2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831117 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Pektemek'e kulüp bul mu demişler? Yahu adama sorarlar o zaman madem böyle dicektiniz neden uzattiniz sözleşmesini diye. Takasla kimseye veremeyiz Pektemek'i. Bizden başka kimse vermez aldığı o parayı o adama. 5 milyon € haberleri de doğru değildir. Dalga geçer gibi 5 milyon € diye haber yapıyorlar bir de.. Şu adama verdiğimiz para o kadar koyuyo ki bana anlatamam. 

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Varsayalım Pektemek ve Ersan 5 er milyon avroya gitti. Peki o zaman bu adamları bedava vermek yerine para kazanmış olmak daha iyi olacak o zaman bende sana sorarım Beşiktaşın menfaatini istemiyor musun diye.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Varsayalım Pektemek ve Ersan 5 er milyon avroya gitti. Peki o zaman bu adamları bedava vermek yerine para kazanmış olmak daha iyi olacak o zaman bende sana sorarım Beşiktaşın menfaatini istemiyor musun diye.

Abi senin yaşın yeter, varsayalım ismaili hatırlarsın.

Senin ki o hesap, varsayalım öyle olursa, varsayalım böyleyse ile mi olacak bu işler.

Hesap var kitap var, görüyoruz işte, kim versin pektemeğe 1.7 1.8 milyon euro
Varsayalım demek kadar kolaya kaçmak olabilir mi.

Ersan bile bırakıp gitmiyor işte bu paraları.

Çevrimdışı Kemal

Pektemegin 5 m euroya bir yere transfer olma ihtimali ile Türkiyenin 2016 da kendi yerli ucak gemisini imal etme olasılığı , gerçekleşebilirlik oranı aynıdır . Buna göre yorum yapmak daha gerçekçi olur.

Çevrimdışı Savaş

Ersana vatandaşlığından dolayı verdiler o parayı abi. O tam bi piyangoydu ama gitmedi. Pektemek'e bu sakatlik geçmişiyle bu gol ortalamasiyla 5 milyon € vericeklerine inaniyor musun gerçekten? Keşke verseler keşke. . 1 milyona bile satilsa raziyim ama Pektemek'e bizim verdigimiz parayı kimse vermez abi. O adam bu parayı bırakıp kolay kolay gitmez.

Çevrimdışı mehmetthedum

Ersan bu sene 1,2   ,  pektemek ise 1,3  garanti para alacak. 

1,7 -1,8 gibi rakamlar maç başı bonuslarla bile erişilebilir değil. Yedek kalacağına inanırsa garanti 1 verene giderler.

Ama  ikisi de şu anda vazgeçilmez. Ersan ancak bir yabancı sol stoper ikna edilebilirse gidebilir. Yönetimin bırakmaması gerek. Atınç gitti çünkü. Tek Milo ile olmaz.

Pektemekte şu anda eldeki 3 golçüden (!) Biri. Kaliteli 1 golcü alınsa bile rakam 4 olacak ve bunlardan biri  henüz ne olacağını bilmediğimiz şişmanoğlu. Herbiri sakatlanmaya müsait.unutmayın furkanla oynamak zorunda kaldığımız bir dönem oldu. Hem demba, hem cenk sakattı bir ara.  Tek santrafor alınsa bile pektemek kalmalı.

Gidecekse yerine u21 yaşlarında gelecek vaad eden bir golcü bulup orayı 4'lemek zorundayız.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi mayguntr

Pektemek 5'e giderse Başkana bir daha laf söyleyen  :ebebe: , ama bakın Ersanla uzattık şimdi şu kadara satacaz diyip artistlik yaptı şimdi elimizde patladı gibi görünüyor.

Bu aralar çok görmeye başladım renkliler show yapıyo falan beyler geçin ya kadro planlaması yapmadan rastgele saldırıyolar fenerin aldığı adamlardan 1-2 tanesi hariç iş yapacak adam yok gs zaten 1 adam aldı o da geçen sene inter de bile düzgün oynamadı. Biz ise ciddi ciddi kanser olan bölgelere adam alıyoruz ve bu aldığımız adamlar hep istikrar abideleri. İkisi de kalite olarak çok iyi olmasada sağ sol beklerimiz Tosic-Beck her maç en az 10 üzerinden 6.5 , 7 oynayacak. Orta sahada Tolgay-Atiba da her maç standartları olan adamlar en az 7 lik oynar bu adamlar da. Sosa ağrıları olmadığında son haftalarda en iyimizdi. Böyle bakınca 5 adamımız ortalama 7 ile her maçta oynayacak. Eğer bir takım her maç ortalama 7 ile oynarsa almanya oluyor  :biggrinking:   Bize şu an bir kanatımız 4-5 oynadığı zaman diğeri 8-9 oynayacak bir adam lazım. Ve de iyi bir golcü. Ayrıca iyi bir stoper. Biz hangi bölgelere adam arıyoruz bu üç bölgeye. Douglas-Rdolpho ikisi de defansı toplayacak adam olacaklar kuş uçurtmaz ikisi de. Golcü son gün gelse de sorun değil önemli olan gol atmayı bilmesi  :bandit: Sol açık için Dzsudzsak’ın  ismi geçiyor hiç izlemedim ama @Çağrı baya burada söylemişti kendisnin söylediği topçuların hepsi kaliteli çıktı her ne kadar bu üç isim malum gazatede geçince insanın umutları azalsa da güzel yoldayız diyorum ben bekleyelim Güneşli günler yakındır. :money:

