2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831144 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bizimkiler Pektemek'e kulüp bul demişler galiba lakin 3 gün önce A.N.Ç'nin açıklamaları da malum.

Çevrimdışı TØLGA

Bizimkiler Pektemek'e kulüp bul demişler galiba lakin 3 gün önce A.N.Ç'nin açıklamaları da malum.
sözleşmesi bitene kadar kalır o adam burada yaaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Bu 94 milyonluk higuainin kardeşimi oynuyordu bizde. :)

Çevrimdışı TØLGA

Bu 94 milyonluk higuainin kardeşimi oynuyordu bizde. :)
penaltı atamayan forvet mi olur yeaaaaaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Olcayın şu yavaş driblingini ve çalım atamayışını görmek istemiyorum bu kadar tabela yapıp genel oyunda etkisi bu kadar az olan bir adam görmedim  :akuma:
demba ba

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

IBRAHIM AFELLAY Olympiakos ilemi anlaştı ? bu sene serbest kaldı diye biliyorum , adı bizimle anılmıyorda şaşırdım, aslında oyuncuyu çok tanımıyorum , Olympiakos gitmiş olsa bile oyuncu hakkında bi yorum yapabilirmisiniz
eğer iyi derseniz bizimkilr yine imzalatmadı? diye devam edicem

Çevrimdışı Türkay

Pektemek'e 5 değil 300 bin tl falan teklif varsa direk gönderilmeli. 300 bin tl kim bilir kaç forma parası eder
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

bu sefer fanatiğe güvenmek istiyorum  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Deniz

Mustafa pektemege 5 milyon € verilebilecegine cidden inanan var mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Mehmet57

Ben Dnipro'da ki Douglas'i da cok begenmistim. Tas gibi stopper.

Çevrimdışı mehmetthedum

Hem santrafor hem forvet oynayabilen kanat alabiliceksek pektemek hemen gitsin 3'e 5'e bakmasınlar..... ama....

Takımda esas santraforla oynayabilecek ve lazım olduğunda 4-4-2' ye dönebilmek için başka tamamlayıcı ve skorer(!) forvet yok maalesef. Cenk Tosun bana göre 1 numara oynaması gereken tipte bir santrafor. Demba ba'nın yanında değil ama yerine girip hedef adam olduğunda maç çevirmişliği var ama pektemek gibi gezip aranmıyor, pres yapamıyor , arkadan trailer yapamıyor. Aslında mustafa 4-4-2 adamı tek forvetli sistemde kanada koydun mu şaşkın tavuk gibi koşup duruyor , nihayette bir yerlere çarpıp kendini sakatlayıp düşüyor.

----------

Ayrıca takıma her mevkide yerli de lazım. Her adı geçeni yollamayın.. 11' de oynatmak zorunda değilsiniz. En çok nasıl verim alınacaksa öyle oynarlar. Şenol hoca da o işte bayağı iyidir.

Bildiğim kadarıyla sahada en az 3 Türk statüsünde adam lazım. Biri kesin kale. Diğerleri de bence Töre ve Tolgay. Diğer her mevkiyi yabancı yapacaksak,tolgay veya töreyi değiştirecek yerli rotasyonu her zaman bençte olmalı. Olcay - pektemek - cenk tosun - veli - kerim frei - ömer şişmanoğlu - ersan - cenk gönen - günay güvenç - serdar kurtuluş - motta - pedro   , yedek olarak oldukça üst düzey bence. ( İsmail'i saymadım. Nasıl olsa bir şekilde sezonu kapatır o . Bana kalsa ismail ve cenk göneni gönderirim. Günayı 2 numara yapıp, özkaynak'tan 3.kaleci bakarım ) . Kaleci yabancı olsun diyenler oyuncu grubundan bir yabancıyı çıkartıp yerine yerli koyulması gerektiğini biliyor sanırım. Bu demektir ki , veli-olcay ikilisinden biri daimi ilk 11 oyuncusu olacak, yedek olarak iyi de ilk 11 ? meeeh...

Maaş konusuna gelince Maç başılarını filan düşerseniz, yedek olarak alacakları garanti maaşlar da büyük bir takım için oldukça dengeli ve normal... abartmayalım.

----------

Doğrusu mesele, olcay, pektemek, ersan  gibi oyuncularımızı yedek yapabilecek , yani bizi bir önceki senenin üstüne çıkarabilecek transfer yapabilmekte.

-------

Bana göre ilk 11 ' den  7  oyuncu belli :
 Tolga - tosiç - beck - atiba-  tolgay - sosa- töre

Diğer 4 oyuncu şimdilik : pedro , ersan , olcay , cenk tosun.. ben cenk tosun'a fitim .. 2 stoper ve 1 kanat bana göre daha acil.

