöyle:

1 Tolga Zengin
2 Cenk Gönen
3 Günay Güvenç
4 Veysel Sapan
5 Ersan Adem Gülüm
6 Serdar Kurtuluş
7 Andreas Beck
8 Dusko Tosıc
9 İsmail Köybaşı
10 Ramon Motta
11 Necip Uysal
12 Atiba Hutchinson
13 Oğuzhan Özyakup
14 Tolgay Arslan
15 Kerim Frei
16 Jose Sosa
17 Cenk Tosun
18 Mustafa Pektemek
19 Ömer Şişmanoğlu
20 Eslem Öztürk
21 Fatih Aksoy
22 Hamza Küçükköylü
23 Muhammed Enes Durmuş
24 Olcay Şahan
25 Gökhan Töre
26 Pedro Franco
27 Alexander Milosevic

İzinliymiş başka bir neden vardır yoksa olcayf alan da gelmemiş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı atalay

En geç Salı gününden itibaren hafta sonuna kadar stoper ve sol kanat transferi bekliyorum...

Çevrimdışı can1903

Ekibimizi BJK Nevzat Demir Tesisleri’nden kamp yapacağı Almanya’ya İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi uğurladı.

Takımımız bugün öğlen saatlerinde Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Almanya'ya uçtu ve 3.5 saatlik yolculuk sonrası Paderborn Havalimanı’na ulaştı.

Havalimanında özel olarak karşılanan kafilemiz, pasaport kontrolü sonrası karayoluyla kamp yapacağı otele hareket etti.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, kamp kadrosuna tedavisi devam etmekte olan Veli Kavlak dışındaki tüm oyuncularımızı dahil etti.

İstanbul'daki antrenmanlara izinli oldukları için katılamayan Pedro Franco, Olcay Şahan, Gökhan Töre ile Alexander Milosevic, Almanya kampına katılacak ve takımla çalışmalara başlayacaklar.

Beşiktaşımız, Almanya kampındaki ilk çalışmasını TSİ 19.30’da basına açık olarak gerçekleştirecek.

Almanya kamp kadrosunda yer alan oyuncularımız şöyle:

1 Tolga Zengin
2 Cenk Gönen
3 Günay Güvenç
4 Veysel Sapan
5 Ersan Adem Gülüm
6 Serdar Kurtuluş
7 Andreas Beck
8 Dusko Tosıc
9 İsmail Köybaşı
10 Ramon Motta
11 Necip Uysal
12 Atiba Hutchinson
13 Oğuzhan Özyakup
14 Tolgay Arslan
15 Kerim Frei
16 Jose Sosa
17 Cenk Tosun
18 Mustafa Pektemek
19 Ömer Şişmanoğlu
20 Eslem Öztürk
21 Fatih Aksoy
22 Hamza Küçükköylü
23 Muhammed Enes Durmuş
24 Olcay Şahan
25 Gökhan Töre
26 Pedro Franco
27 Alexander Milosevic

İzinliymiş başka bir neden vardır yoksa olcayf alan da gelmemiş
Alper Bahadırın ve bazılarını npaylaştıklarını söyloruz..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Bonservisiyle santrfor yerine opsiyonlu kiralasak + bi de orta saha icin ayni sekilde veloso ya filan uğraşsak daha mantikli olmaz mi
veli bizi yari yolda birakacak çünkü boyle giderse

Opsiyonlu kiralasak bile seneye onu veya başkasını almak için yine bir 7-8 milyon gerekecek yani yine birini satma zorunluluğu çıkacak. +seneye de belirsizlikle geçen haftalar sabır bırakmaz. :D

Ben gökhanın gideceğini düşünmesem de gitmesi halinde joel campbell'ın yarı fiyatına alınacağını söyledi alper bahadır. Nasıl gelir bilemiyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

En geç Salı gününden itibaren hafta sonuna kadar stoper ve sol kanat transferi bekliyorum...

o zaman en geç cuma olmuş olmuyor mu?  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

Töre'nin kampa gitmesi beklenirken , İstanbul'da kalmış son bir değerlendirme yapılacakmış  :uyucam:
töre giderse artık gelecek sezonu rahatlıkla unutabiliriz transfer konuşmam daha net :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Volkan Başaran

Töre'de gidiyormuş.  :s20:
O nerde yazıyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı atalay

o zaman en geç cuma olmuş olmuyor mu?  :lol: :lol:

Olmuyor.   :lol:

Salı stoper gelir; pazar Sol kanat.  :eyes

Çevrimdışı yigitcan1903

Yine 2 sayfada birileri satılmış birileri alınmış
La oğlum daha çok var diyorum 31 Ağustos'a  :evillol:

Çevrimdışı Efe

O nerde yazıyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç bi yerde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Töre bence de gidecek ama ağustosta gidecek gibime geliyor. Dilerim önlemleri alırlar da o bölgeye en az 3 tane a sınıf alternatifler hazırlarlar.

Çevrimdışı Efe

Yine 2 sayfada birileri satılmış birileri alınmış
La oğlum daha çok var diyorum 31 Ağustos'a  :evillol:
31 temmuzda bu iş biter  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Töre out Salah in
Töre out Campbell in dışında bişeyi kabul etmem..

Ve en az 15 M € - %15 PAY İSTERİM
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

gökhan töre 15 flen diyolar gitmesi taraftarıyım öyle birşey varsada yerini doldurmak konusunda şüpheliyim BA'da olduğu gibi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

dzsudsak gelirse naniden daha fazla iş yapar bu ligde.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Töre için 15 m euro civarında bir teklif gelirse o zaman satılabilir bu da şuan için düşük ihtimal olarak gözüküyor.

Bu sezon başka bir oyuncu satılacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Töre neden kampa katılmamış?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@yigitcan1903 imzanı biraz daha uzun yaz, kahveyi koyuyorum, kitap yerine okuyacağım.  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

31 temmuzda bu iş biter  :)
Tarih yazmaz  :evillol:
2.kamp bitecek daha kararsız olacaklar
Kaleci mi alsak,stoper mi alsak yok orta saha mı alsak