Çevrimdışı Ergin1903

Bizim duyumcular nerde ? kono'dan sonra kimse kalmadi  :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ersana vatandaşlığından dolayı verdiler o parayı abi. O tam bi piyangoydu ama gitmedi. Pektemek'e bu sakatlik geçmişiyle bu gol ortalamasiyla 5 milyon € vericeklerine inaniyor musun gerçekten? Keşke verseler keşke. . 1 milyona bile satilsa raziyim ama Pektemek'e bizim verdigimiz parayı kimse vermez abi. O adam bu parayı bırakıp kolay kolay gitmez.

Varsayalım dedim. Ayrıca beğenmediğiniz adamlardan kimse vazgeçmiyor. Yabancı sınırı kalkmasaydı Fener iki milyon teklif etti. Bir yerde bir yanlışlık var ama kimde bulamadım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bizim duyumcular nerde ? kono'dan sonra kimse kalmadi 
İmzalamış fotoğraf var mı yoksa konop hayırlı ise olsun diyelim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 12:05:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya hala Robinho haberi çıkıyor bu adamın Türkiye'deki menajeri kimse Abv onun bu haberleri o sipariş ediyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Ya hala Robinho haberi çıkıyor bu adamın Türkiye'deki menajeri kimse Abv onun bu haberleri o sipariş ediyor.
Antalya alsada kurtulsak :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Babelden iyidir yav :lol:  hala brezilya milli takımında yer bulan bir adam sonucta da.. 3,5 m ero ile veteran transferi tam önceki dönem tipi transfer.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 12:10:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya adam ne inatmış arkadaş her gün deniyor ya. Ya istemiyoruz oğlum ne taraftar ne yönetim istemiyor yeter len.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Porto q7 yi gözden cıkarmış  Yönetim gitsin﹗ diye bagırıyomudur taraftar ..

Q7 nin gideceği takım bundan  sonra  Göteborg falan olur heralde . .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 12:18:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Porto q7 yi gözden cıkarmış  Yönetim gitsin﹗ diye bagırıyomudur taraftar ..

Q7 nin gideceği takım bundan  sonra  Göteborg falan olur heralde . .

Ya öyle demeeee.

Arkasında Danilo gibi iğrenç bir sağ bek forvette attığı ortaları tamamlayamayan Jackson Martinez gibi iğrenç bir forvet

Göbekte Quintero ve Herrera gibi yeteneksiz ortasaha oyuncuları ile Quaresma ne yapsın? Değil mi @Yunus Emre Dökmeci   :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya öyle demeeee.

Arkasında Danilo gibi iğrenç bir sağ bek forvette attığı ortaları tamamlayamayan Jackson Martinez gibi iğrenç bir forvet

Göbekte Quintero ve Herrera gibi yeteneksiz ortasaha oyuncuları ile Quaresma ne yapsın? Değil mi @Yunus Emre Dökmeci   :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Bu millet akıllanmaz, valla akıllanmaz :) :ebebe: :ebebe:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

haaa tevekkeli değil, Jorge jesus, Mourinhodan daha iyi bir Teknik adam açıklaması yapmış Quaresma.

Sporting e göz kırpmış.  :lol: :lol:

Çevrimdışı ebabil

velinin durumu da sakat. bi tane savaşçı orta saha almazsak işimiz necipe kaldı.

Çevrimdışı TURKahvesi

Ya adam ne inatmış arkadaş her gün deniyor ya. Ya istemiyoruz oğlum ne taraftar ne yönetim istemiyor yeter len.
:lol:

Çevrimdışı Çağatay

velinin durumu da sakat. bi tane savaşçı orta saha almazsak işimiz necipe kaldı.

necip te savaşçı ya öyle demeyin  :evillol:
ama dayak yiyo habire
Hope for the Best, Plan for the Worst

Süzen-sezer-köybaşı-tolga

bu adamlarla bu sezon yolları ayırırsak, 3.5 milyon euro bütçe de +ya geçiyoruz.

1.5 milyon alacak bir kaleci bulurlarsa, +2 milyon yazacak.

Rüya gibi.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bak oğlum Şenol Güneş de geldi. Bu son şansın.  :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Porto, Quaresma'yı yeni sezon kampına
çağırmadı ve satma kararı aldı.
Bursaspor, Quaresma'ya teklif yaptı ancak
Quaresma, "Beşiktaş çağırmadıkça Türkiye'ye
dönmem" dedi. (DN Desporto)

Çevrimdışı safa burak

Fener rvp yi alirsa fernandaoyu yedege mi ceker