[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 05:40:34 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı okansosa

Cenk Tosuna nasıl fitsiniz bu adam sakatlanırsa pektemek mi oynayacak forvette ki geçtiğimiz sezon sakatlandı bir kaç kere Tosun bu takımın 2.santraforudur transfer lazım

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

IBRAHIM AFELLAY Olympiakos ilemi anlaştı ? bu sene serbest kaldı diye biliyorum , adı bizimle anılmıyorda şaşırdım, aslında oyuncuyu çok tanımıyorum , Olympiakos gitmiş olsa bile oyuncu hakkında bi yorum yapabilirmisiniz

Cevap vericek varmı? merak ediyorum

Çevrimdışı Baba1903

Afellay geçen sene kiralık olarak oynadı Olympiakosta.Şu anda serbest oyuncu.Dzsudzsak katkısı vermez ama gelse olcaydan daha çok katkı vereceği kesindir

Çevrimdışı Baba1903

Eğer pektemek 5 milyon olayı dpğruysa düşünmeden satar yerine boşta olan Osvaldo alırım bide Remy aldık mı Remy-Osvaldo-Tosun-Şişmanoğlu müthiş olur ama bence gerçekte olcak olan Mbokani-Tosun-Şişmanoğlu-Pektemek

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Başkanın bizzat ağzından çıkan 3 transfer var zaten.
Stoper+Kanat+Forvet.
Kesinlikle defansif 1 orta saha da lazım.
Kaleci ihtiyacımız da var ama kaleye yapılacak transferin başarılı olmama ihtimali oldukça yüksek.
Necip bu sene veya seneye anadoluya kiralanmalı.Ersan-Pektemek satılsa iyi olur ama  olmaz o iş.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Eğer pektemek 5 milyon olayı dpğruysa düşünmeden satar yerine boşta olan Osvaldo alırım bide Remy aldık mı Remy-Osvaldo-Tosun-Şişmanoğlu müthiş olur ama bence gerçekte olcak olan Mbokani-Tosun-Şişmanoğlu-Pektemek
Pektemek geçen sezona başladığı çizginin 5'te birini sezon boyu sergilese teklif gelirdi mutlaka ama o parayı  kimsecikler vermez.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Afellay geçen sene kiralık olarak oynadı Olympiakosta.Şu anda serbest oyuncu.Dzsudzsak katkısı vermez ama gelse olcaydan daha çok katkı vereceği kesindir
cevap için sağol , acaba diyorum afellayın manageri ingilteredemi onunlada görüşme olurmu , şimdi bana kardeşim durup dururken ortaya isim atma diyebilirsiniz ama , olcayın defansn üzerine gidip durup geri pas vermesinden bıktım alıp gidicek oyuncu istiyorum , olcaya nazaran afellay iyidir + bonservisi yok , buda demek oluyorki 4-5-6m civarı ile ospina transferi yalan olmaz

Çevrimdışı Baba1903

cevap için sağol , acaba diyorum afellayın manageri ingilteredemi onunlada görüşme olurmu , şimdi bana kardeşim durup dururken ortaya isim atma diyebilirsiniz ama , olcayın defansn üzerine gidip durup geri pas vermesinden bıktım alıp gidicek oyuncu istiyorum , olcaya nazaran afellay iyidir + bonservisi yok , buda demek oluyorki 4-5-6m civarı ile ospina transferi yalan olmaz
Bende kendimce Dzsudzsaka alternatif olarak Afellay derim hep geçen sene Olympiakos'ta düzenli oynamış bir oyuncu.Hemde boşta milli takımada çağırılıyor sürekli bence listede vardır

Çevrimdışı Baba1903

Pektemek geçen sezona başladığı çizginin 5'te birini sezon boyu sergilese teklif gelirdi mutlaka ama o parayı  kimsecikler vermez.
Ben bugün çıkan haber üzerine konuştum yoksa bizde biliyoruz pektemepin 5 etmeyeceğini :D

Çevrimdışı Baba1903

Ospina
Beck   Douglas         Toloi     Tosic
         Tolgay           Veloso
Töre              Sosa            Dzsudzsak
                    Remy
Hayalim böyle ama bence olacak kadro en fazla şu;
                    Tolga
Beck   Rhodolfo        Ersan    Tosic
          Atiba           Tolgay
Töre              Sosa             Olcay
                  Mitroglou

Çevrimdışı Ergin1903

Günaydın herkese. Bakalim bugün nolacak ? ee artık Rusya seferinden somut bir seyler bekliyorum.