2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12826892 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 12:51:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Porto, Quaresma'yı yeni sezon kampına
çağırmadı ve satma kararı aldı.
Bursaspor, Quaresma'ya teklif yaptı ancak
Quaresma, "Beşiktaş çağırmadıkça Türkiye'ye
dönmem" dedi. (DN Desporto)

Hadi twitter hashtagi başlasın şimdi eğlenelim biraz haber1903 anket yapsın %99 gelsin diye oy verecektir tabi kesin  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 12:52:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş, Douglas ve Dzsudzsak transferinde sona yaklaşıyor...

Kadrosuna bir defans, bir de hücuma yönelik kanat oyuncusu katmayı planlayan Siyah beyazlılar, çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Fikret Orman Rusya'ya giderek Dinamo Moskova kulübü ile görüşmelerde bulunmuştu.

Brezilyalı stoper Douglas ve Macar kanat oyuncusu Balazs Dzsudsak için teklifte bulunan Orman,  transferde önemli aşama kaydetti. İki oyuncuyu da bonservisi ile almayı planlayan yönetim, Moskova ekibinin cevabını bekliyor. Dinamo Moskova'nın teklifi kabul etmesi durumunda iki oyuncu da Siyah beyazlı takımla mukavele imzalayacak.

Fikret Orman Rusya'daki temaslarının ardından Londra'ya gitti. İngiltere'de Chelsea'nin forveti Loic Remy için görüşmeler yapan Orman, Fransız oyuncunun bonservisi konusunda İngiliz ekibi ile pazarlıklara devam ediyor. Demba Ba transferinde iyi ilişkiler kurulan Chelsea kulübü ile 7 milyon Euro seviyelerinde anlaşmaya çalışan Siyah-beyazlılar, bu transferi de önümüzdeki hafta sonuçlandırmayı hedefliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Hadi twitter hashtagi başlasın şimdi eğlenelim biraz haber1903 anket yapsın %99 gelsin diye oy verecektir tabi kesin  :kop: :kop:

#comebackQ7 :D başlamış bile :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Özel bir görüşme bile yapmış başkan, remy ile.

eğer 3 transfer de bu haftaiçi biterse, başkan kendini aşmış demektir, tebrik etmek gerekir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 12:57:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Hepsi taraftarın halt yemesi.

Hepsi şampiyonluk gelmeyince taraftarın mutluluğu tatmini oyuncuda arama psikolojisi sonrası gelişen şeyler.

Adamı tepemize çıkardık resmen yönetimden üstte görüyordu kendini diğer oyuncuları geçtim.

Neden? Sağdan adam geçip içeri dalıp herkes boşken topu auta atsın diye.

Ernst'e şu adamın yarısı kadar değer verilmedi yazıklar olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Eğer Töre' ye 15 milyon teklif varsa derhal satılıp yerine Quaresma alınmalı. Rahatlıkla verim alacağımız düşünüyorum. Tabi cüzi bir miktar alacak ve disiplin olarak geçen sefer yaptıklarını yapmayacaksa. Bu şartları kabul ederse seve seve gelsin oynasın. Şimdi bazı arkadaşlarımız Quaresmasporlu diyecek ama. Bu adam 2010-11 sezonunda geldi. İlk sezonda 11 gol 16 asist yaptı. Bir sonraki sezon  da 7 gol 11 asist yaptı. Sonraki sezon porto da 24 maçta 10 gol 4 asist yaptı. Bu sezonda 10 gol 7 asist yaptı. Şimdi ismi vs. boşverin istatistik olarak soruyorum. Bu kadar verimli bir sağ kanatımız oldu mu hiç? 15 milyona bir sağ kanat satıyorsun. Yerine bedavaya veya 1-2 milyon euroya sağ kanat alıyorsun. Ki bu sağ kanatın daha önce neler yaptığı ortada. Ancak tekrar söylüyorum TÖRE YE 15 MİLYON TEKLİF VAR İSE.  Ayrıca şu da var. Dzsudsak - Quaresma rakipleri pert eder  :lol: :lol:

Çevrimdışı atalay

Quaresma TT olmuş.  :kop:

Çevrimdışı Çağatay

mesele şu ki

bu görüşülen 3 isim geldiğinde herkes maçları gönül rahatlığı ile izleyebilecek mi ?

yoksa kanser olmayı bu seferde başka mevkilerde mi arayacağız :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Eğer Töre' ye 15 milyon teklif varsa derhal satılıp yerine Quaresma alınmalı. Rahatlıkla verim alacağımız düşünüyorum. Tabi cüzi bir miktar alacak ve disiplin olarak geçen sefer yaptıklarını yapmayacaksa. Bu şartları kabul ederse seve seve gelsin oynasın. Şimdi bazı arkadaşlarımız Quaresmasporlu diyecek ama. Bu adam 2010-11 sezonunda geldi. İlk sezonda 11 gol 16 asist yaptı. Bir sonraki sezon  da 7 gol 11 asist yaptı. Sonraki sezon porto da 24 maçta 10 gol 4 asist yaptı. Bu sezonda 10 gol 7 asist yaptı. Şimdi ismi vs. boşverin istatistik olarak soruyorum. Bu kadar verimli bir sağ kanatımız oldu mu hiç? 15 milyona bir sağ kanat satıyorsun. Yerine bedavaya veya 1-2 milyon euroya sağ kanat alıyorsun. Ki bu sağ kanatın daha önce neler yaptığı ortada. Ancak tekrar söylüyorum TÖRE YE 15 MİLYON TEKLİF VAR İSE.  Ayrıca şu da var. Dzsudsak - Quaresma rakipleri pert eder  :lol: :lol:

bu yazdıklarında ciddi misin gerçekten ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 13:10:32
  • Beşiktaş / Bodrum
mesele şu ki

bu görüşülen 3 isim geldiğinde herkes maçları gönül rahatlığı ile izleyebilecek mi ?

yoksa kanser olmayı bu seferde başka mevkilerde mi arayacağız :D

Tabi ki hayır :D

Bu başlangıç bunu ön libero, stoper ve kaleci ile doyurursan o zaman olur :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

Cagri'nin dedigi gibi quaresma'nin bize verdigi zarari unutmayalim, bir iki harekete tav olmanin bize zararlarini gördük.

Çevrimdışı brkntcnr

bu yazdıklarında ciddi misin gerçekten ?
Ya tamam verdiği zarar oldu ama kazandırdıkları da oldu. Bahsettiğim şu. Töre gider ise. Ki ben gideceğini düşünmüyorum ütopya sadece

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Asgari 5 tane transfer yapacaklar.

Kaleci, Stoper, Orta Saha, Sol kanat, Santrafor.

Çevrimdışı murat_

haaa tevekkeli değil, Jorge jesus, Mourinhodan daha iyi bir Teknik adam açıklaması yapmış Quaresma.

Sporting e göz kırpmış.  :lol: :lol:
   haber kartalindaki Q7ci genleri koseye sikistirmissin abi way onlarin haline  :D :evillol: :biggrinking:

Çevrimdışı brkntcnr

Asgari 5 tane transfer yapacaklar.

Kaleci, Stoper, Orta Saha, Sol kanat, Santrafor.
Orta sahaya kim düşünülüyor hocam ?

Çevrimdışı Çağatay

sanırım kalan parayla da (eğer kalırsa tabi :D)

bu saydığın mevkileri en azından opsiyonlu kiralayarak halledebiliriz

yoksa bir şekilde kaynak filan bulmak lazım

Çevrimdışı safa burak

Bence bunlar gerceklestikten sonra da eksik bitmez ya 1 sol bek 1 tane de yedek santrafor lazim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 13:15:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya tamam verdiği zarar oldu ama kazandırdıkları da oldu. Bahsettiğim şu. Töre gider ise. Ki ben gideceğini düşünmüyorum ütopya sadece

Dostum umarım uzamaz tartışma çünkü zaten alınma ihtimali dahi yok Quaresma'nın ama şu kadarını söyleyeyim.

Bir oyuncu geriye hiç destek vermiyorsa, kariyeri boyunca da vermediyse vermeyecek demektir.

Topu ayağına bekleyen, bekin koşuları umrunda olmayan, içeri daldığında verkaç yapmak aklınını ucundna bile geçmeyen aldığı her topu dan dun vuran adamın takıma değil sadece kendi rakamlarına yararı dokunmuştur.

Sen de maç içindeki 15 ataktan 12 'sini kendin şutla bitirirsen senin de o kadar istatistiğin olur.

Ki her şeyi geçtim söylediğin '' o disiplinsizlikleri olmayacaksa '' imkansız olduğu için tartışmaya bile gerek yok konuyu.

31 yaşında adamı 3 kez Mourinho bile değiştiremediyse kimse de değiştiremez. Kendi aptallığı gitsin takım bulabiliyorsa oynasın bir yerde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

walla ne diyim ben o kitabı okudum
bi daha da okumak istemem açıkçası

çünkü sonunu biliyorum  :eyes

Çevrimdışı atalay

Orta sahaya kim düşünülüyor hocam ?

Bilmiyorum. Lakin transfer yapacaklar.

Zımba gibi takım lazım bize. O yüzden töre gidecekse de üzülmem. Bana zımba zıpkın gibi çocuklar lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 13:17:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli'nin sakatlığı kötü ama iyi sonuç verdi :D

Yerine Veloso'yu alma ihtimalleri doğdu  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Veli'nin sakatlığı kötü ama iyi sonuç verdi :D

Yerine Veloso'yu alma ihtimalleri doğdu  :evillol:

ulan iyi bir şey yapabilmemiz için
illaki başımıza bi musibet gelmesi gerekiyor anasını satayım  :kop:

Velinin yerine adam alacaklarını mı sanıyorsunuz  :kop: :kop: :kop: